VIRAL

Οι Jenny Garth και Tori Spelling λένε το στερνό αντίο στη θρυλική "Μπρέντα"

Η Αμερικανίδα ηθοποιός Shannen Doherty, έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 53 ετών, έχοντας δώσει μια πολυετή αλλά άνιση μάχη με τον καρκίνο του μαστού βυθίζοντας στο πένθος τους πάντες γύρω της.

Η ίδια είχε γίνει διάσημη σε όλο τον κόσμο όταν σε νεαρή ηλικία έγινε πρωταγωνίστρια στη θρυλική νεανική σειρά Beverly Hills 90210 (ελληνικός τίτλος "Χτυποκάρδια στο Μπέβερλι Χιλς") και ο ρόλος της Μπρέντα, ήταν αυτός που τη συνόδευε πολλά χρόνια, ενώ πρωταγωνίστησε και στη σειρά "Μάγισσες".


Μερικές από τις συμπρωταγωνίστριες της στη διάσημη σειρά Μπέβερλι Χιλς θέλησαν να αποχαιρετήσουν την ηθοποιό με μηνύματα στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Αρχικά, η Τζένι Γκαρθ με μια ανάρτησή της στο Instagram είπε το δικό της αντίο στην Ντόχερτι: «Εξακολουθώ να επεξεργάζομαι την τεράστια θλίψη μου για την απώλεια της παλιάς φίλης μου Σάνεν, της γυναίκας που έχω περιγράψει συχνά ως έναν από τους ισχυρότερους ανθρώπους που έχω γνωρίσει ποτέ».

Η Γκαρθ υποδυόταν στη σειρά την καλύτερη φίλη της Μπρέντα, την πλούσιας και όμορφης Κέλυ, και δημοσιεύματα τις ήθελαν να βρίσκονται σε κόντρα κατά καιρούς. «Η σχέση μας ήταν πραγματική και ειλικρινής. Μας έβαζαν τόσο συχνά τη μία εναντίον της άλλης, αλλά τίποτα από αυτά δεν αντικατόπτριζε την αλήθεια της πραγματικής μας σχέσης που χτίστηκε στον αμοιβαίο σεβασμό και τον θαυμασμό», σημείωσε.


«Ήταν θαρραλέα, παθιασμένη, αποφασιστική, πολύ στοργική και γενναιόδωρη. Θα μου λείψει και θα την τιμώ πάντα βαθιά στην καρδιά μου και στις αναμνήσεις μου. Η καρδιά μου ραγίζει για την οικογένειά της και τον Bowie και όλους τους ανθρώπους που την αγάπησαν», κατέληξε η Γκαρθ.

Την ανάρτηση συνόδευσε με δύο φωτογραφίες τους από την εποχή που γυριζόταν η επιτυχημένη σειρά.



Με τη σειρά της και η Τόρι Σπέλινγκ, η «Ντόνα» του «Μπέβερλι Χιλς», αποχαιρέτησε την ηθοποιό. Η ίδια δημοσίευσε σε ένα story στο Instagram μια φωτογραφία που ποζάρουν αγκαλιά και έγραψε: «Δεν έχω ακόμα τα λόγια να το εκφράσω… αλλά ΕΜΕΙΣ ξέραμε και αυτό είναι που μετράει». 


 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!