ΖΩΔΙΑ

Οι αστρολογικές προβλέψεις της Τετάρτης 24 Ιουλίου 2024

Με την Σελήνη να συνεχίζει την πορεία της στο ζώδιο του Ιχθύ, για σήμερα Τετάρτη 24 Ιουλίου 2024, έχουμε την ανάγκη να δραπετεύσουμε για λίγο από την πραγματικότητα, να αφεθούμε στα μονοπάτια της φαντασίωσης και ονείρου και να ακολουθήσουμε πιο χαλαρούς ρυθμούς στην καθημερινότητά μας.

Κριός - Ανάγκη για απομόνωση

Σήμερα Τετάρτη, η μέρα σου είναι γεμάτη ειδήσεις και πληροφορίες που αγγίζουν μία ευαίσθητη χορδή στην ψυχή σου! Το ένστικτό σου είναι αρκετά ισχυρό και έχεις την ευκαιρία να πάρεις κάποιες αποφάσεις που δεν θα τις ανακοινώσεις για την ώρα! Αυτό που θα χρειαστεί να αποφύγεις αυτή την ημέρα είναι την αυστηρότητα προς τον εαυτό σου. Είναι πολύ πιθανό να μετανιώνεις για λανθασμένες επιλογές του παρελθόντος και να στέκεσαι σε λεπτομέρειες που δεν σε βοηθούν να πας μπροστά! Η ανάγκη σου για απομόνωση είναι πολύ έντονη αυτή την ημέρα, αρκεί όμως να μην αφήσεις τις ανησυχίες σου να σε κυριεύσουν!

Ταύρος – Η κατανόηση είναι η λύση!

Αγαπητέ μου Ταύρε η ημέρα είναι κατάλληλη για να αναλάβεις ευθύνες σε θέματα προσωπικών σχέσεων και οικονομικών. Μπορείς να σταθεροποιήσεις τα σχέδιά σου και να κάνεις σοβαρές συζητήσεις που θα φέρουν μακροπρόθεσμα οφέλη. Η πρακτικότητά σου θα σε βοηθήσει να επιλύσεις προβλήματα. Τι πρέπει να προσέξεις σήμερα; Δείξε περισσότερη   κατανόηση στα πρόσωπα του περιβάλλοντός σου (συνεργάτες , σύντροφο) και να μην επιμένεις σε απόψεις που μπορεί να αποδειχθούν περιοριστικές. Μην βρίσκεις μόνιμα ένα εμπόδιο σε όλα όσα θέλεις να βάλεις μπροστά!

Δίδυμοι - Προσήλωση στο στόχο

Αγαπητέ μου Δίδυμε, για σήμερα Τετάρτη η Σελήνη και ο Κρόνος από το ζώδιο του Ιχθύ σε καλούν να δεις με υπευθυνότητα, σοβαρότητα και οργανωτικότητα κάποια ζητήματα στα επαγγελματικά σου! Η μέρα είναι κατάλληλη για να μετριάσεις τον ενθουσιασμό και να κλείσεις εκκρεμότητες που απαιτούν προσήλωση και πειθαρχία! Η παγίδα της ημέρας είναι ότι ως το μεσημέρι μπορεί να γίνεις υπερβολικά αναλυτικός ή κριτικός με τους γύρω σου. Η ημέρα μπορεί να φέρει έντονη νοητική κούραση και άγχος αν δεν διαχειριστείς σωστά τις ευθύνες σου. Απέφυγε τις περιττές συγκρούσεις και διατήρησε την ηρεμία σου στις συζητήσεις.

Καρκίνος - Εμβαθύνεις στις σχέσεις σου

Φίλε μου Καρκίνε, για σήμερα Τετάρτη η Σελήνη συνεχίζει την πορεία της στο ζώδιο του Ιχθύ συναντώντας τον Κρόνο και εσύ έχεις την ανάγκη να εμβαθύνεις στις συναισθηματικές σου σχέσεις και να πάρεις κάποιες σημαντικές αποφάσεις. Αξιοποιείς τα μαθήματα και τις εμπειρίες του χτες και βάζεις κάποια στενά όρια τόσο στον εαυτό σου όσο και στους άλλους!   Η υπερβολική ανησυχία και η τάση να απορροφάς τα προβλήματα των άλλων σαν να είναι δικά σου μπορεί να γίνει σήμερα η αιτία να νιώσεις αρκετά πεσμένος!

Λέων – Μέρα συναισθηματικών απογοητεύσεων

Αρκετά βαρύ το σημερινό αστρολογικό κλίμα για το ζώδιο σου φίλε μου Λέοντα. Παρόλο που η Τετάρτη ξεκινά με έναν παιδαριώδη ενθουσιασμό και την ανάγκη σου για περιπέτεια και ρίσκο , συνεχίζεται με κάποιες συναισθηματικές απογοητεύσεις, είτε γιατί τα οικονομικά δεν βαίνουν στον ρυθμό που θα θελες, είτε υπάρχουν κάποιες ανοιχτές εκκρεμότητες του παρελθόντος! Θα χρειαστεί να λειτουργήσεις με αυτοσυγκράτηση βάζοντας ένα «φρένο» στο συναίσθημα που μπορεί να σε παρασύρει σε υπερβολικές και απογοητευτικές αντιδράσεις!

Παρθένος - Οι σχέσεις σου σε απογοητεύουν

Φίλε μου Παρθένε, σήμερα είσαι απόλυτα επικεντρωμένος στις σχέσεις και στις συνεργασίες σου, προσπαθείς να βρεις την χρυσή τομή που θα σε βοηθήσει να επέλθει η ισορροπία ανάμεσα σε εσένα και στα πρόσωπα που έχουν ένα σταθερό ρόλο στην ζωή σου! Προσγειώνεσαι στην πραγματικότητα όμως ανακαλύπτοντας ότι δεν κοιτάς προς την ίδια κατεύθυνση με κάποιους ανθρώπους! Σίγουρα όμως αυτή την ημέρα ίσως και εσύ ο ίδιος από την πλευρά σου να είσαι πιο απαιτητικός και απόλυτος με τα πρόσωπα γύρω σου!

Ζυγός – Εργασιακές δεσμεύσεις

Αγαπητέ μου Ζυγέ η ημέρα είναι ιδανική για να αναλάβεις υπεύθυνες αποφάσεις ή και να προχωρήσεις μακροπρόθεσμες δεσμεύσεις που αφορούν τον εργασιακό σου τομέα, ή ακόμα και την φυσική σου κατάσταση! Μήπως έχει έρθει η ώρα να κόψεις κάποια κακά «χούγια» και να βελτιώσεις τις καθημερινές σου συνήθειες; Επιπλέον, το πρόγραμμα της ημέρας θα είναι αρκετά απαιτητικό, γεγονός που θα εντείνει το στρες σου, προσπάθησε να ιεραρχήσεις τις υποχρεώσεις σου για να μπορέσεις να βρεις την ισορροπία ανάμεσα στην επαγγελματική και την προσωπική ζωή!

Σκορπιός – Ακάλυπτες ανάγκες

Για σήμερα Τετάρτη αγαπητέ μου Σκορπιέ, αναγκάζεσαι να κάνεις κάποιες εκπτώσεις στα «θέλω» σου, αν θέλεις να διατηρήσεις τις ισορροπίες στην προσωπική / αισθηματική σου ζωή! Βλέπεις κάποιες καταστάσεις πολύ σοβαρά και δεν αφήνεις στον εαυτό σου περιθώρια για διασκέδαση, ανεμελιά, αλλά πιέζεσαι πολύ να κάνεις αυτό που πρέπει και θεωρείς ως σωστό! Σήμερα ωστόσο κρίνεται απαραίτητο να δείξεις προσοχή στα έξοδά σου για το λόγο ότι εύκολα μπορείς να παρασυρθείς από τα συναισθήματά σου και να κάνεις υπερβολές

Τοξότης – Μέρα ευθιξίας

Σήμερα Τετάρτη είσαι ιδιαίτερα ευσυγκίνητος και παίρνεις κάποιες καταστάσεις εντελώς προσωπικά! Στο ξεκίνημα της ημέρας, μπορεί να παρασύρεσαι από τον ενθουσιασμό σου σε σχέδια, που δύσκολα μπορούν να γίνουν πράξη … Η συνάντηση της Σελήνης με τον Κρόνο από το ζώδιο του Ιχθύ σε φορτώνει με υπερβολικές ευθύνες και υποχρεώσεις, γεγονός που σε παιδεύει και αισθάνεσαι κατά κάποιο τρόπο καταπιεσμένος από τις συνθήκες είτε και από τους οικείους σου! Δείξε υπομονή και αποδοχή στις αναπόφευκτες καθυστερήσεις.

Αιγόκερως – Μέρα σοβαρών αποφάσεων

Αγαπητέ μου Αιγόκερε, σήμερα Τετάρτη η σύνοδος Σελήνης-Κρόνου σου προσφέρει την ευκαιρία να αναλάβεις υπεύθυνες αποφάσεις σταθεροποιώντας κάποια τελικά σου σχέδια. Η πρακτικότητα και η πειθαρχία σου σε βοηθούν να επιτύχεις σημαντικούς στόχους και να οργανώσεις το μέλλον σου με σιγουριά. Η τάση για υπερβολική σοβαρότητα και η έλλειψη ευελιξίας μπορεί να γίνει η αιτία για να δημιουργηθούν εντάσεις στις σχέσεις σου. Δείξε προσοχή στα λόγια σου γιατί άθελά σου μπορεί να πικράνεις κάποιο δικό σου άτομο!

Υδροχόος – Οικονομικές πιέσεις

Η Τετάρτη ξεκινά με την Σελήνη από το ζώδιο του Ιχθύ να σχηματίζει τετράγωνο με τον Δία, μία όψη που σου εφιστά την προσοχή στα οικονομικά, όπου καλό είναι να συγκρατήσεις την επιπολαιότητα και να μην προβείς σε επενδύσεις ή αγορές που θα μετανιώσεις! Καθώς η μέρα προχωρά η σύνοδος Σελήνης/Κρόνου δημιουργεί ένα κύμα απογοήτευσης, είτε γιατί δεν επαρκούν τα οικονομικά για να υλοποιήσεις ένα σχέδιο, είτε γιατί διακρίνεις ότι υπάρχει ένα πολύ πιεστικό και περιοριστικό πλαίσιο στις σχέσεις σου! Οι ευθύνες της ημέρας σε καταπιέζουν ή και σε κάνουν να χάνεις την αυτοπεποίθησή σου!

Ιχθύες – Προσγείωση στην πραγματικότητα

Αγαπητέ μου Ιχθύ, σήμερα Τετάρτη η Σελήνη συνεχίζει την πορεία της στο ζώδιο σου συναντώντας τον Κρόνο, και εσύ είσαι πλήρως εστιασμένος στην προσωπική σου ανάπτυξη και είναι μία ημέρα που αναλαμβάνεις νέες ευθύνες! Μπορείς να σταθεροποιήσεις τα όνειρά σου και να εργαστείς με πειθαρχία για να τα επιτύχεις. Παράλληλα τα γεγονότα της ημέρας σε προσγειώνουν κάπως απότομα στην πραγματικότητα και αναγκάζεσαι να δεις με περισσότερο ρεαλισμό κάποιες προσωπικές σου υποθέσεις!

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!