ΖΩΔΙΑ

Οι αστρολογικές προβλέψεις της Πέμπτης 20 Ιουνίου 2024

Η αυταπάτη είναι το βασικό χαρακτηριστικό αυτής της Πέμπτης 20 Ιουνίου 2024, όπου παρατηρούμε τον Ήλιο από το ζώδιο των Διδύμων να σχηματίζει τετράγωνο με τον Ποσειδώνα. Η όψη αυτή, θα προκαλέσει έντονες συγχύσεις, θολούρα, αδυναμία και κούραση, όμως θα υπάρξει και η απομυθοποίηση ανθρώπων και καταστάσεων!

Κριός - 'Ολα είναι μπερδεμένα γύρω σου

Σήμερα νιώθεις ότι όλα είναι μπερδεμένα γύρω σου και ότι δεν ξέρεις πού και σε ποιόν να πιστέψεις. Χάνεις για λίγο την αυτοπεποίθηση και την δύναμή σου, ενώ αυταπατάσαι ακόμα και με σκέψεις που εσύ ο ίδιος κάνεις, που σε ρίχνουν και σε κάνουν να χάνεις αυτή την ορμητικότητα και το τσαγανό που από την φύση σου έχεις. Δείξε προσοχή στις επαγγελματικές επιλογές, αλλά και σε κάθε μορφής απόφαση που θα κληθείς σήμερα να πάρεις. Μην βιάζεσαι να κρίνεις καταστάσεις, γιατί σύντομα τα δεδομένα θα αλλάξουν

Ταύρος – Παρέμεινε ανεπηρέαστος από το περιβάλλον σου

Οι εκνευρισμοί στην καθημερινότητά σου δεν λείπουν, ίσως γιατί και εσύ από την πλευρά σου τα βλέπεις όλα μεγαλοποιημένα αυτή την ημέρα, ενώ η φαντασία σου καλπάζει και μπορεί να σε παρασύρει σε αποφάσεις, ή επιλογές, που πολύ σύντομα θα φανούν άτοπες. Σήμερα Πέμπτη όμως, αν είναι κάτι αυτό που πρέπει να προσέξεις φίλε μου Ταύρε είναι τον επηρεασμό από το περιβάλλον σου! Κάποιος μπορεί να σε προσεγγίζει και να σου τάζει τον ουρανό με τ’άστρα ή να προσπαθεί να σε πλανέψει για να πετύχει το σκοπό του. Επιπλέον δείξε παραπάνω προσοχή στη οικονομική διαχείριση!

Δίδυμοι – Μέρα αδυναμίας και ασάφειας

Τα άστρα εκπέμπουν sos για σήμερα Πέμπτη φίλε μου Δίδυμε, ειδικά αν έχεις γεννηθεί 18-20 Ιουνίου που είναι εύκολο αυτή την ημέρα να παρασυρθείς σε λάθη μη αναστρέψιμα, που θα σε παρεκκλίνουν από τον αρχικό σου στόχου! Μέρα αδυναμίας, ασάφειας, απάτης και σύγχυσης που εύκολα μπορεί να δώσεις τις λάθος εντυπώσεις και να θιχτεί το όνομά σου, είτε να κάνεις κάποιο λάθος που θα σε εκθέσει! Για όλους τους υπόλοιπους Διδύμους, η μέρα είναι κάπως κουραστική , χωρίς εντυπωσιακές εξελίξεις και με τονισμένο το αίσθημα της καχυποψίας.

Καρκίνος – Δυσάρεστες ειδήσεις από το περιβάλλον σου

Μία ανάσα πριν την έναρξη των γενεθλίων σου νιώθεις έντονη πνευματική σύγχυση φίλε μου Καρκίνε, ενώ το ένστικτό σου σου δίνει κάποια προειδοποιητικά σημάδια για πράγματα που πρέπει να αλλάξεις στον ίδιο σου τον εαυτό! Σήμερα όμως είναι πολύ πιθανό να λάβεις μία είδηση από πρόσωπο του περιβάλλοντός σου που θα σε στεναχωρήσει, θα αφορά δική του υπόθεση! Ο Ήλιος κάνει το πέρασμά του το βράδυ στο ζώδιο σου, μπαίνεις στην περίοδο των γενεθλίων σου, βαθιά μέσα σου υπάρχει η σπίθα της πίστης και της ελπίδας ότι οι μέρες σου θα γίνουν πολύ πιο όμορφες.

Λέων – Ψυχολογικά αδιέξοδα

Δεν ξέρω τι θέλω, ποιος είμαι και που πάω, λες από το πρωί της Πέμπτης φίλε μου Λέοντα, όμως οι δύσκολες αστρολογικές συνθήκες δεν σε επηρεάζουν άμεσα με γεγονότα φλέγοντα, απλά υπάρχει μία βαριά ψυχολογία και είναι ιδιαίτερα τονισμένες οι ευαισθησίες και οι συγκινήσεις σου! Εσωτερικά λοιπόν αυτή την ημέρα γίνεσαι «σαλάτα» και το δάκρυ μπορεί να πέφτει κορόμηλο γιατί μεγαλοποιείς κάποιες καταστάσεις που κυρίως έχουν να κάνουν με το παρελθόν σου! Φλέγοντα ζητήματα που σε ανησυχούν είναι οι προσωπικές επιθυμίες – αισθηματικά, αλλά και τα οικονομικά σου! Μέρα είναι και θα περάσει, προσπάθησε να μην δραματοποιείς τα πάντα γύρω σου!

Παρθένος - Οι σχέσεις προβληματίζουν

Μέρα SOS για το ζώδιο σου η σημερινή Πέμπτη φίλε μου Παρθένε, πολύ περισσότερο αν έχεις γεννηθεί κοντά στις 20-22 Σεπτεμβρίου όπου το τετράγωνο Ήλιου – Ποσειδώνα σε εξασθενεί, σε αποδυναμώνει και φέρνει αρκετή αταξία, σύγχυση, μπέρδεμα και απογοήτευση στις σχέσεις και στις συνεργασίες σου! Νιώθεις ότι βαδίζεις σε ένα σκοτεινό τούνελ προσπαθώντας να βρεις έξοδο διαφυγής, αλλά συναντάς μόνιμα εμπόδια στο δρόμο σου, έτσι λοιπόν βαδίζεις καχύποπτα, υποψιασμένα και αναγνωρίζεις ότι στον τομέα των σχέσεων τίποτα δεν είναι έτσι όπως φαίνεται, ή τουλάχιστον έτσι όπως νόμιζες ότι είναι!

Ζυγός – Άρνηση για ευθύνες

Σήμερα είναι μία από αυτές τις μέρες που έχεις μεγάλη άρνηση να πας στην δουλειά, που βαριέσαι να κάνεις οτιδήποτε είναι υποχρέωση και ευθύνη, ενώ αισθάνεσαι αρκετά κουρασμένος ψυχικά και σωματικά! Στον εργασιακό τομέα δεν σε καλύπτουν οι συνθήκες και νιώθεις έντονη στασιμότητα. Στα προσωπικά σου, δεν μπορεί να συμβαδίσει το πρόγραμμα με του συντρόφου ενώ αισθάνεσαι ότι η σχέση σας είναι σε ρουτίνα. Προσπάθησε σήμερα να διαχειριστείς το στρες, κάνε ένα διάλειμμα από όλους και από όλα, προκειμένου να φορτίσεις τις μπαταρίες σου… το έχεις ανάγκη άλλωστε!

Σκορπιός - Πες όχι στην εξιδανίκευση

Για σήμερα Πέμπτη θα χρειαστεί να παραμείνεις εγκρατής για να μην θαμπωθείς συναισθηματικά με κάτι που δεν έχει ουσία, εξέλιξη, ή δεν έχει να σου προσφέρει κάτι παραπάνω από το μπέρδεμα. Ίσως αγαπητέ μου σκορπιέ να τα βλέπεις όλα κάπως ωραιοποιημένα και να είσαι αρκετά επιρρεπής σε λάθη και παγίδες. Στα οικονομικά είναι πολύ πιθανό να μην μπορείς να συγκρατήσεις τις επιθυμίες και τα θέλω σου και να λειτουργήσεις αρκετά τολμηρά και ασυγκράτητα με αποτέλεσμα να βρεθείς χαμένος! Στα αισθηματικά μπορεί να νιώσεις ακατανίκητη έλξη, για έναν άνθρωπο που είναι μη – διαθέσιμος για κάτι σταθερό!

Τοξότης – Συναισθηματικά μπερδέματα

Σήμερα αγαπητέ μου Τοξότη βρίσκεσαι αρκετά μπερδεμένος συναισθηματικά, ενώ οι σχέσεις σου φαίνεται ότι βαδίζουν σε τεντωμένο σκοινί, γιατί εσύ ο ίδιος δεν μπορείς να εκτιμήσεις καθαρά , τί είναι αυτό που θέλεις! Δημιουργείται λοιπόν αστάθεια στις διαπροσωπικές σου επαφές, είτε ο επιπόλαιος ενθουσιασμός σου σε παρασύρει σε δηλώσεις, σε επιλογές και κινήσεις που θα φέρουν στην προσωπική ζωή μπέρδεμα. Σημαντική λοιπόν αυτή την ημέρα είναι η αυτοσυγκράτηση αν δεν θέλεις να έρθεις αντιμέτωπος με μπελάδες και προβλήματα.

Αιγόκερως – Άστατο πρόγραμμα

Αλλιώς σου τα έχουν τάξει και αλλιώς έρχονται τα γεγονότα στην εργασία φίλε μου Αιγόκερε , το γεγονός αυτό σου προκαλεί σύγχυση και νιώθεις αρκετά κουρασμένος από τις συνθήκες που επικρατούν στην καθημερινότητά σου! Το σημερινό τετράγωνο Ήλιου / Ποσειδώνα σε παρασύρει όμως να λειτουργήσεις κάπως άστατα και στις επικοινωνίες, στις μετακινήσεις σου, στα λόγια σου … Δεν θα μπορείς με ρεαλισμό να χειριστείς κάποιες καταστάσεις, με αποτέλεσμα το πρόγραμμά σου να εξελιχθεί διαφορετικά από αυτό που υπολόγιζες. Οι βραδινές ώρες σε βοηθούν να αποφορτιστείς και να νιώσεις ότι υπάρχουν στο πλευρό σου άνθρωποι που σε στηρίζουν και σε βοηθούν να νιώθεις μοναδικά!

Υδροχόος – Προσοχή στις επιλογές σου

Μέρα επιπολαιότητας η σημερινή για το ζώδιο σου φίλε μου Υδροχόε. Σημαντικό είναι να δείξεις προσοχή στις αξιολογήσεις σου, στις εκτιμήσεις σου, στις επιλογές σου … Θυμήσου πως ότι λάμπει δεν είναι πάντα χρυσός, επομένως μην «θαμπώνεσαι» από ότι σου τάζουν. Αν θέλεις να κάνεις μία αγορά, η μέρα είναι ακατάλληλη, γιατί μπορεί να σε ξεγελάσουν και εντέλει να κάνεις μία επιλογή που ούτε συμφέρουσα είναι, αλλά ούτε και ικανοποιητική. Στον προσωπικό – αισθηματικό τομέα, βρίσκεσαι μπερδεμένος και δεν ξέρεις τι θέλεις … Οι ανασφάλειές σου στέκονται «αγκάθι» στην προσωπική σου ζωή και πρέπει να τις περιορίσεις!

Ιχθύ – Φορτίζεται ο ψυχισμός σου

Φίλε μου Ιχθύ , μία δύσκολη Πέμπτη ανοίγεται μπροστά σου , ενώ είναι φανερό ότι είσαι αρκετά πιο φορτισμένος και ευάλωτος στις δυσκολίες εσύ που έχεις γεννηθεί 18-20 Μαρτίου! Μήπως κάνεις όνειρα, που θα αποδειχθούν απατηλά; Υπάρχουν γεγονότα στο σπίτι και στην οικογένεια που φορτίζουν τον ψυχισμό σου; Θέλεις να δραπετεύσεις από την σκληρή πραγματικότητα και να χαθείς για λίγο στον κόσμο τον δικό σου; Κάτι από όλα αυτά φαίνεται να συμβαίνει σήμερα! Προσπάθησε να διατηρήσεις μία μετριοπαθή στάση σε όλους τους τομείς της ζωής σου, αποφεύγοντας σημαντικές αλλαγές

 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!