ΖΩΔΙΑ

Οι αστρολογικές προβλέψεις της Πέμπτης 11 Ιουλίου 2024

Πάθος, ερωτισμό, ανάγκη να βρισκόμαστε στο επίκεντρο της προσοχής, αλλά και στιγμές ψυχαγωγίας και καλοπέρασης μας φέρνει από σήμερα 11 Ιουλίου 2024, η Αφροδίτη από το ζώδιο του Λέοντα.

Κριός – Μπαίνεις στην χρυσή εποχή για τα αισθηματικά σου

Φίλε μου Κριέ, σήμερα Πέμπτη η Αφροδίτη ο πλανήτης του έρωτα εισέρχεται στο ζώδιο του Λέοντα και από αυτή την θέση ενισχύει πολύ παραπάνω την επιθυμία σου για διασκέδαση, αναμελιά, έρωτα και ικανοποίηση έως και τις 5/8. Μπαίνεις στην «χρυσή» περίοδο όπου θα απολαύσεις στιγμές, θα ζήσεις νέες ερωτικές περιπέτειες, θα φλερτάρεις, θα το ρίξεις έξω και θα αναζωογονηθείς! Η θετική διάθεση θα αρχίσει ήδη να φανερώνεται από σήμερα. Είναι μία καλή ευκαιρία για σένα να εκφράσεις με γενναιοδωρία και πάθος τα συναισθήματά σου!

Ταύρος – Ζεις με πάθος τη στιγμή

Φίλε μου Ταύρε, σήμερα Πέμπτη ο κυβερνήτης πλανήτης του ζωδίου σου η Αφροδίτη κάνει το πέρασμά της στο Λέοντα όπου και θα παραμείνει έως και τις 5/8. Οι μετακινήσεις της Αφροδίτης είναι εξαιρετικά σημαντικές για το ζώδιο σου, έτσι λοιπόν το επόμενο διάστημα επιθυμείς να δημιουργήσεις ένα πιο ζεστό, αρμονικό κλίμα τόσο στις σχέσεις σου όσο και στο σπίτι σου! Εμβαθύνεις ουσιαστικά σε σχέσεις υπάρχουσες με άτομα που σε συνδέουν κοινές αναμνήσεις. Αναμορφώνεις το χώρο σου, ενώ ζεις με περισσότερο πάθος την στιγμή!

Δίδυμοι – Αξιοποίησε τις δημιουργικές σου ιδέες

Από σήμερα έως και τις αρχές Αυγούστου, η Αφροδίτη από το ζώδιο του Λέοντα θα προσφέρει άνθιση στις επικοινωνίες σου αλλά και στην κοινωνική σου ζωή αγαπητέ φίλε Δίδυμε. Ανακτάς την εξωστρέφεια, την περιπετειώδη διάθεση, οργανώνεις τις καλοκαιρινές σου εξορμήσεις και είσαι όλο εξόδους για διασκέδαση! Επιπλέον σε διακατέχει η επιθυμία σου για συναισθηματική έκφραση, είσαι αρκετά δημιουργικός, έχεις εμπνευσμένες ιδέες και η διάθεσή σου γίνεται άκρως θετική!

Καρκίνος – Κανακέματα στον εαυτό σου και στους άλλους

Φίλε μου Καρκίνε, σήμερα Πέμπτη η Αφροδίτη εισέρχεται στο ζώδιο του Λέοντα, όπου εγκαινιάζει μία περίοδο όπου θα έχεις αρκετά έξοδα απόλαυσης, θα καταφέρεις όμως να τονώσεις και τις πηγές εσόδων σου! Αναζητάς περισσότερο την άνεση, την πολυτέλεια, κάνεις τα δώρα σου, είσαι γενναιόδωρος με όσους αγαπάς αλλά κανακεύεις με δώρα και τον εαυτό σου! Παράλληλα θα κληθείς να πάρεις κάποιες αποφάσεις αναφορικά με την οικονομική σου πορεία! Δίνεις περισσότερη έμφαση σε ότι έχει αξία και είναι σημαντικό για σένα!

Λέων – Κερδίζεις τις εντυπώσεις

Σημαντική είναι αυτή η Πέμπτη για το ζώδιο σου φίλε μου Λέοντα, γιατί καλωσορίζεις την Αφροδίτη στο ζώδιο σου όπου και θα παραμείνει έως και τις 5 Αυγούστου! Από σήμερα λοιπόν λάμπεις περισσότερο, ανανεώνεις την εξωτερική σου εμφάνιση και τονώνεις την αυτοπεποίθησή σου! Έλκεις σαν μαγνήτης αυτό που θέλεις πολύ, έχεις τις ερωτικές σου κατακτήσεις ενώ προσελκύεις τον θαυμασμό και την αγάπη από τους ανθρώπους γύρω σου! Η δημιουργικότητά σου βρίσκεται στο «πικ» της ενώ σου δίνονται και ωραίες ευκαιρίες για να απολαύσεις στιγμές καλοκαιρινές!

Παρθένος – Η Αγάπη θέλει Θυσίες

Φίλε μου Παρθένε, σήμερα Πέμπτη η Σελήνη συνεχίζει και ολοκληρώνει την πορεία της στο ζώδιο σου και η μέρα σου είναι γεμάτη συναίσθημα, όμορφες εκπλήξεις αλλά και ονειροπόληση, ιδιαίτερα αν έχεις γεννηθεί 17-22 Σεπτεμβρίου! Παράλληλα, το πέρασμα της Αφροδίτης στο Λέοντα, ξυπνά μέσα σου την ανάγκη για επανεξέταση των σχέσεών σου! Αναζητάς να βρεις την ισορροπία και την αρμονία με όσους αγαπάς, κάνεις λοιπόν τον απολογισμό σου, ή και κάποιες θυσίες προκειμένου να δημιουργήσεις ένα πιο όμορφο πλαίσιο στις σχέσεις σου!

Ζυγός – Καλοκαιρινές γνωριμίες

Φίλε μου Ζυγέ, για σήμερα Πέμπτη ο κυβερνήτης πλανήτης του ζωδίου σου η Αφροδίτη κάνει την είσοδό της στο ζώδιο του Λέοντα και ανακτάς και πάλι την πρόσχαρη κοινωνική σου διάθεση! Από σήμερα έχεις την ανάγκη να βρεθείς με φίλους, να πάρεις μέρος σε κοινωνικές εκδηλώσεις, να εφαρμόσεις στην ζωή σου αλλαγές. Είναι όμως και η ευκαιρία σου για νέες γνωριμίες αλλά και για παραπάνω δικτύωση! Αρχίζεις και μπαίνεις σε καλοκαιρινή διάθεση, με δίψα για περιπέτεια, πάθος και ερωτικό παιχνίδι!

Σκορπιός – Σημαντική Αναγνώριση

Φίλε μου Σκορπιέ, σήμερα Πέμπτη η είσοδος της Αφροδίτης στο ζώδιο του Λέοντα, θα δώσει μεγαλύτερη έμφαση στην κοινωνική σου εικόνα, στην καριέρα και στην ανάληψη νέων δημιουργικών στόχων. Διανύεις μία περίοδο που θα αναγνωριστείς για την σκληρή δουλειά που έχεις κάνει ως τώρα, θα εισπράξεις την εκτίμηση, τον σεβασμό ή και τον θαυμασμό για τα επιτεύγματά σου και θα δεις την καριέρα σου να εξελίσσεται με τον καλύτερο δυνατό τρόπο! Το γεγονός αυτό, θα αποτελέσει μία δυνατή ένεση αυτοπεποίθησης για εσένα!

Τοξότης – Συλλέγεις νέες εμπειρίες

Αγαπητέ μου Τοξότη, είσαι έτοιμος για τόλμη, περιπέτεια και νέες εμπειρίες;;; Η Αφροδίτη σήμερα από το ζώδιο του Λέοντα ξυπνά μέσα σου την ανάγκη για πειραματισμό, ταξίδια, διασκέδαση, φλερτ και ερωτικές γνωριμίες. Έχεις την διάθεση να ξεφύγεις από τα συνηθισμένα, να πας σε έναν μακρινό προορισμό, να απολαύσεις στιγμές με έναν άνθρωπο που σε χωρίζουν χιλιόμετρα, ηλικία ή η σχέση σας είναι κάπως διαφορετική από τα συνηθισμένα πρότυπα! Σε εξιτάρει οτιδήποτε καινούργιο και θέλεις με κάθε τρόπο να συλλέξεις νέες εμπειρίες! Με αυτή την ενέργεια είσαι από το πρωί και ξεκινάς να καταστρώνεις νέα σχέδια για το καλοκαιράκι!

Αιγόκερως - Πάθος και Πλεονεξία

Από σήμερα αγαπητέ μου Αιγόκερε μπαίνεις σε μία παθιασμένη περίοδο του καλοκαιριού! Με την Αφροδίτη από το ζώδιο του Λέοντα, φουντώνει ο ερωτικός σου πόθος, η ζήλεια, η ανάγκη να διατηρείς τον έλεγχο και να «ορίζεις» αυτό που θες! Τα ζητάς όλα ή τίποτα με λίγα λόγια γίνεσαι πιο απόλυτος στα θέλω σου, το γεγονός αυτό μπορεί να πιέσει ασφυκτικά το σύντροφό σου! Στον οικονομικό τομέα δίνονται σημαντικές ευκαιρίες έξτρα κέρδους, το πιο σημαντικό όμως είναι να τιθασεύσεις την πλεονεξία και την σπατάλη!

Υδροχόος – Οι σχέσεις σου έρχονται στο προσκήνιο

Αγαπητέ μου Υδροχόε, η Αφροδίτη σήμερα εισέρχεται στο διαμετρικά απέναντι ζώδιο από το δικό σου τον Λέοντα και είναι φανερό ότι μπαίνεις σε μία περίοδο που αποζητάς πολύ περισσότερο την παρέα και την ζεστασιά της συντροφικότητας. Δίνεις μεγαλύτερη έμφαση στις σχέσεις σου, ενώ σου δίνονται και οι ευκαιρίες να δημιουργήσεις νέες σχέσεις ή να ενδυναμώσεις τις ήδη υπάρχουσες. Δημιουργείται ένα πιο ένθερμο αλλά και απολαυστικό κλίμα στην ερωτική ζωή. Στα επαγγελματικά είναι μία καλή ευκαιρία να προχωρήσουν ικανοποιητικά ζητήματα συνεργασιών!

Ιχθύες - Βελτιώνεις την ποιότητα της ζωής σου

Για σήμερα Πέμπτη φίλε μου Ιχθύ, η Αφροδίτη εισέρχεται στο ζώδιο του Λέοντα και από αυτή την θέση, εντείνει την δημιουργικότητά σου στα επαγγελματικά, ενώ ενισχύεται πολύ περισσότερο η επιθυμία σου για ανανέωση και βελτίωση της φυσικής σου κατάστασης! Έχεις την ανάγκη να ασχοληθείς με νέες δραστηριότητες που θα σε αποφορτίσουν από το έντονο στρες, ενώ καταφέρνεις από σήμερα κιόλας να βελτιώσεις το πρόγραμμά σου προκειμένου να αποκτήσεις καλύτερη ποιότητα ζωής! Η καθημερινότητά σου γίνεται πιο ανάλαφρη και χαρούμενη!

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!