ΖΩΔΙΑ

Οι αστρολογικές προβλέψεις της Τετάρτης 10 Ιουλίου 2024

Η Σελήνη από το ζώδιο της Παρθένου, στρέφει την ενέργειά μας αυτή την ημέρα σε θέματα που αφορούν την εργασία, την καθημερινότητα, τις υποχρεώσεις, τα πρέπει της λογικής αλλά και σε θέματα που αφορούν την φυσική μας ευεξία! Ωστόσο, παρατηρούμε και την συγκλίνουσα όψη τριγώνου ανάμεσα στον Ήλιο από τον Καρκίνο και τον Κρόνο από τους Ιχθείς που μας επιτρέπει αυτή την ημέρα να οργανώσουμε ένα πιο σταθερό πλαίσιο στην ζωή μας. 

Κριός – Η λεπτομέρεια κάνει την διαφορά

Φίλε μου Κριέ, για σήμερα Τετάρτη το τρίγωνο του Ήλιου με τον Κρόνο στηρίζει σημαντικά τα «πατήματά» σου προκειμένου να βάλεις γερές βάσεις στην ζωή σου, στο σπίτι, στην οικογένεια, στην προσωπική ζωή! Οργανώνεις ένα πιο σταθερό πλαίσιο γύρω σου και ξεπερνάς κάποιο ζήτημα που σε ταλάνιζε. Παράλληλα, η Σελήνη από την Παρθένο σε κάνει να δίνεις πολύ μεγάλη προσοχή στην λεπτομέρεια. Επικεντρώνεσαι στις μικρές δουλειές που χρειάζονται ολοκλήρωση προκειμένου να απολαύσεις την αίσθηση της τάξης και της παραγωγικότητας.

Ταύρος - Επιμένεις και πετυχαίνεις!

Αγαπητέ μου Ταύρε, σήμερα Τετάρτη ο Ήλιος σχηματίζει τρίγωνο με τον Κρόνο και η όψη αυτή σε βοηθά να δομήσεις τα προσωπικά σου σχέδια, να πάρεις σταθερές αποφάσεις, αλλά και να λάβεις στήριξη σημαντική, μέσα από πρόσωπα του κοινωνικού σου περιβάλλοντος! Βάζεις το «λιθαράκι» σου αυτή την ημέρα για να πετύχεις ότι οραματίζεσαι! Παράλληλα με την Σελήνη από το ζώδιο της Παρθένου, δεν λείπουν και κάποιες ευχάριστες στιγμές στα προσωπικά – αισθηματικά σου, ή κάποιες ιδιαίτερες στιγμές ψυχαγωγίας!

Δίδυμοι – Κατακτάς στόχους

Αγαπητέ μου Δίδυμε, μία θετική ημέρα ανοίγεται μπροστά σου, έστω αν και θα σε διακρίνει η ανυπομονησία, το άγχος και ίσως κάποιες στιγμές και η γκρίνια! Το τρίγωνο του Ήλιου με τον Κρόνο, προσφέρει λύσεις σε επαγγελματικά – οικονομικά και σε βοηθά να ακολουθήσεις ένα πιο σταθερό και βέβαιο μονοπάτι! Παράλληλα με την Σελήνη από την Παρθένο καλείσαι να κάνεις μία εσωτερική αναδιοργάνωση. Μπορείς να τακτοποιήσεις τις σκέψεις σου και να βάλεις σε τάξη τα σχέδιά σου. Επίσης, είναι καλή στιγμή για να τακτοποιήσεις ζητήματα που αφορούν το σπίτι και την οικογένεια!

Καρκίνος - Οργανώνεις την ζωή σου

Μία σημαντική ημέρα είναι αυτή η Τετάρτη για το δικό σου ζώδιο αγαπητέ μου Καρκίνε. Το τρίγωνο Ήλιου / Κρόνου, προσφέρει την σιγουριά, την σταθεροποίηση σε θέματα εγγράφων, σπουδών, μεγαλόπνοων σχεδίων… Αντιλαμβάνεσαι ότι στηρίζεσαι πλέον σε γερές βάσεις! Με τη Σελήνη στην Παρθένο τονώνεται πολύ περισσότερο αυτή την ημέρα η ανάγκη σου να μιλήσεις με τους αγαπημένους σου ή και να εκφράσεις όλα όσα έχεις στο μυαλό και στην καρδιά σου! Τα σχέδια της ημέρας θα μπορούν να ευοδωθούν με απόλυτη επιτυχία, χάρις στην οργανωτικότητά σου!

Λέων - Εσωτερική Ενδυνάμωση

Για σήμερα Τετάρτη επικεντρώνεσαι στο κλείσιμο εκκρεμοτήτων του παρελθόντος και στην διεκπεραίωση οφειλών αγαπητέ μου Λέοντα. Το τρίγωνο του Ήλιου – Κρόνου, σε βοηθά να τακτοποιήσεις και να συγκροτήσεις τον οικονομικό σου τομέα αλλά όχι μόνο … αυτή η όψη θα λειτουργήσει σταθεροποιητικά και στην ψυχολογία σου και θα μπορέσεις να βάλεις σε μία «τάξη» όλα αυτά που βασάνιζαν την ψυχολογία σου! Αναγνωρίζεις καλύτερα αυτή την ημέρα, τι έχει αξία και βαρύτητα στην ζωή σου και επικεντρώνεσαι με λεπτομέρεια σε ότι είναι σημαντικό και απαραίτητο για εσένα!

Παρθένος – Αισθητή Βελτίωση

Φίλε μου Παρθένε, σημαντική αυτή η Τετάρτη για το ζώδιο σου. Αφενός φιλοξενείς την Σελήνη, η οποία και ενισχύει αυτή την ημέρα την ανάγκη σου για αυτοβελτίωση, εστιάζεις περισσότερο στον εαυτό σου και στις συναισθηματικές σου ανάγκες, θέτεις στόχους και εργάζεσαι δυναμικά για την επίτευξή τους. Αφετέρου έχουμε μία άκρως επιβοηθητική όψη το τρίγωνο Ήλιου / Κρόνου που σε βοηθά να προσπεράσεις τα εμπόδια που υπήρχαν σε σχέσεις και σε συνεργασίες σου! Εμβαθύνεις πιο ουσιαστικά στην σχέση σου με τους άλλους (σύντροφο, συνεργάτη) και νιώθεις πιο σίγουρος από τα δεδομένα που διαμορφώνονται γύρω σου!

Ζυγός – Θέτεις στόχους και προτεραιότητες

Φίλε μου Ζυγέ, η Τετάρτη αναμένεται να είναι ιδιαίτερα παραγωγική ημέρα για το ζώδιο σου, το τρίγωνο Ήλιου / Κρόνου σε στηρίζει σημαντικά αυτή την ημέρα να προχωρήσεις σε νέα επαγγελματικά πλάνα, αλλά και να οργανώσεις καλύτερα τις υποχρεώσεις σου, να θέσεις προτεραιότητες , αλλά και να κάνεις σταθερά βήματα που θα σε βοηθήσουν να αναρριχηθείς στα επαγγελματικά! Επιπλέον, η Σελήνη από το ζώδιο της Παρθένου σε καλεί να κοιτάξεις βαθιά μέσα σου και να αντιμετωπίσεις τα κρυφά σου συναισθήματα. Είναι μια καλή στιγμή για ενδοσκόπηση και αυτογνωσία. Άκουσε την εσωτερική σου φωνή και βρες τρόπους για να ξεπεράσεις δυσάρεστες καταστάσεις του χτες.

Σκορπιός – Νιώθεις πιο όμορφα

Φίλε μου Σκορπιέ, σήμερα νιώθεις πολύ πιο όμορφα και καταφέρνεις να ξεπεράσεις τις «μπόρες» που σε έκαναν να βρεθείς σε αδιέξοδο. Οι ρυθμοί της καθημερινότητάς σου χαλαρώνουν, αρχίζεις και είσαι πιο δημιουργικός, κάνεις σχέδια και είσαι πολύ πιο επίμονος και μεθοδικός για την επίτευξή τους. Παράλληλα δεσμεύεσαι πιο ουσιαστικά στα αισθηματικά σου! Σημαντική ωστόσο θα είναι και η παρουσία της Σελήνης στο ζώδιο της Παρθένου, η οποία και ενθαρρύνει σήμερα την ενασχόλησή σου με τις κοινωνικές σου σχέσεις και τις συνεργασίες. Δώσε προσοχή στις λεπτομέρειες που μπορούν να κάνουν τη διαφορά.

Τοξότης – Λύνονται ουσιαστικά προβλήματα

Φίλε μου Τοξότη, το σημερινό τρίγωνο Ήλιου/ Κρόνου σε βοηθά να υπερνικήσεις τα εμπόδια που βάραιναν την ψυχή σου, που προβλημάτιζαν το σπίτι, την οικογένεια, ή που αποτελούσαν ένα μεγάλο βαρίδιο για σένα. Πετυχαίνεις κάτι σημαντικό στα επαγγελματικά – οικονομικά σου ή λύνεται κάποιο σημαντικό οικογενειακό ζήτημα. Επιπλέον η Σελήνη κινείται στο ζώδιο της Παρθένου και καταφέρνεις να βάλεις σε μία τάξη τους πρακτικούς τομείς της ζωής σου, οργανώνεις το επαγγελματικό πρόγραμμα με λεπτομέρεια και πειθαρχείς στα «πρέπει» που σε καλεί η εργασία σου να ακολουθήσεις!

Αιγόκερως – Σταθεροποιείς μία συμφωνία ή συνεργασία

Φίλε μου Αιγόκερε είναι πολύ όμορφο το αστρολογικό σκηνικό της Τετάρτης για το ζώδιο σου! Το τρίγωνο Ήλιου/ Κρόνου σε στηρίζει στην σταθεροποίηση μίας συμφωνίας, στην εδραίωση μίας απόφασης, αλλά και στην ενίσχυση των σχέσεων σου! Κάτι νέο ξεκινά αυτή την περίοδο στην ζωή σου, το οποίο στηρίζεται σε γερές βάσεις! Παράλληλα, με την Σελήνη στην Παρθένο έχεις τη δυνατότητα να εστιάσεις στην εκπαίδευση και στη μάθηση. Είναι μια καλή μέρα για να αποκτήσεις νέες γνώσεις ή να οργανώσεις τις σκέψεις σου για ένα σημαντικό έργο. Η μεθοδικότητα θα σε βοηθήσει να προοδεύσεις.

Υδροχόος – Βάζεις σε τάξη τα οικονομικά σου

Φίλε μου Υδροχόε, ο τομέας της ζωής σου που σε «πονάει» εδώ και καιρό είναι ο οικονομικός, όμως αυτή την Τετάρτη φαίνεται ότι πολλές από τις εκκρεμότητες μπαίνουν σε μία σειρά και καταφέρνεις να διαμορφώσεις ένα πιο σταθερό πλαίσιο στα οικονομικά αλλά και στην εργασία σου! Η Σελήνη άλλωστε από το ζώδιο της Παρθένου, σου δίνει την ευκαιρία σήμερα να ασχοληθείς πρακτικά, οργανωτικά και με τάξη προκειμένου να μπουν κάποια πράγματα σε μία σειρά στα οικονομικά σου! Είναι ο καιρός για να κάνεις έναν καλό προϋπολογισμό!

Ιχθύες – Χτίζεις ουσιαστικές σχέσεις

Φίλε μου Ιχθύ, για σήμερα Τετάρτη σου δίνεται η ουσιαστική ευκαιρία να βελτιώσεις τις σχέσεις σου αλλά και να πάρεις σημαντικές αποφάσεις για την πορεία των αισθηματικών σου ή ακόμα και των επιχειρηματικών ή δημιουργικών σου σχεδίων. Πλέον ξέρεις πολύ καλά τί θέλεις και τι αξίζεις, λειτουργείς προσγειωμένα στην πραγματικότητα (αυτή την ημέρα τουλάχιστον) και μπορείς να βάλεις μία πιο σταθερή δομή σε όλα όσα επιθυμείς διακαώς να δεις να γίνονται πράξη! Κατανοείς αυτή την ημέρα ότι είναι εξαιρετικά σημαντικό να έχεις δίπλα σου ανθρώπους που κοιτάζεται προς την ίδια κατεύθυνση και η σχέση σας να στηρίζεται στην αμοιβαία εμπιστοσύνη!

 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!