VIRAL

Οι Φειδίας και Κοψιάλης έβαζαν challenges στο Σύνταγμα και μοίραζαν λεφτά

Ο Κύπριος YouTuber Φειδίας, που πρόσφατα εξελέγη ευρωβουλευτής, συνάντησε στην Αθήνα τον Αλέξανδρο Κοψιάλη και οι δυο influencers έβαλαν μια σειρά από περίεργα challenges σε τυχαίους περαστικούς που εντόπιζαν στην πλατεία Συντάγματος.

Μετά από μια συνέντευξη στο αυτοκίνητο, όπως άλλωστε συνηθίζεται στις «Ιδιωτικές κατακραυγές» οι δύο influencers βγήκαν στον δρόμο της Αθήνας προκαλώντας κόσμο να κάνει διάφορα «αστεία» με αντάλλαγμα μερικά χρήματα.

Αφού διέσχισαν την Ερμού, κατέληξαν στην πλατεία Συντάγματος για να μοιράσουν χρήματα σε παιδιά, φυσικά με «ανταλλαγή» την παραγωγή περιεχομένου για το βίντεό τους. 

Στην πρώτη παρέα που βρήκαν, έδωσαν 50 ευρώ σε κάποιον για να τρέξει στην πλατεία ημίγυμνος φωνάζοντας «Φειδία σε λατρεύω» και να βουτήξει στο σιντριβάνι.

Η επόμενη «δοκιμασία» ήταν να ακολουθήσουν μια γυναίκα και να την πείσουν να φορέσει το σακάκι της στιγμιαία, παρά την ακραία ζέστη. Η γυναίκα αφού στην αρχή τρόμαξε που την περικύκλωσε μια παρέα εφήβων, έπειτα τους έκανε τη «χάρη» και πήρε τα λεφτά. 

Αυτοσχεδιάζοντας με ό,τι έβλεπε στην πλατεία ο Αλέξανδρος Κοψιάλης κάλεσε κάποιον να πλησιάσει δύο κοπέλες που κάπνιζαν, να πάρει τη γόπα του τσιγάρου, να τη μασήσει και να τη φτύσει μπροστά τους. Πράγμα που υλοποιήθηκε λίγο αργότερα και πάλι με αντίτιμο μερικά ευρώ.

Επίσης δύο παιδιά έναντι αμοιβής κλήθηκαν να διασχίσουν έρπειν την πλατεία με τον νικητή να παίρνει άλλα 50 ευρώ. Βέβαια ο ηττημένος πήρε και αυτός ένα 10αρικο.

Η τελευταία δοκιμασία ανατέθηκε σε μια κοπέλα που την κάλεσαν να βρει κάποιον στην πλατεία μέσα σε τρία λεπτά και να τον πείσει να τον φιλήσει στο στόμα για να πάρει 50 ευρώ.

Συνολικά έδωσαν 500 ευρώ στην πλατεία. 

 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!