WOMEN'S GUIDE

H Khloe αποκάλυψε τα 6+1 beauty μυστικά που έμαθε από 2 από τις αδελφές της

Μπορεί η Khloe Kardashian να έχει στήσει brand με jeans και να μην έχει μπει στη βιομηχανία των καλλυντικών όπως έχει κάνει η αδελφή της Kim και ειδικά η ετεροθαλής αδελφή της Kylie Jenner, αλλά όλες οι γυναίκες σε αυτό το πασίγνωστο σόι ασχολούνται πολύ με την εξωτερική τους εμφάνιση και φυσικά ανταλλάσσουν μεταξύ τους και beauty tips.

Έτσι η Khloe Kardashian σε μία από τις τελευταίες συνεντεύξεις της αποκάλυψε τα μυστικά ομορφιάς της Kim Kardashian και της Kylie Jenner που η ίδια εδώ και καιρό τα έχει υιοθετήσει και τα εφαρμόζει ευλαβικά!

Αρχικά, είπε πως έχει μεγάλη εμμονή με τις ψεύτικες βλεφαρίδες που φόρεσε για πρώτη φορά στα 22 της όταν ξεκίνησε το reality show και η ίδια τώρα λάνσαρε τις Tatti Lashes δημιουργώντας τη δική της συλλογή με ψεύτικες βλεφαρίδες.

Αν και οι Αρμένισες έχουν τεράστιες και υπέροχες βλεφαρίδες οι ψεύτικες είναι απίστευτες και δίνουν μεγάλη αυτοπεποίθηση είπε η ίδια που κατάγεται από την Αρμενία από την πλευρά του πατέρα της. 

Σε συνέντευξη στο Glamour είπε λοιπόν πως η Kylie είναι αυτή που τις έχει δώσει τις πιο τέλειες συμβουλές για την λιπαρή επιδερμίδα της και το πως να αποφύγει τις γυαλάδες στο t zone του προσώπου.

«Ξέρει τα πάντα για την ομορφιά και μου έδωσε χρήσιμες συμβουλές όπως να μην χρησιμοποιώ foundation σε μορφή κρέμας, να προτιμώ τις πούδρες και να χρησιμοποιώ συχνά ειδικά χαρτάκια ματαρίσματος του μακιγιάζ»

Η δε Kim, σύμφωνα με την Khloe είναι αυτή που της έμαθε πόσο θαυματουργό είναι το υαλουρονικό οξύ, αλλά και αυτή που της θύμιζε διαρκώς να μην παραμελεί ποτέ να εφαρμόζει καλλυντικά περιποίησης δέρματος σε περιοχές όπως τα αυτιά και ο σβέρκος και ο λαιμός, ενώ η Kim επίσης της έμαθε πως πρέπει να προσέχει τη στάση του προσώπου της και του σώματός της την ώρα που κοιμάται!

Τέλος ένα από τα beauty tips που όλες οι αδελφές της οικογένειας εφαρμόζουν είναι η αντηλιακή κρέμα προσώπου την οποία και η Khloe φορά καθημερινά και καθ’ όλη τη διάρκεια του χρόνουQ “Είμαι λάτρης των αντηλιακών. Το φοράω κάθε μέρα, κάτι που δεν νομίζω ότι το κάνουν πολλοί. Πάντα λένε: «Είναι χειμώνας, γιατί φοράς αντηλιακό» κι εγώ απαντώ: “Ο ήλιος είναι πάντα εδώ”. 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!