VIRAL

Η Μαρίνα Σάττι έλαμψε στα χθεσινά βραβεία MAD αλλά άκουσε και... σπόντες

Η Μαρίνα Σάττι βραβεύτηκε στα Mad VMA το βράδυ της Τετάρτης 19 Ιουνίου, ως η καλύτερη ποπ καλλιτέχνιδα της χρονιάς και το βραβείο της το παρέδωσε η Αθηναϊς Νέγκα, που πέταξε και μια ατάκα... σπόντα για τα χασμουρητά στη Eurovision.

Συγκεκριμένα η Αθηναΐς Νέγκα είπε: «Είμαι εδώ για να βραβεύσω, τον Καλύτερο Ποπ Καλλιτέχνη. Θα μπορούσα να χασμουρηθώ, αλλά δεν θα το κάνω γιατί την εκτιμώ πάρα πολύ σαν τραγουδίστρια, αν και διαφωνώ μαζί της. Μαρίνα έλα».

Κάποιος από το κοινό, κατέγραψε με την κάμερα του κινητού του την αντίδραση της Μαρίνας Σάττι, όσο μιλούσε η δημοσιογράφος. Όταν άκουσε τη σπόντα για τα χασμουρητά, η τραγουδίστρια σταμάτησε να μιλάει με τον άνθρωπο που συζητούσε εκείνη την ώρα και έμεινε ανέκφραστη. Όταν δε, άκουσε το σημείο που η Αθηναΐς Νέγκα τόνισε ότι διαφωνεί μαζί της, φάνηκε να παίρνει μία έκφραση απορίας παρόλο που άλλοι καλλιτέχνες που κάθονταν κοντά της,  όπως η Έλενα Παπαρίζου, είχαν ξεσπάσει σε γέλια.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by -Satti (@marinasattivibes)


Πάντως η Μαρίνα, κατάφερε να αποσπάσει τις καλύτερες εντυπώσεις και στις δύο on stage εμφανίσεις της όπου ερμήνευσε κομμάτια από το νέο της άλμπουμ
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by OGAE GREECE (@ogaegreece)

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by -Satti (@marinasattivibes)

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!