ΖΩΔΙΑ

Οι αστρολογικές προβλέψεις της Παρασκευής 5 Ιουλίου 2024

Το σημερινό εξάγωνο του Άρη από τον Ταύρο με τον Κρόνο από τους Ιχθείς μας βοηθά σημαντικά αυτή την ημέρα να πάρουμε πρωτοβουλίες για να πετύχουμε προσωπικές επιθυμίες.

Κριός - Σταθεροποίηση επαγγελματική και οικονομική!

Για σήμερα Παρασκευή φίλε μου Κριέ, το εξάγωνο του Κυβερνήτη Πλανήτη σου Άρη με τον Κρόνο, σε βοηθά να κάνεις εποικοδομητικές κινήσεις που θα σε σταθεροποιήσουν οικονομικά – επαγγελματικά! Παράλληλα, με την Σελήνη στον Καρκίνο δείχνεις πολύ περισσότερο ενδιαφέρον αυτή την ημέρα στις ανάγκες του σπιτιού και της οικογένειας! Αισθάνεσαι ότι έχεις ανάγκη να περάσεις χρόνο με τα αγαπημένα σου πρόσωπα, να αναπληρώσεις το χαμένο χρόνο και να δημιουργήσεις μια ζεστή ατμόσφαιρα στο χώρο σου, κάτι το οποίο και πετυχαίνεις! Σήμερα είναι πολύ πιθανό να χρειαστεί να αντιμετωπίσεις και να λύσεις κάποια ζητήματα του παρελθόντος, η υπομονή και η κατανόηση θα σε βοηθήσουν να διευθετήσεις οτιδήποτε σε απασχολεί!

Ταύρος - Κατάκτηση σχεδίων

Φίλε μου Ταύρε, μία ευχάριστη Παρασκευή ανοίγεται μπροστά σου με τον Άρη από το ζώδιο σου να σχηματίζει εξάγωνο με τον Κρόνο! Δέχεσαι υποστήριξη σημαντική μέσα από τις γνωριμίες σου ενώ βάζεις μπροστά ένα σχέδιο ή μία επιθυμία σου, όπου σε ενεργοποιεί ευχάριστα! Με τη Σελήνη να κινείται στο ζώδιο του Καρκίνου βελτιώνεις αισθητά την επικοινωνία σου με τα κοντινά σου πρόσωπα και εκφράζεσαι αρκετά πιο συναισθηματικά, κατανοώντας τι εννοούν πίσω από τις λέξεις οι αγαπημένοι σου άνθρωποι. Σήμερα θα λάβεις και κάποιες σημαντικές πληροφορίες ή νέα που θα σε βοηθήσουν να προχωρήσεις σε προσωπικά και επαγγελματικά θέματα.

Δίδυμοι : Ξεπερνάς ένα σημαντικό επαγγελματικό μπόδιο

Φίλε μου Δίδυμε, οι προσπάθειες και ο αγώνας που έχεις κάνει ως τώρα στα επαγγελματικά σου θα στεφθεί με επιτυχία και το σημερινό εξάγωνο του Άρη με τον Κρόνο σε βοηθά να βρεις λύσεις σε ένα σημαντικό εμπόδιο που είχε βρεθεί στον επαγγελματικό σου δρόμο! Κάνεις κινήσεις «ματ» που θα σε βοηθήσουν να κλείσεις κάποια υπόθεση «βραχνά»! Παράλληλα με την Σελήνη στον Καρκίνο καλείσαι σήμερα να εστιάσεις την προσοχή και στα οικονομικά σου. Αναζητάς τους τρόπους εκείνους που θα σε βοηθήσουν να αυξήσεις τα έσοδά σου ή να διαχειριστείς καλύτερα τους πόρους σου.

Καρκίνος : Ακολούθησε την καρδιά σου

Φίλε μου Καρκίνε, σήμερα Παρασκευή συνειδητοποιείς ότι στην ζωή σου έχεις φίλους που είναι σαν αδέρφια, που σε στηρίζουν σε κάθε βήμα και σε ενεργοποιούν να γίνεσαι η καλύτερη εκδοχή του εαυτού σου! Το σημερινό εξάγωνο Άρη / Κρόνου σε κινητοποιεί να εκπληρώσεις ένα σχέδιο επέκτασης, να προγραμματίσεις μία μετακίνηση ή και να ολοκληρώσεις μία νέα συμφωνία! Με τη Σελήνη στο ζώδιό σου, η προσωπικότητά σου λάμπει και η ευαισθησία σου είναι έντονη. Εκφράζεις τα συναισθήματά σου και επικεντρώνεσαι και σε τρόπους για να τονώσεις ψυχική σου ευεξία. Λαμβάνεις συναισθηματική υποστήριξη από τους οικείους σου. Η συμβουλή της ημέρας; Ακολούθησε την καρδιά σου και μην φοβηθείς να δείξεις την ευαισθησία σου.

Λέων : Κατάκτηση επαγγελματικών – οικονομικών σχεδίων

Φίλε μου Λέοντα, για σήμερα Παρασκευή το εξάγωνο του Άρη από τον Ταύρο με τον Κρόνο από το ζώδιο του Ιχθύ σε βοηθά σημαντικά να πετύχεις έναν στόχο στα επαγγελματικά και στα οικονομικά σου! Οι εξελίξεις σου δίνουν θάρρος αλλά και πείσμα και προχωράς επιτυχώς προσωπικά σχέδια και στόχους! Παράλληλα με την Σελήνη στον Καρκίνο αναζητάς πολύ περισσότερο ώρες ηρεμίας και προσωπικής γαλήνης! Προσπάθησε να αποφύγεις τις πολλές κοινωνικές επαφές και αφιέρωσε περισσότερο χρόνο για ξεκούραση και χαλάρωση. Η διάθεση για εσωτερική αναζήτηση θα είναι αρκετά έντονη και θα σε βοηθήσει να κατανοήσεις καλύτερα τα συναισθήματά σου βρίσκοντας τις ισορροπίες μέσα σου!

Παρθένος : Μέρα αλληλοϋποστήριξης

Φίλε μου Παρθένε, σήμερα Παρασκευή γίνονται τα βήματα εκείνα που θα φέρουν αποκατάσταση σε μία σχέση ή συνεργασία σου! Με το εξάγωνο Άρη / Κρόνου προχωρούν επιτυχώς συμφωνίες, συμβάσεις, έγγραφα , σχέδια που θα έχουν μία σταθερή μορφή! Παράλληλα η Σελήνη κινείται στο ζώδιο του Καρκίνου και δεν λείπει η κινητοποίηση σου για να δεις φιλικά πρόσωπα ή να προχωρήσεις υποθέσεις ομαδικές, συλλογικές. Οι επαφές με φίλους θα είναι γεμάτες συναισθηματική ζεστασιά και ζωντάνια. Σήμερα αντιλαμβάνεσαι πως η αλληλοϋποστήριξη και η ποιοτική συνεργασία αποτελούν το κλειδί για την επιτυχία σου.

Ζυγός – Επιτυχία σε οικονομικά και εργασιακά σχέδια

Για σήμερα Παρασκευή φίλε μου Ζυγέ λαμβάνεις την οικονομική ανταμοιβή από την εργασία σου και προχωρούν πιο δομημένα κάποια σχέδια που έκανες στους πρακτικούς τομείς της ζωής σου! Το εξάγωνο Άρη / Κρόνου προσφέρει ψυχική , σωματική ευεξία, διαχειρίζεσαι και αποβάλλεις το στρες και προχωράς επιτυχώς σε νέα εργασιακά βήματα! Άλλωστε και η Σελήνη σήμερα από τον Καρκίνοι στρέφει έντονα το ενδιαφέρον σου στην καριέρα και τις επαγγελματικές σου φιλοδοξίες. Τι πρέπει όμως να θυμάσαι και να μην αμελείς; Είναι σημαντικό να βρίσκεις την ισορροπία ανάμεσα στην προσωπική ζωή και την καριέρα!

Σκορπιός – Δέχεσαι την παρακίνηση για να πραγματοποιήσεις σχέδια

Φίλε μου Σκορπιέ, καθώς η εβδομάδα φτάνει προς το τέλος της το ευεργετικό εξάγωνο ανάμεσα στον Άρη και τον Κρόνο, σε στηρίζει σημαντικά για να οργανώσεις ένα πιο σταθερό πλαίσιο σε όλα όσα επιθυμείς να κατακτήσεις! Ο σύντροφός σου ή και οι συνεργάτες σου γίνονται οι παρακινητές εκείνοι που θα σε ωθήσουν αυτή την ημέρα να πετύχεις κάτι σημαντικό! Παράλληλα, η Σελήνη στον Καρκίνο ενισχύει την ανάγκη σου για περιπέτεια και γνώση, αλλά και για νέες εμπειρίες! Είναι κατάλληλη ημέρα να οργανώσεις μία μετακίνηση, με πρόσωπα που ξέρεις ότι ταιριάζουν τα γούστα σας!

Τοξότης – Οργανώνεις τις υποχρεώσεις

Αγαπητέ μου Τοξότη, οι ευθύνες και οι υποχρεώσεις της περιόδου δεν σου επιτρέπουν να είσαι για την ώρα τόσο ανέμελος και ανάλαφρος όσο θα ήθελες. Η Παρασκευή ωστόσο προβλέπεται αστρολογικά ως μία ιδιαίτερα παραγωγική ημέρα, θα καταφέρεις να οργανώσεις τις εργασίες σου, να σταθεροποιήσεις μία δομή σταθερή στην δουλειά σου, ενώ θα κάνεις επιτυχημένες κινήσεις για την επίλυση κάποιων οικογενειακών ζητημάτων, σε αυτό θα σε βοηθήσει σημαντικά το εξάγωνο Άρη/Κρόνου! Παράλληλα , με την Σελήνη από το ζώδιο του Καρκίνου γίνονται σημαντικές συζητήσεις για κοινά οικονομικά θέματα (ή και περιουσιακά στοιχεία), αναζητάς τι σε συμφέρει περισσότερο!

Αιγόκερως – Σταθεροποιείς σχέδια και επιθυμίες

Μία άκρως δημιουργική ημέρα ξεκινά για σένα φίλε μου Αιγόκερε, με το εξάγωνο Άρη / Κρόνου να σε παρακινεί να αξιοποιήσεις αυτή την ημέρα κάθε σχέδιο και επιθυμία σου προκειμένου να νιώσεις πιο σίγουρος και σταθερός στα αισθηματικά ή στις προσωπικές σου επιδιώξεις! Η Σελήνη στον Καρκίνο ενισχύει ακόμα περισσότερο την επαφή σου με τον σύντροφό, δείχνεις περισσότερο κατανόηση και ζεστασιά στα θέματα της σχέσης σας. Στον επαγγελματικό τομέα συγκροτείς καλύτερη επαφή και δίνεις λύσεις σε ζητήματα που είχαν προκύψει σε συνεργασίες σου! Η μέρα προσφέρεται και για οργάνωση διακοπών, ή στιγμών ψυχαγωγίας!

Υδροχόος - Συγκροτείς ζητήματα οικογένειας & οικονομικών

Σε μία έκρυθμη και τεταμένη περίοδο με τον Άρη από τον Ταύρο να προκαλεί τις «εκρήξεις» του στην καθημερινότητά σου (και στον ψυχισμό σου), αυτή η Παρασκευή αναμένεται να είναι ιδιαίτερα επιβοηθητική για να μπουν σταθερές βάσεις για ζητήματα οικονομικά! Το εξάγωνο Άρη / Κρόνου σε βοηθά για σήμερα Παρασκευή να συγκροτήσεις οικογενειακές υποχρεώσεις ή και να προχωρήσεις επιτυχώς σε ένα σταθερό οικονομικό σχέδιο! Παράλληλα με την Σελήνη από τον Καρκίνο διακρίνεις ότι έχει έρθει η στιγμή να κάνεις ένα «διάλειμμα» από το φορτωμένο εργασιακό πρόγραμμα προκειμένου να φορτίσεις και πάλι τις μπαταρίες σου!

Ιχθύες - Ξεπερνάς ότι στεκόταν εμπόδιο στην χαρά σου

Είσαι ανάμεσα στους πρωταγωνιστές της επιτυχίας σήμερα Παρασκευή φίλε μου Ιχθύ! Το πλανητικό σκηνικό σου επιφυλάσσει εγρήγορση, κοινωνικότητα, μετακινήσεις, ερωτισμό, ικανοποίηση και εκπλήρωση σχεδίων και σε όλα αυτά θα παίξει σημαντικό ρόλο το εξάγωνο Άρη / Κρόνου! Τα παθήματα σου έχουν γίνει μαθήματα και πλέον μπορείς να κάνεις τις κατάλληλες επιλογές για την ζωή σου! Παράλληλα με την Σελήνη στον Καρκίνο, η δημιουργικότητά σου και η ανάγκη για διασκέδαση βρίσκονται στο «πικ» τους και απολαμβάνεις στιγμές! Είναι μια εξαιρετική μέρα για να ασχοληθείς με ότι σε γεμίζει και σου δίνει χαρά!

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!