VIRAL

Χαμό προκάλεσαν όσα είπε ο Καρβέλας για την εκκλησία και την φτώχεια

Ο Νίκος Καρβέλας εδώ και λίγο καιρό έχει αποκτήσει το δικό του κανάλι στο YouTube όπου διατυπώνει τις απόψεις του για... πολλά, αλλά τα όσα είπε πριν λίγες μέρες για την εκκλησία και την φτώχεια έχουν προκαλέσει ποικίλα και πολλαπλά σχόλια.

Ο τραγουδιστής, μεταξύ άλλων, τόνισε ότι «η ρίζα του κακού» είναι η θρησκεία και η Εκκλησία και υποστήριξε πως ξέρει τη λύση για να καταπολεμηθεί η φτώχεια, που είναι να γκρεμιστούν οι εκκλησίες, και να καταργηθεί η πίστη του ανθρώπου στον Θεό, ο οποίος ισχυρίστηκε πως δεν υπάρχει.

Αρχικά, ο Νίκος Καρβέλας δήλωσε: «Ο πολίτης είναι άρρηκτα συνδεδεμένος με την εξουσία. Αγαπάει την εξουσία, θέλει την εξουσία. Έχει ανάγκη από κάτι το οποίο δεν έχει ανάγκη. Οι αφανείς εξουσίες, οι οποίες κάνουν και όλη τη ζημιά, η μια λέγεται "δημοσιογραφία". Οι άνθρωποι αυτοί είναι η αιχμή του δόρατος. Αυτοί κάνουν την περισσότερη δουλειά και αυτοί οι οποίοι κρατάνε όλη τη ρίζα του κακού, είναι κάτι που ακούει στο όνομα "θρησκεία" και κατ’ επέκταση "Εκκλησία"».

Στη συνέχεια, σημείωσε ότι ο μεγαλύτερος εχθρός του ανθρώπου είναι ο Θεός: «Την ξέρω πάρα πολύ καλά τη λύση του προβλήματος. Οι άνθρωποι οι οποίοι γνωρίζουν το πρόβλημα και τον τρόπο της επίλυσής του συνήθως είναι άνθρωποι αντιπαθητικοί, απεχθείς προς τον λαό, ο οποίος λαός θέλει αυτούς που τον έχουν καβαλημένο και τον πάνε στα τέσσερα μαζί με τα γκέμια. Πώς να πείσεις έναν άνθρωπο ότι ο βασικός του εχθρός είναι ο καλύτερός του φίλος; Ο Θεός».

 

Οι αντιδράσεις

Το βίντεο έχει συγκεντρώσει εκατοντάδες σχόλια στο YouTube με άλλους να επικρίνουν τον Καρβέλα για τα όσα λέει και άλλους να συμφωνούν απόλυτα μαζί του

 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!