ΖΩΔΙΑ

Οι αστρολογικές προβλέψεις της Πέμπτης 27 Ιουνίου 2024

Μία ημέρα γεμάτη συναίσθημα είναι η Πέμπτη 27 Ιουνίου 2024, με την Σελήνη να συνεχίζει την πορεία της στο ζώδιο του Ιχθύ. Παράλληλα η πολυαστρία στο ζώδιο του Καρκίνου (ο Ήλιος, ο Ερμής και η Αφροδίτη) γλυκαίνουν ακόμα περισσότερο την καρδιά μας και η μέρα προσφέρεται για να κινηθούμε με γνώμονα την καρδιά και τα εσωτερικά μας καλέσματα!

Κριός – Κρατάς σιγή ιχθύος

Σήμερα Πέμπτη αγαπητέ Κριέ, δεν έχει όρεξη για πολλές κουβέντες, προτιμάς να κινηθείς πιο κρυφά και παρασκηνιακά, χωρίς να ανακοινώνεις τα προσωπικά σου σχέδια. Κλείνεις επαγγελματικές εκκρεμότητες, ενώ κρατάς μυστικότητα για τις επόμενες κινήσεις σου! Το ένστικτό σου είναι ισχυρό και σου δίνει σημαντικές κατευθύνσεις για το πώς πρέπει να κινηθείς! Αξιολόγησε σωστά τις αναλαμπές της ημέρας, αλλά δώσε και την προσοχή σου σε κάποιο όνειρο που είδες, που σου δίνει σημαντικά μηνύματα για αυτά που θα γίνουν!

Ταύρος - Μην επηρεάζεσαι από το περιβάλλον σου

Αγαπητέ μου Ταύρε, το θετικό κλίμα συνεχίζεται και σήμερα και εσύ είναι φανερό ότι σχεδιάζεις τις αμέσως επόμενες κινήσεις σου για το φετινό καλοκαιράκι, ενώ προσδοκάς να προχωρήσουν κάποια προσωπικά σου σχέδια και σήμερα κάνεις τα βήματα εκείνα που θα σε βοηθήσουν να εκπληρώσεις κάποιες προσδοκίες σου! Αυτό που θα θελα να συγκρατήσεις αυτή την ημέρα, είναι την επιρροή που δέχεσαι από το περιβάλλον σου! Δεδομένου ότι σε προσεγγίζουν πολλά άτομα αυτή την ημέρα, καλό είναι να είσαι εκλεκτικός με τις παρέες σου και όχι τόσο επιρρεπής στα λόγια που ακούς από το περιβάλλον σου!

Δίδυμοι – Υπερβάλεις των δυνάμεων σου

Μία ακόμα ημέρα που σε βρίσκει επικεντρωμένο στα επαγγελματικά, στους προσωπικούς στόχους και στις φιλοδοξίες σου, είναι αυτή η Πέμπη για σένα φίλε μου Δίδυμε. Υπερβάλεις των δυνάμεών σου για να πετύχεις, να καταξιωθείς, να κερδίσεις τις εντυπώσεις αλλά και να αναρριχηθείς στον τομέα της καριέρας! Γνωρίζεις καλά, ότι χρειάζεται να κάνεις κάποιες θυσίες και ότι δεν σου χαρίζονται εύκολα κάποια πράγματα το τελευταίο διάστημα. Παρόλα αυτά, είσαι διατεθειμένος αυτή την ημέρα να σηκώσεις μανίκια και να εργαστείς σκληρά προκειμένου να προωθήσεις τα σχέδια σου!

Καρκίνος - Ανακτάς την πίστη σου

Σήμερα έχεις ταξιδιάρικη διάθεση φίλε μου Καρκίνε. Ακόμα και αν οι συνθήκες δεν σου επιτρέπουν για την ώρα να κάνεις μία μετακίνηση, είναι βέβαιο ότι γυρίζει στο μυαλό σου η ιδέα να δραπετεύσεις από τα συνηθισμένα, να ζήσεις νέες εμπειρίες και να αλλάξει το μυαλό σου εικόνες και παραστάσεις. Σήμερα όμως, ανακτάς πολύ περισσότερο και την πίστη σου, ότι έρχονται πιο θετικές ημέρες, είσαι πιο αισιόδοξος, ενώ φιλοσοφείς τις καταστάσεις γύρω σου από μία διαφορετική οπτική γωνία, διακρίνοντας ότι απελευθερώνεσαι σταδιακά από δυσλειτουργικά μοτίβα που δεν σου επέτρεπαν να είσαι πλήρης και ευτυχισμένος!

Λέων – Εσωτερικές συγκρούσεις

Λιονταράκι μου, σήμερα Πέμπτη βρίσκεσαι αντιμέτωπος με κάποιες εσωτερικές ανασφάλειες, εκδηλώνονται και βγαίνουν στην επιφάνεια κάποιοι προσωπικοί σου φόβοι που συνδέονται με το παρελθόν σου αλλά και με γεγονότα που μεσολάβησαν. Είναι μία από αυτές τις ημέρες που ξυπνάς με την αίσθηση ότι κάτι κακό θα συμβεί, όμως εντέλει δεν συμβαίνει κάτι δυσάρεστο, απλά είναι η δική σου διάθεση αρκετά πεσμένη! Προσπάθησε να μην παρασύρεσαι αυτή την ημέρα να αποστασιοποιηθείς από ανθρώπους ή και καταστάσεις που διεγείρουν τα αρνητικά σου συναισθήματα. Διακρίνεις στην πορεία της ημέρας ότι το πιο βασικό για σένα είναι να μάθεις να ελέγχεις τον εαυτό σου!

Παρθένος – Συμπαραστέκεσαι στους οικείους σου

Φίλε μου μου Παρθένε, η Σελήνη συνεχίζει και σήμερα την πορεία της στο ζώδιο του Ιχθύ και η βασική σου προτεραιότητα σου είναι τα πρόσωπα που κατέχουν μία σημαντική θέση στην ζωή σου, για παράδειγμα ο σύντροφος ή οι συνεργάτες. Αυτή την ημέρα θα χρειαστεί να συμπαρασταθείς σε κάποια προβλήματα που περνάνε δικοί σου άνθρωποι, δίνοντας την συμβουλή σου αλλά προσφέροντας έμπρακτα και άνευ όρων την αγάπη και την συμπαράστασή σου! Συνειδητοποιείς καλύτερα από κάθε άλλη φορά ότι για την διατήρηση σχέσεων, είναι απαραίτητες οι αμοιβαίες θυσίες.

Ζυγός – Προσοχή στις αμέλειες

Ζυγέ μου , καθώς η Σελήνη συνεχίζει και σήμερα Πέμπτη την πορεία της στο ζώδιο του Ιχθύ, εσύ αισθάνεσαι ότι είσαι «στραγγισμένος» ενεργειακά! Το μοτίβο σπίτι – δουλειά – υποχρεώσεις – σπίτι σε έχει πλέον κουράσει και θα ήθελες με κάποιο τρόπο η μέρα σου να διαφοροποιηθεί, γνωρίζεις καλά όμως, ότι υπάρχουν πολλές υποχρεώσεις που πρέπει να τρέξουν το επόμενο διάστημα! Μην αμελείς για αύριο, αυτό που πρέπει και μπορείς σήμερα να ολοκληρώσεις, γιατί πολλά από τα σχέδιά σου θα πάνε πίσω! Επίσης, προσπάθησε να αγκαλιάσεις τον εαυτό σου με αγάπη, δίνοντας έμφαση και στις δικές σου ανάγκες που τις έχεις παραμελήσει τώρα τελευταία!

Σκορπιός - Αφιερώνεις ποιοτικό χρόνο σε σένα και στους αγαπημένους σου

Αγαπητέ μου Σκορπιέ, καθώς η Σελήνη συνεχίζει την πορεία της στο ζώδιο του Ιχθύ, εσύ νιώθεις ότι οι συνθήκες γύρω σου είναι πολύ πιο βατές, ήρεμες, κατανοητές και ότι έχεις μπροστά σου το «ελεύθερο» να εκφραστείς όπως θα ήθελες. Σήμερα είσαι ιδιαίτερα συναισθηματικός, δοτικός και αντιλαμβάνεσαι καλύτερες τις συναισθηματικές ανάγκες των άλλων, ιδιαίτερα του συντρόφου σου! Αυτή η ημέρα είναι άκρως κατάλληλη για να αφιερώσεις ποιοτικό χρόνο σε καλλιτεχνικές δραστηριότητες (μία συναυλία, μία θεατρική παράσταση), σε δημιουργικά έργα (άλλωστε η έμπνευσή σου είναι στο πικ της) ή ακόμα και για ένα ερωτικό ραντεβού!

Τοξότης – Συναισθηματικά σκαμπανεβάσματα

Η συναισθηματική κυκλοθυμία είναι ένα από τα βασικά χαρακτηριστικά αυτής της ημέρας φίλε μου Τοξότη! Η Σελήνη συνεχίζει την πορεία της στο ζώδιο του Ιχθύ και ίσως νιώσεις αρκετά ευάλωτος, καθώς συνειδητοποιείς ότι θυσιάζεις πολλές από τις προσωπικές σου ανάγκες, προκειμένου να είναι οι υπόλοιποι ευτυχισμένοι (πχ ο σύντροφος ή οικογένεια)! Οι επαγγελματικές απαιτήσεις είναι αυξημένες αυτή την ημέρα, όμως το καλό είναι ότι βρίσκεσαι και σε περίοδο που θα λάβεις ανταμοιβή οικονομική για την προσπάθεια που έχεις κάνει!

Αιγόκερως – Ανάγκη για έκφραση

Αγαπητέ μου Αιγόκερε, καθώς η Σελήνη συνεχίζει την πορεία της στο ζώδιο του Ιχθύ, εσύ έχεις ακόμα πιο ενισχυμένη την ανάγκη για έκφραση! Αφήνεις στην άκρη την στεγνή και πρακτική σου φύση και ενισχύεις πολύ περισσότερο τις επαφές σου, τις επικοινωνίες σου με πρόσωπα αγαπημένα, ενώ αφήνεσαι στον οραματισμό σχεδίων για όνειρα που κάνεις! Για τα αισθηματικά , η ημέρα είναι αρκετά θετική για να εκφράσεις με λέξεις τα συναισθήματά σου και να δημιουργήσεις μια πιο βαθιά και ουσιαστική συναισθηματική σύνδεση με το σύντροφό σου! Στα επαγγελματικά σου, η δημιουργικότητα και η φαντασία σου, θα σε βοηθήσουν να βρεις νέους τρόπους για να ελιχθείς!

Υδροχόος – Έμπρακτη Υποστηρίξη

Σήμερα Πέμπτη, έχεις την ανάγκη φίλε μου Υδροχόε να διασφαλίσεις την σταθερότητα και την σιγουριά γύρω σου και προτιμάς να δώσεις προτεραιότητά σου, σε ότι έχει αξία και θέλεις να διατηρηθεί στο πλευρό σου! Το χρήμα φεύγει γρήγορα από τα χέρια σου όχι τόσο για την καλοπέρασή σου, αλλά γιατί μπορεί να θέλεις να βοηθήσεις και να υποστηρίξεις ένα δικό σου πρόσωπο που το έχει ανάγκη! Παράλληλα η μέρα σε ευνοεί ν καταστρώσεις δημιουργικά σχέδια για την πορεία των οικονομικών σου, η ευρηματικότητά σου σε συνδυασμό με την φαντασία σου που σήμερα θα είναι στοιχεία τονισμένα, θα σε βοηθήσουν σημαντικά!

Ιχθύς – Ακούγοντας την εσωτερική σου φωνή

Για σήμερα Πέμπτη η Σελήνη εξακολουθεί να κινείται στο δικό σου ζώδιο και η μέρα χαρακτηρίζεται άκρως ιδανική για να ακούσεις ή και να ακολουθήσεις την εσωτερική σου φωνή, αξιοποιώντας το χάρισμα της φαντασίας αλλά και της ενσυναίσθησης που σε διακρίνει! Έχεις την ευκαιρία να «συνδεθείς» με τον εαυτό σου, να ανασυγκροτήσεις τις δυνάμεις σου και να νιώσεις περισσότερη γαλήνη μέσα σου! Ο ρομαντισμός και η τρυφερότητα δεν λείπουν από τα αισθηματικά σου! Στα επαγγελματικά, η δημιουργικότητά σου αποτελεί ένα καλό στήριγμα για να έχεις πρόοδο!

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!