ΖΩΔΙΑ

Οι αστρολογικές προβλέψεις της Παρασκευής 12 Ιουλίου 2024

Μία άκρως παθιασμένη αλλά και σκανδαλώδη όψη να κορυφώνεται ανάμεσα στην Αφροδίτη από τον Λέοντα και τον Πλούτωνα από το ζώδιο του Υδροχόου! Η μέρα μας λοιπόν είναι γεμάτη ζήλειες, ίντριγκες, παρασκήνιο, ερωτικά πάθη, μυστικούς έρωτες, σκάνδαλα, οικονομικούς διαξιφισμούς, οικονομικές πλεκτάνες …

Κριός – Μέρα ερωτικών αποκαλύψεων

Για σήμερα Παρασκευή μαζί με την θερμοκρασία που ανεβαίνει, φουντώνει πολύ παραπάνω και η ερωτική σου διάθεση αγαπητέ Κριέ μου! Η αντίθεση της Αφροδίτης με τον Πλούτωνα εξιτάρει το ερωτικό σου πάθος, μαζί όμως και την ζήλεια, την ερωτική διεκδίκηση αλλά και την απόλυτη διάθεση σου! Προσπάθησε να μην δίνεις έμφαση μόνος στις δικές σου ανάγκες, περιόρισε τις υπερβολές (αλλά και τις οικονομικές σπατάλες) ενώ συγκράτησε τον εγωισμό στην αισθηματική ζωή! Σημαντικές αποκαλύψεις γίνονται αυτή την ημέρα για τα ερωτικά σου! Οι αποκαλύψεις μπορεί να αφορούν ότι έφτασε η στιγμή να αναγνωρίσεις τα συναισθήματα που τρέφεις για έναν άνθρωπο

Ταύρος – Μέρα με πάθος και ασυγκράτητο πείσμα

Αρκετά προκλητικό είναι το αστρολογικό κλίμα της Παρασκευής για το ζώδιο σου φίλε μου Ταύρε. Είσαι περισσότερο επικεντρωμένος στα επαγγελματικά και στην οικογένεια, σε αυτούς τους τομείς όμως είναι πολύ πιθανό να δημιουργηθούν και αρκετές συγκρούσεις που θα αφορούν κυρίως συμφέροντα ή και οικονομικά! Προσπαθείς να μην χάσεις τον έλεγχο των καταστάσεων και γίνεσαι αρκετά πιο απόλυτος, ανταγωνιστικός ή και κυριαρχικός! Η καχυποψία και αμφιβολία φουντώνουν το στρες και σε κάνουν να λειτουργείς αρκετά πεισματάρικα! Διατήρησε την ψυχραιμία σου και μην αφήνεις τις εντάσεις να επηρεάσουν τους στόχους σου!

Δίδυμοι - Ερωτοτροπείς !

Φίλε μου Δίδυμε, για σήμερα Παρασκευή η Σελήνη κινείται στο φιλικό για σένα ζώδιο του Ζυγού και το πιο πιθανό είναι ότι ετοιμάζεις βαλίτσα για να κάνεις καλοκαιρινή εξόρμηση Σαββατοκύριακου αλλά και … ερωτοτροπείς ! Με την Αφροδίτη να είναι σε αντίθεση με τον Πλούτωνα, λειτουργείς κάπως πιο χειριστικά στις ερωτικές επικοινωνίες, ενώ φωλιάζουν στο μυαλό σου πονηρές ερωτικές σκέψεις που σε κατευθύνουν να εκφράσεις έντονα τα «θέλω» σου στο άτομο που έχεις στην καρδιά σου! Ετοιμάζεσαι να ζήσεις ένα φλογερό διήμερο!

Καρκίνος – Μέρα γεμάτη … «πειρασμούς»

Αγαπητέ μου Καρκίνε, για σήμερα Παρασκευή θα χρειαστεί να συγκρατήσεις την καταναλωτική σου μανία, αλλά και τον φόβο ότι κάτι μπορεί να πάει στραβά σε αυτά που επιθυμείς ή σχεδιάζεις! Με την αντίθεση Αφροδίτης / Πλούτωνα δεν σου φτάνουν αυτά που ήδη έχεις, ζητάς περισσότερα, πες όχι στις παρορμητικές αγορές ή ακόμα και στους πειρασμούς εκείνους που είναι ικανοί να σου αδειάσουν το πορτοφόλι μονομιάς. Στον έρωτα δεν βάζεις νερό στο κρασί σου και σε διακρίνει η καχυποψία και η επιφυλακτικότητα, γιατί σκέφτεσαι πως όποιος έχει πάθει, έχει μάθει!

Λέων – Ασυγκράτητα πάθη

Θέλεις να αφεθείς στο πάθος που δεν σου εγγυάται το αύριο, όμως εσύ επιθυμείς να το ζήσεις χωρίς να σκεφτείς τις συνέπειες. Για σήμερα Παρασκευή η Αφροδίτη από το ζώδιο σου σχηματίζει αντίθεση με τον Πλούτωνα και η μέρα σου εξελίσσεται σε φλογερούς και παθιασμένους ρυθμούς, ενώ μία ερωτική γνωριμία είναι πολύ πιθανό να ξυπνήσει μέσα σου πολύ έντονα συναισθήματα που είχες καιρό να βιώσεις. Οι επιθυμίες σου αναβλύζουν και σε κατευθύνουν να ενδώσεις σε έναν πειρασμό! Ακατανίκητη θα είναι η επιθυμία σου αυτή την ημέρα για μεταμορφώσεις ολοκληρωτικά τον τομέα των σχέσεων!

Παρθένος – Κρυφά απωθημένα!

Για σήμερα Παρασκευή η Αφροδίτη σχηματίζει αντίθεση με τον Πλούτωνα και η όψη αυτή φέρνει στην επιφάνεια για σένα φίλε μου Παρθένε κρυφά συναισθήματα και ερωτικά απωθημένα! Αναζητάς να ανακαλύψεις με λεπτομέρεια όλη την αλήθεια για κάποιες καταστάσεις που διεγείρουν αυτό τον καιρό την αμφιβολία ή και τον φόβο σου! Στην αισθηματική σου ζωή κυριαρχεί ένα μυστήριο κλίμα που ιντριγκάρει το πείσμα και την επιμονή σου! Στα επαγγελματικά – οικονομικά διακρίνεις ότι διακυβεύονται κάποια συμφέροντά σου και αυτό σε ωθεί να κινηθείς πιο ανταγωνιστικά!

Ζυγός – Η διπλωματία κρίνεται απαραίτητη

Φίλε μου Ζυγέ, για σήμερα Παρασκευή η Σελήνη κινείται στο ζώδιο σου και η ανάγκη σου για ισορροπία, αρμονία και συντροφικότητα είναι ανάγκες εξαιρετικά τονισμένες. Έχεις την ανάγκη να περάσεις καλά, να ζήσεις με πάθος την στιγμή, να απολαύσεις ότι έχεις στερηθεί… Ο έρωτας έρχεται σε πρώτο πλάνο αυτή την ημέρα και η αντίθεση της Αφροδίτης με τον Πλούτωνα είτε μπορεί να απογειώσει το πάθος και τον ερωτισμό σου και να ζήσεις πολύ δυνατές στιγμές, είτε θα σε παρασύρει στην ζήλεια και την δραματοποίηση και θα βυθιστείς στους φόβους σου! Προσπάθησε να διαχειριστείς με διπλωματία τις καταστάσεις – άλλωστε αυτό είναι κάτι που ξέρεις να το κάνεις καλά-!

Σκορπιός - Μέρα ανταγωνισμού

Φίλε μου Σκορπιέ , ξεκινά μία ημέρα που διψάς για διακρίσεις, κατακτήσεις, θέλεις να ακούσεις το «μπράβο» σου και να σε τιμήσουν για ότι έχεις κάνει μέχρι σήμερα… Η αντίθεση της Αφροδίτης με τον Πλούτωνα όμως, φανερώνει ότι βιώνεις αυτή την ημέρα αρκετό ανταγωνισμό στα επαγγελματικά, με αποτέλεσμα να πεισμώνεις πολύ περισσότερο και να προσπαθείς να περιφρουρήσεις τα δικαιώματά και τα συμφέροντά σου! Στον αισθηματικό τομέα, μην επιτρέψεις αυτή την ημέρα την μεγαλοποίηση καταστάσεων που μπορεί να σε παρασύρει σε απόλυτες αποφάσεις που θα μετανιώσεις!

Τοξότης - Μέρα γεμάτη επιθυμίες

Αγαπητέ μου Τοξότη, σήμερα Παρασκευή η Σελήνη κινείται στο ζώδιο του Ζυγού και η κοινωνική σου διάθεση είναι εξαιρετικά τονισμένη. Είναι μία ημέρα που θέλεις να δεις φίλους, να απολαύσεις στιγμές, να ξεφύγεις από την ρουτίνα, να πάρεις το ρίσκο σου και να τολμήσεις σε κάτι καινούργιο! Η αντίθεση Αφροδίτης / Πλούτωνα σε παρακινεί να επιμείνεις με πάθος στα σχέδιά σου, ενώ ένα ταξίδι θα μπορέσει να ξυπνήσει αυτό το διάστημα όλες σου τις αισθήσεις και να σε βοηθήσει να ανανεωθείς ουσιαστικά! Προσοχή στα ερωτικά μυστικά – μπορεί να αποκαλυφθούν και να έρθεις σε δύσκολη θέση!

Αιγόκερως – Πληγές του παρελθόντος

Αγαπητέ μου Αιγόκερε έχεις πληγωθεί στο παρελθόν γιατί υπήρξαν οι άνθρωποι εκείνοι που εκμεταλλεύτηκαν τα συναισθήματά σου, τις καλές σου προθέσεις ή που σε «έριξαν» ενώ εσύ είχες κάνει τα πάντα για αυτούς! Σήμερα λοιπόν φαίνεται ότι το παρελθόν επηρεάζει κατά κάποιο τρόπο το παρόν σου με αποτέλεσμα να διεγείρονται οι φόβοι σου, τόσο για τα ερωτικά όσο και για τα οικονομικά σου! Είναι μέρα που θα χρειαστεί να προφυλάξεις πολύ περισσότερο τα συμφέροντά σου, να συγκρατήσεις τον εαυτό σου από υπερβολικές σπατάλες και να διατηρείς κατά νου ότι δεν είναι όλοι οι άνθρωποι απόλυτα ειλικρινείς απέναντί σου. Στον ερωτικό τομέα είναι έκδηλο το πάθος αλλά και η ζήλεια!

Υδροχόος - Μέρα των άκρων

Αγαπητέ μου Υδροχόε, παθιάζεσαι αυτή την Παρασκευή και τα θέλεις όλα δικά σου … Αν καταφέρεις να διατηρείς μία πιο ανοιχτή οπτική των καταστάσεων και αξιοποιήσεις το πρωτοποριακό σου πνεύμα, τότε μπορώ να πω ότι η μέρα θα κριθεί απολαυστική! Η Αντίθεση της Αφροδίτης με τον Πλούτωνα είναι μία αστρολογική όψη των «άκρων» που μπορεί είτε να σε βυθίσει στο φόβο και στην αμφιβολία για μία ερωτική ιστορία, είτε μπορεί να σε απογειώσει διακρίνοντας ότι αλλάζει εντελώς η κατάσταση της προσωπικής σου ζωής και ότι βιώνεις συναισθήματα πρωτόγνωρα! Το πιο σημαντικό για αυτή την ημέρα είναι να παραμείνεις ειλικρινής απέναντι στον εαυτό σου – αλλά και στους άλλους -!

Ιχθύες - Η υπερβολή έχει την τιμητική της

Για σήμερα Παρασκευή αγαπητέ μου Ιχθύ είσαι πιο ευάλωτος και επιρρεπής στους πειρασμούς, ιδιαίτερα τους διατροφικούς! Είναι μία ημέρα υπερβολής που θες να βγεις, να διασκεδάσεις, να φας τους μεζέδες σου, να πιεις τα ποτάκια σου και να το ρίξεις έξω! Αφενός είναι μία ημέρα που θα κάνεις το κέφι σου και θα υπερβάλεις, αφετέρου είναι φανερό ότι για μία ακόμα φορά προσπαθείς να κρύψεις κάτω από το χαλάκι ότι σε αγχώνει και σε φοβίζει! Προσπάθησε λοιπόν να μην ξεγελάς τον εαυτό σου και απλά δώσε μεγαλύτερη έμφαση σε δραστηριότητες που σε αναζωογονούν!

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!