ΖΩΔΙΑ

Οι αστρολογικές προβλέψεις της Παρασκευής 19 Ιουλίου 2024

Το φεγγάρι γεμίζει για να οδηγηθούμε στην Πανσέληνο της Κυριακής, όμως από σήμερα η είσοδος της Σελήνης στον Αιγόκερω, μας βάζει στην «διάθεση» αυτού του φεγγαριού και εντείνει πολύ περισσότερο την επιθυμία μας για τάξη, οργάνωση, οριοθέτηση.

Κριός - Βήματα επαγγελματικής αναρρίχησης

Παρασκευή και δεν λες να ησυχάσεις και να απολαύσεις καλοκαιράκι.. Η Σελήνη σήμερα από τον Αιγόκερω σε παρακινεί να επικεντρωθείς στην καριέρα σου αλλά και στους μακροπρόθεσμους στόχους σου. Είσαι απόλυτα υπεύθυνος και οργανωμένος, ενώ βρίσκεσαι σε ετοιμότητα να αναλάβεις πρωτοβουλίες προκειμένου να κάνεις βήματα επαγγελματικής αναρρίχησης. Η συμβουλή μου για σήμερα ωστόσο είναι να διατηρήσεις την ψυχραιμία και να αποφύγεις τις παρορμητικές κινήσεις , ειδικά σε ζητήματα που απαιτούν υπομονή και χρόνο. Κοινωνικές εκδηλώσεις και δικτύωση μπορούν να φέρουν ευκαιρίες, οπότε μην απορρίψεις προτάσεις που θα δεχθείς σήμερα .

Ταύρος – Ώριμες αποφάσεις

Αγαπητέ μου Ταύρε, η Σελήνη σήμερα από το ζώδιο του Αιγόκερω σε βοηθά να κατασταλάξεις πιο ώριμα και σταθερά σε αποφάσεις, σχέδια και να φιλοσοφήσεις με περισσότερη σοβαρότητα κάποια προσωπικά σου ζητήματα. Η μέρα κρίνεται ωστόσο ιδιαίτερα ευνοϊκή και για την οργάνωση σε θέματα συμφωνιών, σπουδών, για να εμβαθύνεις τις γνώσεις σου σε κάποιο τομέα, αλλά και για να οργανώσεις επεκτατικά βήματα που θα φέρουν θετικά αποτελέσματα στην ζωή σου! Τι πρέπει σήμερα να αποφύγεις; Την επιμονή και το πείσμα στις συζητήσεις με τους συνεργάτες ή τους αγαπημένους σου. Αφουγκράσου τις ανάγκες και τις απόψεις τους και προσπάθησε να βρεις συμβιβαστικές λύσεις!

Δίδυμοι – Τακτοποίηση εκκρεμοτήτων

Η Σελήνη σήμερα από τον   Αιγόκερω σε καλεί αγαπητέ μου Δίδυμε να εστιάσεις το ενδιαφέρον σου σε σοβαρά ζητήματα που συνδέονται με το παρελθόν σου, τις οφειλές σου ή ζητήματα που έχουν αφήσει κάποια έντονη επιρροή στο παρόν σου! Η μέρα είναι κατάλληλη για να ασχοληθείς με γραφειοκρατικά ζητήματα (πχ φόρους, λογαριασμούς, τράπεζες)! Είναι σημαντικό ωστόσο να είσαι ιδιαίτερα προσεκτικός με τα οικονομικά σου και να αποφεύγεις τις περιττές δαπάνες. Στις προσωπικές σου σχέσεις, υπάρχουν κάποια «αγκάθια» που προκύπτουν από τις δικές σου αμφιβολίες. Μια σοβαρή συζήτηση με το σύντροφό σου μπορεί να σε βοηθήσει να ξεκαθαρίσει το τοπίο. Σήμερα θα αντιληφθείς ότι έχεις την ικανότητα να διαχειρίζεσαι δύσκολες καταστάσεις και ότι είσαι περισσότερο δυνατός από όσο πίστευες!

Καρκίνος – Αναζητώντας την αφοσίωση

Η Σελήνη σήμερα από το ζώδιο του Αιγόκερω επηρεάζει άμεσα τον τομέα των σχέσεων σου, φέρνοντας στην επιφάνεια θέματα που αφορούν την συνεργασία ή και την δέσμευση. Η μέρα είναι κατάλληλη για να αξιολογήσεις τη δυναμική των επαγγελματικών και των προσωπικών σου σχέσεων. Αν υπάρχει κάτι που σε απασχολεί, τώρα μπορείς να το συζητήσεις και να βρεις λύσεις. Οι επαγγελματικές συμφωνίες και οι συνεργασίες ευνοούνται, αρκεί να είσαι σαφής και απόλυτα ειλικρινής. Στα αισθηματικά , η αφοσίωση και η υπομονή θα σε βοηθήσουν να βελτιώσεις το κλίμα στην σχέση σου! Πρόσεξε να μην γίνεις υπερβολικά κτητικός ή απαιτητικός διατήρησε την ευελιξία σου γιατί κοντοζυγώνει η Πανσέληνος που «φουντώνει» τα πάθη και τις αποκαλύψεις!

Λέων – Μέρα γεμάτη στρες

Παρασκευή σήμερα και η Σελήνη στον Αιγόκερω, σου στερεί την ανεμελιά φίλε μου Λέοντα, σου δίνει όμως την ευκαιρία να οργανώσεις την καθημερινότητά σου και να βελτιώσεις τις συνήθειες σου. Στον επαγγελματικό τομέα λειτουργείς πειθαρχημένα και οργανωμένα στα σχέδιά σου, δίνοντας την αμέριστη προσοχή στου στην λεπτομέρεια! Θα χρειαστεί ωστόσο σήμερα να διατηρήσεις την ισορροπία μεταξύ εργασίας και προσωπικής ζωής, ώστε να μην εξαντλήσεις τον εαυτό σου αλλά και να μην ακούσεις παράπονα από τους αγαπημένους σου. Απέφυγε τις συγκρούσεις που μπορεί να προκύψουν λόγω άγχους και έντονης φόρτισες, προσέγγισε τα προβλήματα με ψυχραιμία και λογική.

Παρθένος – Απολαυστικός χρόνος με όσους αγαπάς

Μία ευχάριστη Παρασκευή μόλις έφτασε για το ζώδιο σου φίλε μου Παρθένε! Η Σελήνη στον Αιγόκερω ενισχύει τη δημιουργικότητά σου και την επιθυμία σου να εκφραστείς. Είναι μια εξαιρετική ημέρα για να ασχοληθείς με τα χόμπι σου, τις καλλιτεχνικές σου ανησυχίες ή να αφιερώσεις χρόνο σε δραστηριότητες που σε ευχαριστούν. Στον επαγγελματικό τομέα, μπορείς να αναλάβεις νέες πρωτοβουλίες και να παρουσιάσεις τις ιδέες σου με αυτοπεποίθηση. Οι σχέσεις με τα παιδιά ή τους αγαπημένους σου βρίσκονται στα καλύτερά τους , και είναι η κατάλληλη στιγμή για να περάσεις ποιοτικό χρόνο μαζί τους.

Ζυγός – Παρασκευή με … γκρίνια

Φίλε μου Ζυγέ κάπως ευέξαπτος είσαι σήμερα Παρασκευή, η Σελήνη έχει περάσει στον Αιγόκερω, προετοιμαζόμαστε για την επικείμενη Πανσέληνο και είσαι είσαι φορτισμένος ψυχολογικά! Ασχολείσαι κυρίως με θέματα που συνδέονται με το παρελθόν, το σπίτι και την οικογένεια. Στις επαγγελματικές σου υποθέσεις, η μέρα ευνοεί τη στρατηγική σκέψη και την οργάνωση, φροντίζοντας ωστόσο να αποφύγεις τις εντάσεις λόγω ότι κάποια ζητήματα τα βιώνεις πολύ προσωπικά! Οι σχέσεις με τα αγαπημένα σου πρόσωπα θα είναι πιο αρμονικές αρκεί να δείξεις κατανόηση βάζοντας νερό στο κρασί σου, δεν είναι του παρόντος να ξύνεις πληγές του χτες! Συγκράτησε την παρόρμηση και μην βιαστείς σήμερα να πάρεις σημαντικές αποφάσεις, ζύγισε πρώτα καλά τα δεδομένα πριν κάνεις σοβαρά βήματα.

Σκορπιός – Επιτυχημένες συζητήσεις

Για σήμερα Παρασκευή η Σελήνη από τον Αιγόκερω εντείνει την εξωστρέφεια και σε βοηθά να αξιοποιήσεις το έπακρο το επικοινωνιακό σου χάρισμα, κάνοντας πολύ καλές διαπραγματεύσεις! Συγκροτείς πιο δομημένα τις σκέψεις σου και τα επόμενα βήματά σου , ενώ η μέρα ευνοεί ιδιαίτερα συζητήσεις για επαγγελματικά θέματα, κλείσιμο συμφωνιών αλλά και για να εκφράσεις τις απόψεις σου με σαφήνεια και λογική. Οι επαφές με φίλους, συναδέλφους και γείτονες θα είναι πιο ουσιαστικές και παραγωγικές. Τι πρέπει να αποφύγεις ;;; Την απολυτότητα στις απόψεις σου!

Η συμβουλή μου; Εστίασε σε δραστηριότητες που σε χαλαρώνουν και σε ευχαριστούν.

Τοξότης – Μέρα οικονομικών σκέψεων

Η Σελήνη στον Αιγόκερω σε καλεί να ασχοληθείς με τα οικονομικά σου και να θέσεις σε τάξη τις εκκρεμότητές σου . Είναι μια καλή ημέρα για να κάνεις προϋπολογισμούς, να σχεδιάσεις επενδύσεις και να αναθεωρήσεις τις οικονομικές σου στρατηγικές. Στον επαγγελματικό τομέα, ξέρεις πολύ καλά πως η πειθαρχία και η οργανωτικότητα θα σε βοηθήσουν να έχεις άριστα αποτελέσματα. Τι πρέπει να προσέξεις σήμερα; Μην αναλάβεις περισσότερες υποχρεώσεις από αυτές που μπορείς να διαχειριστείς. Στα αισθηματικά συνεχίζουν να υπάρχουν πολύ θετικές επιρροές για να μπορείς να περάσεις καλά αλλά και να δεθείς πιο ουσιαστικά με το άτομο που σε ενδιαφέρει! Δεν λείπουν και οι ευκαιρίες για να αφιερώσεις χρόνο σε δραστηριότητες που σε ευχαριστούν και σε ξεκουράζουν.

Αιγόκερως – Συγκράτησε τον εγωισμό σου

Φίλε μου Αιγόκερε, Σήμερα Παρασκευή η Σελήνη κινείται στο ζώδιό σου και σε καλεί να εστιάσεις στις προσωπικές σου ανάγκες και φιλοδοξίες. Είναι μια καλή ημέρα για να θέσεις νέους στόχους και να προγραμματίσεις το μέλλον σου. Οι επαγγελματικές σου φιλοδοξίες ενισχύονται ακόμα περισσότερο και μπορείς να πετύχεις αυτά που έχεις θέσει ως στόχο αυτό τον καιρό. Τι πρέπει όμως να προσέξεις σήμερα; Μην γίνεσαι τόσο υπερβολικά απαιτητικός με τον εαυτό σου αλλά και με τους άλλους, μην λειτουργείς παρορμητικά και καυστικά! Επιπλέον, μην ξεχνάς ότι δεν είσαι ακλόνητος και ότι δεν είναι ντροπή να ζητάς βοήθεια όταν τη χρειάζεσαι, όλοι έχουμε ανάγκη από ένα χέρι στήριξης !

Υδροχόος – Ανάγκη για απολογισμό

Σήμερα Παρασκευή με την Σελήνη στον Αιγόκερω έχεις την ανάγκη για λίγο να αποτραβηχτείς και να αφιερώσεις χρόνο για σένα! Παρατηρείς ότι έχεις την ανάγκη να φιλοσοφήσεις λίγο κάποιες καταστάσεις, ή σου βγαίνει η επιθυμία για απολογισμό καταστάσεων του παρελθόντος! . Στον επαγγελματικό τομέα, η μέρα σε βοηθά να ακολουθήσεις την στρατηγική σκέψη και να λάβεις τελικές αποφάσεις που αφορούν το μέλλον σου. Η Αφροδίτη από το Λέοντα ενισχύει τις σχέσεις σου, έστω και αν σήμερα διατηρείς κάπως πιο μυστικές τις κινήσεις σου, ή περισσότερο σχεδιάζεις και ονειρεύεσαι παρά πράττεις! Η συμβουλή της ημέρας; Αφιέρωσε χρόνο σε δραστηριότητες που σε χαλαρώνουν και σε γεμίζουν ενέργεια και διατήρησε σιγή ιχθύος για τα μετέπειτα βήματά σου!

Ιχθύες – Επίλυση παρεξηγήσεων

Φίλε μου Αιγόκερε, Παρασκευή σήμερα και η Σελήνη στον Αιγόκερω φανερώνει ότι αυτή την ημέρα επικεντρώνεσαι κυρίως στον τομέα των κοινωνικών σου σχέσεων παράλληλα όμως ενισχύεται η επιθυμία σου για όνειρα και σχέδια . Είναι μια καλή ημέρα για να δικτυωθείς, να συναντήσεις φίλους και να προγραμματίσεις τις δραστηριότητες σου . Στον επαγγελματικό τομέα, μπορείς να έχεις σημαντική πρόοδο αρκεί να αξιοποιήσεις τις συνεργασίες σου και να ακολουθήσεις το ομαδικό πνεύμα εργασίας. Στις προσωπικές σου σχέσεις, η μέρα ευνοεί τη συζήτηση και την επίλυση παρεξηγήσεων με ώριμο και λογικό τρόπο.

Πηγή: flash,gr

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!