ΖΩΔΙΑ

Οι αστρολογικές προβλέψεις της Δευτέρας 15 Ιουλίου 2024

 Η συνάντηση του Άρη με τον Ουρανό από το ζώδιο του Ταύρου χαρακτηρίζεται ως μία αστρολογική όψη “εύφλεκτη” που φέρνει ξαφνικό, έντονο ηλεκτρισμό μέσα από γεγονότα που σκάνε αιφνίδια σαν βόμβα! Ζητήματα που συνδέονται με το χρήμα, την ύλη, τα αποκτήματα, τις ανθρώπινες σχέσεις, την γη, την φύση, το υπέδαφος θα μας απασχολήσουν ξαφνικά και απρόβλεπτα αυτή την ημέρα.

Κριός - Ξαφνικές οικονομικές απαιτήσεις

Αγαπητέ μου Κριέ, η εβδομάδα ξεκινά με την εκρηκτική σύνοδο Άρη - Ουρανού που εφιστά την προσωπική σου στα οικονομικά. Είναι μία ημέρα που θα πρέπει να είσαι σε ετοιμότητα για να μπορέσεις να διαχειριστείς κάποια έκτακτα έξοδα που θα προκύψουν. Είναι πολύ πιθανό να υπάρξει μία βλάβη που θα πρέπει να αντικαταστήσεις είτε κάποια υποχρέωση που δεν την είχες στο πρόγραμμα. Η μέρα είναι ακατάλληλη για οικονομικό ρίσκο, ευνοείσαι όμως ιδιαίτερα στην αναζήτηση νέων, ευρηματικών και πρωτοποριακών λύσεων που θα σε βοηθήσουν να απελευθερωθείς από τα οικονομικά δεινά!

Ταύρος - Μέρα ακραίων γεγονότων

Είναι γνωστό ότι είσαι από τα ζώδια που λατρεύεις την άνεση, την βολή και την σταθερότητα. Για σήμερα Δευτέρα η συνάντηση του Άρη με τον Ουρανό στο ζώδιο σου αποτελεί σαν ένα γερό σκούντηγμα που σου επιβάλει ξαφνικά να αλλάξεις, να πας μπροστά, να αυτονομηθείς και να πας παρακάτω. Δεν παύει να υπάρχει όμως η εκρηκτικότητα, ο ηλεκτρισμός, να προκύπτουν γεγονότα που σε αιφνιδιάζουν και σε κάνουν να αισθάνεσαι εκνευρισμό και αστάθεια! Μέσα σε όλο αυτό το τσουνάμι εξελίξεων, συνειδητοποιείς τις δυνάμεις σου και αναγνωρίζεις ότι έφτασε η ώρα να αλλάξεις πορεία!

Δίδυμοι - Μέρα υψηλών απαιτήσεων

Αγαπητέ μου Δίδυμε η σημερινή σύνοδος του Άρη με τον Ουρανό σε κάνει να βρίσκεσαι ιδιαίτερα κουρασμένος ψυχολογικά και σωματικά. Προκύπτουν όμως και κάποια ξαφνικά γεγονότα στην εργασία - στην επαγγελματική ζωή, που σου αλλάζουν εντελώς το πρόγραμμα και τρέχεις για να τα προλάβεις όλα! Το έντονο παρασκήνιο ή και οι αποκαλύψεις στα επαγγελματικά σου είναι μέσα στις τάσεις της ημέρας, προσπάθησε να μείνεις αμέτοχος από κουτσομπολιά! Δεδομένου ότι η μέρα είναι απαιτητική φρόντισε να μην φορτίζεσαι από στρες και μην παραμελείς εσένα! Βρες τον τρόπο για να χαλαρώσεις από το φόρτο της ημέρας.

Καρκίνος - Αιφνιδιασμοί μέσα από φιλικές επαφές

Σε μία έντονη και εκρηκτική ημέρα για όλα τα ζώδια εσύ ξεφεύγεις από την ένταση της ημέρας και η επιρροή που δέχεσαι από τη σύνοδο του Άρη με τον Ουρανό δεν χαρακτηρίζεται απόλυτα δυσμενής. Προκύπτουν ωστόσο γεγονότα μέσα στον κοινωνικό σου κύκλο, στις γνωριμίες σου που σε αιφνιδιάζουν, έχεις τα καβγαδάκια σου με πρόσωπα του περιβάλλοντός σου, ενώ φαίνεται ότι πραγματοποιείς σημαντικές αλλαγές στην ζωή σου γιατί θέλεις να ακολουθήσεις μία νέα πορεία! Από σήμερα λοιπόν μπαίνεις στην διαδικασία να εφαρμόσεις στη ζωή σου αλλαγές που σχεδιάζεις και θες εδώ και πολύ καιρό!

Λέων - Απότομο ρεύμα αλλαγών

Μία δύσκολη Δευτέρα ανοίγεται μπροστά σου, η συνάντηση του Άρη με τον Ουρανό στον Ταύρο προκαλεί μεγάλες δονήσεις ουσιαστικών αλλαγών στην ζωή σου! Προκύπτουν απρόοπτα γεγονότα που ανατρέπουν τη σταθερότητα αλλά και την ηρεμία στα επαγγελματικά , οι συνθήκες σε αναγκάζουν να αυτονομηθείς, να πάρεις ένα μεγάλο ρίσκο ή να επιδιώξεις μία σημαντική επαγγελματική αλλαγή! Επιπλέον, επαναπροσδιοριζεις τους στόχους σου για το μέλλον, και ακολουθείς το ρεύμα αλλαγής προσπαθώντας να αποδεχθείς τα γεγονότα που σε βρίσκουν απροετοίμαστο! Δεν λείπουν εντάσεις με σύζυγο ή πατέρα.

Παρθένος - Τολμάς σε νέες εμπειρίες

Για σήμερα Δευτέρα η σύνοδος Άρη – Ουρανού θα σε παρακινήσει να λειτουργήσεις κάπως ασυγκράτητα και ορμητικά στα λόγια σου, ενώ η σκέψη σου θα είναι να πάρεις κάποιο μεγάλο ρίσκο ή να ζήσεις μία νέα εμπειρία ή περιπέτεια! Κάνεις τα βήματα εκείνα για να επεκτείνεις με τον καλύτερο δυνατό τρόπο τις γνώσεις σου, τις επαφές σου, να ξεκινήσεις μία νέα εκπαιδευτική δραστηριότητα αλλά και να κάνεις τις κινήσεις εκείνες που θα φέρουν στη ζωή σου μία νέα προοπτική, μία νέα εξέλιξη! Ένα μακρινό ταξίδι είναι πολύ πιθανό! Επιτυχία θα έχεις σε εργασίες που σχετίζονται με μετακινήσεις, ταξίδια, media, εκπαίδευση.

Ζυγός - Φορτισμένο κλίμα

Η εβδομάδα ξεκινά με την συνάντηση του Άρη με τον Ουρανό στον Ταύρο μία αστρολογική όψη που κρίνεται απαιτητική για οικονομικά πολύ περισσότερο για αυτά που συνδέονται με τρίτους, πχ τραπεζικές υποθέσεις, δάνεια, εφορίες, κληρονομικά, γραφειοκρατικά .... Αποσυντονισμός, αποδιοργάνωση και άγχος επικρατούν αυτή την εβδομάδα για όλα όσα έχεις αναλάβει να διεκπεραιώσεις! Μην αμελείς τις τρέχουσες οφειλές σου! Από την άλλη πλευρά βρίσκεσαι και σε έντονο εσωτερικό ψυχολογικό αναβρασμό, όπου βγαίνουν στην επιφάνεια δυσάρεστα , συναισθήματα ή φόβοι που καλείσαι να εντοπίσεις, να αναγνωρίσεις και να τα λύσεις!

Σκορπιός - Ρήξεις σε σχέσεις και συνεργασίες

Σε μία μάχη με τους ανθρώπους που κινούνται σταθερά στη ζωή σου βρίσκεσαι αυτές τις μέρες φίλε μου Σκορπιέ ιδιαίτερα όμως σήμερα Δευτέρα που κορυφώνεται η όψη συνόδου ανάμεσα στον Άρη και τον Ουρανό από τον Ταύρο! Η επιρροή αυτής της όψης θα είναι αισθητή σε θέματα σχέσεων, γάμου, σταθερών συνεργασιών! Κόντρες με το περιβάλλον σου, ρήξεις, αποκαλύψεις, γεγονότα που σου φέρνουν στην επιφάνεια μία μεγάλη αλήθεια την οποία προσπάθησες ή δεν ήθελες να αποδεχθείς ... Σήμερα λοιπόν καλείσαι να αποδεχθείς ότι οι άνθρωποι αλλάζουν, προχωρούν και το ίδιο που πρέπει να κάνεις και εσύ!

Τοξότης - Διαχειρίσου το στρες της ημέρας

Αρκετό άγχος και ένταση βιώνεις σήμερα αγαπητέ μου Τοξότη, ιδιαίτερα για θέματα που αφορούν την εργασία, την καθημερινότητα, τις συνήθειές σου.... Είσαι σε μία διαδικασία που πρέπει να γίνουν κάποιες αλλαγές στη ζωή σου (πχ στον τρόπο που εργάζεσαι ως σήμερα) και αυτό είναι κάτι που σε αποσυντονίζει και σε αποδιοργανώνει! Διαχειρίσου το στρες της ημέρας, κάνε ένα καλύτερο πρόγραμμα στην καθημερινότητά σου και προσοχή στις βιασύνες για την αποφυγή μικρών ατυχημάτων. Διατήρησε εναλλακτικές λύσεις στο πρόγραμμα και στην εργασία γιατί θα υπάρξουν κάποιες ξαφνικές αναποδιές.

Αιγόκερως - Τολμάς και απολαμβάνεις

Φίλε μου Αιγόκερε σήμερα Δευτέρα σχηματίζεται η σύνοδος Άρη Ουρανού στο ζώδιο του Ταύρου μία όψη που κρίνεται θετική για το ζώδιο σου γιατί σε κινητοποιεί να δράσεις άμεσα και να κυνηγήσεις τα θέλω σου κάνοντας τις επιθυμίες σιτ πραγματικότητα. Ο έρωτας σε θέτει σε εγρήγορση και αποτελεί την έκπληξη της εποχής, γιατί ξεφεύγεις από το σταθερό και λογικό σου πλαίσιο! Η όψη αυτή ωστόσο σε παρακινεί να κυνηγήσεις και ένα νέο δημιουργικό σχέδιο ή και να σπάσεις το απόστημα της ρουτίνας τολμώντας σε μία αλλαγή! Τι πρέπει να προσέξεις; Το οικονομικό ρίσκο, αλλά και τους καβγάδες με τα παιδιά αν είσαι γονέας.

Υδροχόος - Αλλάζεις δομή στην ζωή σου

Σε συναισθηματικό αναβρασμό είσαι αυτό το διάστημα φίλε μου Υδροχόε ιδιαίτερα σήμερα που κορυφώνεται η σύνοδος του Άρη με τον Ουρανό στον Ταύρο! Προκύπτουν τώρα ζητήματα που αφορούν το σπίτι, την οικογένεια, το οίκημα, τις πολύ προσωπικές σου σχέσεις και βρίσκεσαι σε μια μεγάλη ένταση. Ζητήματα με τη μητέρα, κόντρες ενδοοικογενειακές, ζημιές μέσα στο σπίτι, εκνευρισμοί με τα άτομα που συμβιώνεις ή και αναγκαστικές χωροταξικές αλλαγές είναι μέσα στις τάσεις της ημέρας. Θυμήσου ότι διανύεις μία περίοδο όπου σταδιακά (θέλοντας και μη) θα πρέπει να σταθείς στα πόδια σου απελευθερωμένος από κάθε τι που σε καταπιέζει , σε δεσμεύει ή και σε περιορίζει, παίρνοντας τη ζωή στα χέρια σου και βλέποντας τη ζωή να σου μπαίνει σε ένα πιο ωριμο και οργανωμένο πλαίσιο!

Ιχθύς - Προσοχή στις επικοινωνίες

Είσαι σε μεγάλη βιασύνη σήμερα Δευτέρα φίλε μου Ιχθύ τόσο στον τρόπο που εκφράζεσαι , όσο στον τρόπο που σκέφτεσαι και αποφασίζεις ή ακόμα και στον τρόπο που περπατάς ή οδηγείς! Απέφυγε το πείσμα και την ένταση της στιγμής που μπορεί να προκαλέσει εκνευρισμό στις επαφές σου! Όσο για τον καβγά;;; Η αλήθεια είναι ότι τροχίζεις τα νύχια σου, κι ενώ μπορείς να έχεις τα δίκια σου φρόντισε να μην τα χάσεις! Η μέρα ωστόσο είναι κατάλληλη για να απελευθερώσεις το μυαλό σου από σκέψεις, επαφές ή και συμφωνίες που δεν λειτουργούν και να δεις κάποιες καταστάσεις πιο προοδευτικά!

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!