VIRAL

Είδαμε τη Μενεγάκη πιο... ατημέλητη από ποτέ: Άβαφη και με σαγιονάρες στην Κηφισιά [εικόνα]

Η πασίγνωστη παρουσιάστρια, μπορεί να είναι πάντα λαμπερή και εκθαμβωτική στο τηλεοπτικό γυαλί και στις επίσημες εμφανίσεις της, αλλά ειδικά τα τελευταία χρόνια συνηθίζει με αναρτήσεις της στα social media να δείχνει σε όλους στιγμιότυπα από την καθημερινότητά της όπου είναι απολύτως ατημέλητη.

Έτσι την έχουμε δει να ποζάρει στο Instagram άβαφη και αγουροξυπνημένη στο σπίτι της και φυσικά πολλές φορές την έχουμε δει να ποζάρει σε παραλίες, ειδικά στην Άνδρο δίχως ίχνος μακιγιάζ.


Ωστόσο σήμερα 18/6 είδαμε την Ελένη να ανεβάζει στο Instagram μια φωτογραφία της, από την πρωινή βόλτα που έκανε με το σκυλάκι της στην Κηφισιά και είναι πιο ατημέλητη από ποτέ.


Η παρουσιάστρια με τον σύζυγό της αγόρασε ένα οροφοδιαμέρισμα στην Κηφισιά. Πρόκειται για μία πολύ μοντέρνα κατοικία που εκτείνεται σε 300 τετραγωνικά μέτρα και βρίσκεται σε μία από τις καλύτερες και πιο ήσυχες γειτονιές των βορείων προαστίων και έτσι η Ελένη έκανε σήμερα το πρωί μια βόλτα στη νέα γειτονιά της και όπως θα δείτε, βγήκε από το σπίτι της, φυσικά άβαφη, φορώντας σαγιονάρες και casual ρούχα.
 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!