ΖΩΔΙΑ

Οι αστρολογικές προβλέψεις της Παρασκευής 21 Ιουνίου 2024

Ο Ερμής από το ζώδιο του Καρκίνου σχηματίζει εξάγωνο με τον Άρη από το ζώδιο του Ταύρου και υπάρχει αυτή η ώθηση για έκφραση, επικοινωνία και μετακίνηση, που γεμίζει την ψυχή μας με όμορφα συναισθήματα. 

Κριός – Προχωρούν θετικά οι ιδέες σου

Θετικά τα νέα της Παρασκευής για το ζώδιο σου φίλε μου Καρκίνε. Ευνοείσαι σημαντικά σε επικοινωνίες – διαπραγματεύσεις που αφορούν τον οικονομικό σου τομέα και λαμβάνεις μηνύματα που σε βοηθούν να γεμίσεις και πάλι το πορτοφόλι! Κάνεις κινήσεις ματ για να λύσεις φλέγοντα ζητήματα της προσωπικής σου ζωής ενώ είσαι εξαιρετικά ενεργοποιημένος να διεκδικήσεις και να κατακτήσεις αυτό που έχεις βάλει ως στόχο! Οι σχέσεις σου πασπαλίζονται από γλυκύτητα και δεν λείπει η ευκαιρία αναζωπύρωσης σχέσεων του παρελθόντος

Ταύρος – Ετοιμάζεις βαλίτσα

Μία χαρούμενη Παρασκευή ξεκίνησε για το ζώδιο σου φίλε μου Ταύρε και ναι είσαι από τους εκπροσώπους του ζωδιακού που θα ετοιμάσεις βαλίτσα για να φύγεις για ένα υπέροχο τριήμερο. Το εξάγωνο Ερμή/Άρη αυτό άλλωστε σε παρακινεί να κάνεις σήμερα Παρασκευή … να έχεις τα κανονίσματά σου, τις προκλήσεις σου, να δραπετεύσεις από την ρουτίνα, να κάνεις ευχάριστες συναντήσεις, να βρεθείς με κόσμο αγαπημένο, ή ακόμα και να κάνεις ένα κοντινό ταξιδάκι! Άρπαξε τις ευκαιρίες λοιπόν και κάνε κάτι διαφορετικό!

Δίδυμοι – Απομακρύνεσαι από τις ταλαιπωρίες

Ξεφεύγεις για τα καλά από την αστάθεια, το μπέρδεμα και την σύγχυση της προηγούμενης ημέρας και το σημερινό εξάγωνο Ερμή / Άρη διευκολύνει σημαντικά τις επικοινωνίες σου αλλά και την οργάνωση των σχεδίων σου! Βρίσκονται λύσεις σε θέματα που σε ταλαιπώρησαν το τελευταίο διάστημα, ενώ η μέρα κρίνεται εξαιρετικά θετική για να προχωρήσεις σε κάποιο προγραμματισμό ή σε κάποιες μυστικές επαφές που θα σου προσφέρουν στήριξη επαγγελματική – οικονομική!

Καρκίνος – Το διασκεδάζεις

Είσαι ένα από τα κερδισμένα ζώδια της Παρασκευής φίλε μου Καρκίνε, τα γενέθλιά σου έχουν ξεκινήσει ενώ το σημερινό εξάγωνο του Ερμή από το ζώδιο σου με τον Άρη από τον Ταύρο, σε παρακινεί να πάρεις πρωτοβουλίες για να περάσεις καλά! Η μέρα σου είναι γεμάτη επαφές, δικτύωση, χαρούμενα νέα από φιλικά πρόσωπα, όμορφες εκπλήξεις, δώρα, ανανέωση και … διατηρείς την ελπίδα ότι έχεις να απολαύσεις πολύ πιο όμορφες ημέρες! Πες ναι σε προτάσεις που θα δεχθείς σήμερα, αφού είναι βέβαιο ότι θα έχεις την παρακίνηση δικών σου ανθρώπων για να κάνετε μαζί κάτι διαφορετικό!

Λέων - Παραγωγική Παρασκευή

Είσαι πλήρως επικεντρωμένος στα επαγγελματικά και στους προσωπικούς σου στόχους αγαπητέ μου Λέοντα και αφήνεις για λίγο στην άκρη την ανεμελιά και τον ενθουσιασμό και δίνεις τον δικό σου αγώνα για να πετύχεις αυτά που αξίζεις και θες πραγματικά! Η μέρα ευνοεί ιδιαίτερα την παραγωγικότητά σου στην δουλειά, εφαρμόζεις ιδέες, αποφάσεις, κάνεις ενδιαφέρουσες επικοινωνίες και προχωρούν προτάσεις που κρίνονται εξαιρετικά ευνοϊκές για την πορεία της καριέρας σου! Η Σελήνη από τον Τοξότη προσφέρει τις πινελιές της για να λάβεις ήμερα και κάποιες ικανοποιήσεις στα αισθηματικά!

Παρθένος – Ξαφνικές προτάσεις

Συναντήσεις με φίλους επιφυλάσσει αυτή η Παρασκευή για το ζώδιο σου αγαπητέ φίλε Παρθένε, ενώ η δίψα σου για περιπέτεια, νέες εμπειρίες και δραπέτευση από την ρουτίνα θα σε παρακινήσει να τολμήσεις πράγματα διαφορετικά από τα συνηθισμένα. ΟΙ προτάσεις από πρόσωπα του κοινωνικού περιβάλλοντος για μία έξοδο ή μία μετακίνηση θα σε βρουν σύμφωνα και φαίνεται ότι μπορείς να έχεις μία άκρως ενδιαφέρουσα ημέρα! Παράλληλα μία τυχαία συνάντηση ή επικοινωνία θα αποτελέσει αυτή την ημέρα την ευκαιρία για να χαμογελάσεις και να κάνεις νέα σχέδια!

Ζυγός – Επαγγελματικά ραντεβού

Μπορεί η εβδομάδα να φτάνει στο τέλος της, όμως σήμερα ειδικά φίλε μου Ζυγέ ευνοείσαι σημαντικά για να κάνεις το επαγγελματικό βήμα, την συνάντηση ή την επαφή που θα σε ευνοήσει να πετύχεις ένα σημαντικό εργασιακό – οικονομικό σχέδιο! Κάνεις κάποιες συζητήσεις που σε ευνοούν, επομένως αν το είχες στα πλάνα σου να ζητήσεις αύξηση, να διεκδικήσεις κάτι που θες πολύ, ή ακόμα και να κάνεις κάποια συνέντευξη για δουλειά, σήμερα μπορώ να πω ότι ευνοείσαι! Στα προσωπικά δεν υπάρχουν σπουδαίες εξελίξεις, χωρίς να μπορώ να πω ότι το κλίμα είναι δυσάρεστο. Με καλή επικοινωνία - που θα μπορείς να έχεις – θα δεις την προσωπική ζωή να βελτιώνεται!

Σκορπιός - Προτάσεις για εξόδους και μετακινήσεις

Επιτέλους καλά νέα για σήμερα Παρασκευή φίλε μου Σκορπιέ. Ο Ερμής από το ζώδιο του Καρκίνου σου δίνει τον αέρα για νέα σχέδια, ενδιαφέρουσες επικοινωνίες, ταξίδια, επαφές και αέρα ανανέωσης. Ο Άρης από τον Ταύρο φέρνει την παρακίνηση και την προτροπή από τους ανθρώπους που έχουν έναν σταθερό ρόλο στην ζωή σου, προκειμένου να κάνετε πράγματα μαζί! Σε βλέπω λοιπόν να ετοιμάζεις βαλίτσα για τριήμερο είτε τουλάχιστον να προγραμματίζεις εξόδους για το Σαββατοκύριακο! Οι επικοινωνίες με τα αγαπημένα σου πρόσωπα βρίσκονται στα «φόρτε» τους!

Τοξότης – Έρχονται λεφτάκια!

Χαρούμενα νέα για λεφτά φέρνει η Παρασκευή για σένα φίλε μου Τοξότη και ναι θα έχεις τον «μποναμά» σου, όπου όπως θα έρθει, έτσι και θα φύγει γιατί είσαι και σε μία περίοδο που είσαι αρκετά ασυγκράτητος. Παράλληλα η μέρα κρίνεται θετική για να μιλήσεις και να εκφράσεις με λέξεις, όλα όσα κρατούσες εδώ και καιρό μέσα σου! Απελευθερώνεσαι από άγχη και σκοτούρες και φροντίζεις να κάνεις ένα πρόγραμμα πιο χαλαρό προκειμένου να εντάξεις και δραστηριότητες που σε γεμίζουν και σου δίνουν χαρά! Πέρασες δύσκολα την εβδομάδα που ολοκληρώνεται και έχεις ανάγκη να «κανακέψεις» τον εαυτό σου!

Αιγόκερως - Μην τα παίρνεις όλα τόσο προσωπικά

Μία ανάσα πριν την Πανσέληνο στο ζώδιο σου και είσαι κάπως εύθικτος, γκρινιάρης και παρεξηγιάρης φίλε μου Αιγόκερε. Οι σχέσεις και οι συνεργασίες σου βρίσκονται σε πρώτο πλάνο και μετράς κάθε λέξη που ακούς, ενώ εξαπολύεις ευθύνες για ζητήματα του παρελθόντος που σε απογοήτευσαν. Το εξάγωνο του Ερμή με τον Άρη, σε παρακινεί ωστόσο σήμερα να πάρεις την πρωτοβουλία στα ερωτικά σου, να προτείνεις στο σύντροφό σου να δραπετεύσετε, ενώ αν είσαι ελεύθερος σε διακατέχει έντονα η επιθυμία για φλερτ …. Σε κάθε περίπτωση μπορείς να περάσεις καλά, αρκεί να συγκρατήσεις την παρορμητικότητά σου !

Υδροχόος – Ανασύνταξη προγράμματος

Σήμερα Παρασκευή φίλε μου Υδροχόε καταφέρνεις και βάζεις σε τάξη πολλές από τις εργασίες και τις εκκρεμότητές σου προκειμένου να ξαλαφρώσεις το πρόγραμμά σου και να περάσεις στην συνέχεια ένα σαββατοκύριακο πιο ευχάριστο! Λύνονται κάποια προβλήματα στο σπίτι και στην οικογένεια, ενώ δέχεσαι κάποιες ειδήσεις και για μία εργασιακή σου υπόθεση! Αντιλαμβάνεσαι ότι έχει έρθει η ώρα να χαλαρώσεις τους ρυθμούς σου, να ξεκουραστείς και να αποβάλεις το στρες .. επίλεξε λοιπόν δραστηριότητες που σε βοηθούν να τα πετύχεις όλα αυτά!

Ιχθύς - Κάνεις δώρο στον εαυτό σου

Μηνύματα καρδιάς έρχονται αυτή την Παρασκευή για σένα φίλε μου Ιχθύ, όπου η μέρα σου είναι άκρως ικανοποιητική στον αισθηματικό τομέα. Ένα ερωτικό ραντεβού, μία νέα γνωριμία, μία πρόταση από άτομο αγαπημένο, ή ακόμα και μία κοντινή – ψυχαγωγική εξόρμηση θα σε γεμίσει με ενθουσιασμό! Δεδομένου ότι πέρασες μία δύσκολη εβδομάδα το χρωστάς στον εαυτό σου να κάνεις σήμερα πράγματα που θα σου δώσουν χαρά! Η ιδέα της στιγμής, γίνεται πράξη και το διασκεδάζεις!

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!