ΖΩΔΙΑ

Οι αστρολογικές προβλέψεις της Τρίτης 9 Ιουλίου 2024

Η Σελήνη κινείται στο μεγαλοπρεπές και γενναιόδωρο ζώδιο του Λέοντα και τις πρωινές ώρες «συγκρούεται» με τον Ουρανό από το ζώδιο του Ταύρου, προκαλώντας εντάσεις, ανατροπές, σοκαρίσματα και αιφνιδιασμούς στην καθημερινότητά μας, ιδιαίτερα στους Ταύρους, Λέοντες, Σκορπιούς, Υδροχόους του 3ου δεκαημέρου όπου είναι τα ζώδια που χρειάζεται να δείξουν περισσότερη προσοχή αυτή την ημέρα!

Κριός – Είσαι ο πρωταγωνιστής

Σήμερα Τρίτη , με τη Σελήνη στο Λέοντα έως και το μεσημέρι , νιώθεις την ανάγκη να εκφραστείς δημιουργικά και καταφέρνεις – χωρίς μεγάλη προσπάθεια – να είσαι ο πρωταγωνιστής της ημέρας . Ευνοούνται δραστηριότητες που απαιτούν πάθος και ενθουσιασμό, ενώ η πρόσχαρη διάθεσή σου θα σε κάνει αυτή την ημέρα να ξεχωρίσεις . Είναι ιδανική μέρα για κοινωνικές εξόδους, φλερτ  και ψυχαγωγία. Πρόσεξε να μην παρασυρθείς από την ανάγκη  σου να είσαι το επίκεντρο της προσοχής και διαταράξεις την ισορροπία στις σχέσεις σου. Στον οικονομικό τομέα λειτουργείς αρκετά επιπόλαια, συγκρατήσου! 

Ταύρος – Εκκεντρική συμπεριφορά

Η Σελήνη για σήμερα Τρίτη ολοκληρώνει την πορεία της στο ζώδιο του  Λέοντα  και προκαλεί αρκετή ένταση στο οικογενειακό περιβάλλον, γιατί “συγκρούεται” με τον Ουρανού από το ζώδιο σου! Πρόσεξε να μην επιβάλεις τις απόψεις σου στους άλλους με τρόπο ακραίο και εκκεντρικό, δεν έχεις όλα δίκιο – μην το ξεχνάς - . Μην αφήσεις το πείσμα να δημιουργήσει τριγμούς ανάμεσα σε σένα και όσους αγαπάς. Από το απόγευμα που θα περάσει η Σελήνη στην Παρθένο, το κλίμα χαλαρώνει, ενώ αρχίζεις και επιζητάς να περάσεις χρόνο με ότι σου δίνει χαρά και σε ολοκληρώνει.

Δίδυμοι - Μέρα υπερπληροφόρησης

Η επικοινωνία βρίσκεται στο επίκεντρο σήμερα Τρίτη στην καθημερινότητά σου φίλε μου Δίδυμε . Η Σελήνη στο Λέοντα ευνοεί τις δημόσιες σχέσεις και τις συναντήσεις με φίλους αλλά και με συνεργάτες!  Μπορείς να προωθήσεις τις ιδέες σου με ευκολία και να εφαρμόσεις αποφάσεις που θα σε πάνε ένα βήμα παρακάτω . Πρόσεξε να μην παρασυρθείς από υπερβολές και φρόντισε να μην επηρεάζεσαι από τις απόψεις των άλλων. Από το απόγευμα που θα περάσει η Σελήνη στην Παρθένο, γίνεσαι πιο εύθικτος και παρεξηγιάρης, ίσως γιατί αισθάνεσαι αρκετά κουρασμένος, από τις πληροφορίες και τις συζητήσεις της ημέρας.

Καρκίνος – Προσοχή στις σπατάλες

Η Σελήνη στο Λέοντα φέρνει στο προσκήνιο τα οικονομικά σου αυτή την Τρίτη φίλε μου Καρκίνε . Η μέρα είναι κατάλληλη για να κάνεις  κινήσεις που αφορούν την αύξηση των εισοδημάτων σου, μπορείς να βρεις νέες ευκαιρίες κέρδους αρκεί να αξιοποιήσεις δημιουργικά τις πληροφορίες που θα σου δοθούν, χωρίς να επηρεάζεσαι από τη γνώμη τρίτων. Φρόντισε να αποφύγεις περιττές σπατάλες και να μην αφήσεις τον ενθουσιασμό να σε παρασύρει σε επιπόλαιες αγορές. Το απόγευμα μία πρόταση φίλου θα σου μεταδώσει θετική ενέργεια και το βράδυ της Τρίτης αναμένεται απολαυστικό! 

Λέων – Πας κόντρα σε ότι σε καταπιέζει

Φίλε μου Λέοντα, για σήμερα Τρίτη η Σελήνη ολοκληρώνει την πορεία της στο ζώδιο σου, σχηματίζοντας τετράγωνο με τον Ουρανό, έτσι λοιπόν ενώ σε διακρίνει η αυτοπεποίθηση, η δημιουργικότητα και λειτουργείς αρκετά παραγωγικά, δεν θα λείψουν αυτή την ημέρα και τα «ευτράπελα» στο πρόγραμμά σου! Θέλεις να είσαι στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος είτε να έχεις τον πρώτο και τον τελευταίο λόγο σε όλα, αυτή η τάση είναι που θα σε φέρει σε κόντρα με το περιβάλλον σου! Πρόσεξε να μην γίνεις υπερβολικά απαιτητικός με τους άλλους ενώ στα επαγγελματικά σου αναμένονται κάποιοι προσωρινοί εκνευρισμοί από συνεργάτες σου! Από το απόγευμα η Σελήνη στην Παρθένο σε βοηθά να χαλαρώσεις τους τόνους και να διακρίνεις πιο λογικά τι έχει αξία και τί όχι!

Παρθένος - Οφείλεις να ακολουθήσεις το ένστικτό σου

Μεταβατική θα μπορούσε να χαρακτηριστεί αυτή η Τρίτη για το δικό σου ζώδιο φίλε μου Παρθένε. Η Σελήνη είναι κενής πορείας από το πρωί, έως και το απόγευμα που θα περάσει στο ζώδιο σου, η μέρα λοιπόν σε ευνοεί μόνο για να κλείσεις εκκρεμότητες και όχι να πάρεις νέες πρωτοβουλίες. Σήμερα ωστόσο οφείλεις να ακολουθήσεις το ένστικτό σου, τα μηνύματα της καρδιάς σου και να αξιοποιήσεις το χάρισμα της διαίσθησης που είναι έντονο! Από το απόγευμα και έπειτα βρίσκεις και πάλι την ενέργεια και την ζωτικότητά σου! 

Ζυγός – Ζητάς την αποδοχή από όλους

Σήμερα η κοινωνικότητά σου βρίσκεται στα ύψη φίλε μου Ζυγέ και η μέρα σε προδιαθέτει να κανονίσεις συναντήσεις με φίλους, ενώ έχεις και την επιθυμία για ομαδικές και συλλογικές δραστηριότητες. Έχεις την ικανότητα να προωθήσεις τα σχέδιά σου, μέσα από στήριξη που θα λάβεις από συνεργάτες ή και φίλους! Τί είναι αυτό που πρέπει για σήμερα να προσέξεις; Την επιπολαιότητα σου στα οικονομικά έξοδα, αλλά και την ακατανίκητη επιθυμία σου για αποδοχή από όλους! Θυμήσου ότι δεν γίνεται να είσαι πάντα αρεστός και αγαπητός σε όλους!

Σκορπιός – Δίψα για έλεγχο και εξουσία

Για σήμερα Τρίτη είσαι επικεντρωμένος στα επαγγελματικά και στους στόχους σου φίλε μου Σκορπιέ. Η μέρα ωστόσο είναι ακατάλληλη για νέα εργασιακά εγχειρήματα ενώ θα πρέπει να είσαι πιο υπομονετικός με τις συνεργασίες σου, που θα είναι ιδιαίτερα εκρηκτικές αυτή την ημέρα! Στην προσπάθειά σου να προβάλεις τις ικανότητές σου ή και να επιβάλεις τις θέσεις σου, μπορεί να γίνεις αρκετά πιο απόλυτος και απότομος, διψώντας για έλεγχο και εξουσία! Από το απόγευμα οι ρυθμοί χαλαρώνουν και οι προτάσεις φίλων θα σε βοηθήσουν να ολοκληρώσεις την ημέρα σου ψυχαγωγικά!

Τοξότης – Ανάγκη για φυγή

Για σήμερα Τρίτη , η Σελήνη στο Λέοντα σε κάνει να βρίσκεσαι σε έμπνευση και με την επιθυμία για περιπέτεια αλλά και δραπέτευση από την ρουτίνα φίλε μου Τοξότη. Ευνοούνται τα ταξίδια και οι δραστηριότητες που διευρύνουν τους ορίζοντές σου. Μπορείς να εξερευνήσεις νέες ιδέες και να αναζητήσεις γνώση. Πρόσεξε να μην παρασυρθείς από την ανάγκη για φυγή και αμελήσεις τρέχουσες υποχρεώσεις που κρίνονται σημαντικές! Τί θέλω να αποφύγεις σήμερα για καλό σου; Τις σημαντικές υπογραφές νέων συμφωνητικών!

Αιγόκερως – Μέρα με παράπονα!

Η Σελήνη στο Λέοντα σήμερα φίλε μου Αιγόκερε, προκαλεί ένταση στις προσωπικές σχέσεις και στα συναισθηματικά θέματα, δεδομένου ότι συγκρούεται με τον Ουρανό. Κάποιες αποκαλύψεις θα σου προκαλέσουν εκνευρισμό ενώ είναι πολύ πιθανό να γκρινιάζεις και να βγάζεις στην επιφάνεια συναισθήματα για κάποιες δυσάρεστες καταστάσεις του παρελθόντος! Πρόσεξε να μην παρασυρθείς από ζήλια ή κτητικότητα και να διατηρήσεις την ψυχραιμία σου. Από το απόγευμα και μετά οι συνθήκες είναι πιο αισιόδοξες ενώ έχεις την ευκαιρία για νέα σχέδια που θα σε γεμίσουν με ενθουσιασμό!

Υδροχόος - Διατήρησε χαμηλούς τόνους!

Η Σελήνη σήμερα ολοκληρώνει την πορεία της στο ζώδιο του Λέοντα και εστιάζει το ενδιαφέρον σου στις σχέσεις και τις συνεργασίες σου. Σε αυτούς τους τομείς καλείσαι να λύσεις κάποια παράπονα ή κάποιες καταστάσεις του παρελθόντος! Επίσης σήμερα θα σκεφτείς ότι έχει έρθει η στιγμή να βρεις νέους τρόπους για να βελτιώσεις τις σχέσεις σου. Πρόσεξε να μην παρασυρθείς από την ανάγκη για ανεξαρτησία και διατήρησε τις ισορροπίες με όσους αγαπάς χωρίς να επαναστατείς και να αντιδράς με το κάθε τι! Από το απόγευμα η Σελήνη από την Παρθένο σε βοηθά να λειτουργήσεις με περισσότερο λεπτομέρεια στα οικονομικά αναλύοντας τα θετικά και τα αρνητικά των επιλογών σου!

Ιχθείς – Βάζοντας σε τάξη τις υποχρεώσεις σου

Καθώς σήμερα η Σελήνη ολοκληρώνει την πορεία της στο ζώδιο του Λέοντα, εστιάζεις το ενδιαφέρον σου στην υγεία και την καθημερινότητά σου. Ευνοούνται οι δραστηριότητες που βελτιώνουν την ευεξία σου και η οργάνωση των καθημερινών σου υποχρεώσεων καθώς και το κλείσιμο κάποιων εκκρεμοτήτων . Μπορείς να βάλεις σε τάξη τη ρουτίνα σου προκειμένου να «ξενοιάσεις» από βαρίδια ευθυνών. Πρόσεξε να μην παρασυρθείς από υπερβολική ανησυχία και διατήρησε την ηρεμία σου! Το απόγευμα η Σελήνη περνά στο ζώδιο της Παρθένου δίνοντας έμφαση στις σχέσεις και στις συνεργασίες σου!

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!