WOMEN'S GUIDE

Η Κατερίνα Γερονικολού διατηρεί αψεγάδιαστο σώμα με μερικές απλές κινήσεις

Την πρώτη πόζα της με μπικίνι, για το φετινό καλοκαίρι, χάρισε στους followers της στο Instagram η ηθοποιός Κατερίνα Γερονικολού και τα σχόλια για το αψεγάδιαστο κορμί της πέφτουν βροχή.

Η 38χρονη ηθοποιός, πόζαρε πάνω σε ένα σκάφος, με φόντο τη θάλασσα και το ηλιοβασίλεμα, φορώντας ένα στράπλες μπικίνι και έδειχνε άκρως εντυπωσιακή.


Και η αλήθεια είναι πως η γοητευτική ηθοποιός έχει καταφέρει να διατηρεί ένα αψεγάδιαστο κορμί όλα τα χρόνια της καριέρας της.


Μάλιστα η ίδια έχει αποκαλύψει πως τα fitness μυστικά της είναι απλά και πως δεν έχει καταφύγει σε κάποια... ειδική μέθοδο για να παραμένει fit.


«Προσπαθώ ανάλογα με το πρόγραμμα της δουλειάς μου να κάνω κάποιου είδους γυμναστική. Το καλοκαίρι προσπαθώ να κολυμπάω για τουλάχιστον 30΄. Τον χειμώνα προσπαθώ να κάνω πιλάτες και όταν δεν έχω χρόνο, κάνω μόνη μου σχοινάκι ή απλές ασκήσεις, όπως κοιλιακούς. Όσο για τη διατροφή, έχω ορισμένους κανόνες, τους οποίους δεν παραβαίνω εύκολα. Για παράδειγμα, τρώω 5 γεύματα την ημέρα (με βοηθάει το να έχω μαζί μου για σνακ φουντούκια και δαμάσκηνα), καταναλώνω γαλακτοκομικά χαμηλά σε λιπαρά και πίνω πολύ νερό».


 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!