VIRAL

Δείτε όσα είπε επί σκηνής ο Αντώνης Ρέμος σε χθεσινή συναυλία του [βίντεο]

Ο δημοφιλής τραγουδιστής Αντώνης Ρέμος, παρά τη δέσμευση της περιουσίας του και την έρευνα της Αρχής, για φοροδιαφυγή, είχε ξεκαθαρίσει πως δεν σκόπευε να ακυρώσει τις προγραμματισμένες καλοκαιρινές εμφανίσεις του και το βράδυ της Δευτέρας 8/7 εμφανίστηκε στο κατάμεστο Κατράκειο θέατρο και πριν ξεκινήσει την συναυλία, έστειλε ένα μήνυμα όλο νόημα!

«Νιώθω πραγματικά πάρα πολύ όμορφα που απόψε θα τραγουδήσω, ειδικά απόψε θα τραγουδήσω για εσάς. Θέλω απλά να σας πω…. Δεν έχω να πω πολλά λόγια, ότι είναι να πω θα το πω εκεί που πρέπει.

Σε εσάς απλά θέλω να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ, ένα αληθινό ευχαριστώ. Καμιά φορά τα πολλά λόγια είναι φτώχια. Θα σας πω λοιπόν απλά μόνο μια κουβέντα. Στη ζωή να μη φοβόσαστε τα προβλήματα, να μη φοβόσαστε τις δύσκολες στιγμές.

Μέσα από αυτές παίρνουμε δύναμη, αυτές μας κάνουν πιο δυνατούς και μόνο από τα προβλήματα βγαίνουμε πιο δυνατοί και πιο ζωντανοί απλά να αντέξετε.

Ότι πρόβλημα κι αν έχετε στη ζωή σας που τα πιο μεγάλα προβλήματα είναι τα προβλήματα υγείας, όλα τα υπόλοιπα μπορούμε να τα παλέψουμε αρκεί να είμαστε όρθιοι.

Αν είμαστε όρθιοι μη φοβόσαστε τίποτα. Κι απόψε είμαι όρθιος γιατί μ’ αγαπάτε και μου δείχνετε την αγάπη σας και γι’ αυτό είμαι απόψε εδώ.

Είστε όλοι απόψε εδώ. Η οικογένειά μου, οι φίλοι μου, οι γνωστοί, οι αγαπημένοι άνθρωποι και είμαι εδώ όρθιος γιατί εσείς μ’ αγαπάτε κι εσείς με στηρίζετε κι αυτό δεν αλλάζει. Σας ευχαριστώ πάρα πολύ»

 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!