VIRAL

Συνελήφθη ο Justin Timberlake και πέφτει απίστευτο τρολάρισμα στο twitter

To γύρο του κόσμου κάνουν τα πλάνα που δείχνουν τον ποπ σταρ Justin Timberlake με χειροπέδες, καθώς ο διάσημος Αμερικανός τραγουδιστής και ηθοποιός συνελήφθη για επικίνδυνη οδήγηση υπό την επήρεια αλκοόλ.

Η σύλληψη του σταρ έγινε τα ξημερώματα της Τρίτης 18/6 στο Sab Harbor στο Long Island της Νέας Υόρκης στις ΗΠΑ, όταν ο 43χρονος σταρ κλήθηκε από αστυνομικούς να ακινητοποιήσει την BMW X7 του καθώς είχε παραβιάσει πινακίδα stop και έκανε επικίνδυνους ελιγμούς στο αντίθετο ρεύμα.


Ο σταρ μετά και το αλκοτέστ συνελήφθη, ενώ η Daily Mail αναφέρει πως οι αστυνομικοί που τον συνέλαβαν δεν κατάλαβαν ποιος ήταν και αναρωτήθηκαν γιατί τους είπε πως "αυτό θα καταστρέψει την παγκόσμια περιοδεία του".

 


Ο σταρ αφέθηκε τελικά ελεύθερος την ίδια μέρα, αλλά στα social media γίνεται χαμός με πολλούς να ανεβάζουν βιντεάκια με χορευτικά σαν αυτά του Justin, τρολάροντας τον ποπ σταρ και λέγοντας πως μάλλον τέτοια... κόλπα θα έκανε όταν οι αστυνομικοί θα του ζήτησαν να περπατήσει... ευθεία στο πλαίσιο του αλκοτέστ!


 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by (@chasezyy)

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!