ΖΩΔΙΑ

Οι αστρολογικές προβλέψεις της Τρίτης 6 Αυγούστου 2024

Σήμερα  παρατηρούμε τον σχηματισμό μίας πολυαστρίας στο ζώδιο της Παρθένου, αφού σε αυτό το ζώδιο κινείται η Σελήνη, η Αφροδίτη καθώς και ο ανάδρομος Ερμής! Η προσκόλληση στη λεπτομέρεια, η ανάλυση και ανάγκη να βάλουμε σε μία τάξη και σειρά καταστάσεις του παρελθόντος, είναι από τις γενικές αστρολογικές τάσεις της ημέρας.

Κριός – Κλείνεις εκκρεμότητες

Σήμερα, σε διακατέχει η ακατανίκητη επιθυμία να κλείσεις όλες τις εκκρεμότητές σου προκειμένου να αφήσεις την δουλειά πίσω και να αράξεις απολαμβάνοντας πιο ήρεμες ημέρες καλοκαιριού! Με την Σελήνη από την Παρθένο, γίνεσαι λεπτομερής, αναλυτικός, λεπτολόγος και φροντίζεις να βάλεις σε τάξη τα πάντα γύρω σου. Προσοχή ωστόσο γιατί τις βραδινές ώρες σε διακατέχει ο εκνευρισμός, από την ένταση που έχεις συσσωρεύσει στην πορεία της ημέρας και γίνεσαι ιδιαίτερα αντιδραστικός με τους οικείους σου!

Ταύρος – Εκπληρώνοντας επιθυμίες του χτες

Σήμερα Τρίτη η Σελήνη από το ζώδιο της Παρθένου ενισχύει την ανάγκη σου για καλοπέραση, καλλωπισμό, έρωτα , απόλαυση, ή ακόμα και ενασχόληση με την τέχνη. Δεδομένου ότι ο Ερμής έχει γυρίσει φαινομενικά ανάδρομος στην Παρθένο, στην ίδια θέση κινείται και η Αφροδίτη, οι σκέψεις και οι επιθυμίες σου επικεντρώνονται στο παρελθόν και κάνεις τα πάντα για να ικανοποιήσεις ότι είχε μείνει στη μέση από το χτες (είτε στα αισθηματικά είτε στις προσωπικές σου προσδοκίες)! Προσοχή στα άτσαλα έξοδα!

Δίδυμοι – Σκαλίζεις το παρελθόν

Παν μέτρον άριστον αυτή ακριβώς είναι η συμβουλή των άστρων για σένα φίλε Δίδυμε! Η Σελήνη, ο ανάδρομος Ερμής και η Αφροδίτη κινούνται στο ζώδιο της Παρθένου και είσαι απορροφημένος σήμερα σε θέματα που συνδέονται με το σπίτι, την οικογένεια και τις προσωπικές ανάγκες … σκαλίζεις λίγο παραπάνω το παρελθόν, η κυκλοθυμία σου είναι στο «πικ» της και κατά το βραδάκι δεν τον γλιτώνεις και τον καβγά ιδιαίτερα ωστόσο αν είσαι γεννημένος στις αρχές του Ιουνίου, όπου φαίνεται ότι θα προκληθεί μία παρεξήγηση με οικείο σου πρόσωπο!

Καρκίνος – Όμορφες επικοινωνίες

Ώρα για φευγιό, για μετακινήσεις, για επαφή με ανθρώπους που βρισκόσουν σε απόσταση, για ανταμώματα από το παρελθόν αλλά και για αλλαγή παραστάσεων! Η σημερινή Τρίτη σε ευνοεί ιδιαίτερα αγαπητέ μου Καρκίνε, όπου μπορείς να αξιοποιήσεις στο έπακρο το επικοινωνιακό σου χάρισμα, τις ιδέες και την εξωστρέφειά σου και να κάνεις κάτι διαφορετικό για να ξεφύγεις από την ρουτίνα σου! Προσοχή μόνο, μην αφήσεις τα πράγματα στην τύχη τους - οργάνωσε δομημένα τις δραστηριότητές σου -!

Λέων – Ώρα να αξιολογήσεις τα δεδομένα γύρω σου!

Η στιγμή των αξιολογήσεων είναι εδώ και ίσως αποτελεί και την ιδανική στιγμή να σκεφτείς σοβαρά ότι δεν φταις εσύ για ότι δυσάρεστο έχει συμβεί, για το λόγο αυτό δεν πρέπει να χάνεις το κουράγιο σου, ούτε να νιώθεις ότι δεν αξίζεις κάτι καλύτερο! Σήμερα Τρίτη καταφέρνεις να κλείσεις οφειλές του παρελθόντος – είτε οικονομικές είτε και συναισθηματικές -! Παίρνεις αποφάσεις για ζητήματα του παρελθόντος που ήταν σε εκκρεμότητα και βρίσκεσαι αντιμέτωπος με συνειδητοποιήσεις που σε βοηθούν να οριοθετήσεις καλύτερα τις καταστάσεις γύρω σου!

Παρθένος – Αφιερώνεις χρόνο σε εσένα!

Πότε ήταν η τελευταία φορά που έκανες κάτι για εσένα; Μάλλον δεν μπορείς να θυμηθείς γιατί πάει αρκετός καιρός από όταν ένιωσες ανάλαφρος, ανέμελος και έδωσες προτεραιότητα στις ανάγκες σου! Σήμερα είναι μία από αυτές τις μέρες που μπορείς να αφιερώσεις χρόνο για σένα, είτε για να αράξεις σε μία παραλία (είτε και στον καναπές σου) κάνοντας τον απολογισμό σου, είτε αφιερώνοντας χρόνο σε καλλωπισμό, ανανέωση κάτι που έλεγες καιρό πως θα το κάνεις, αλλά όλο έβρισκες δικαιολογίες. Προσοχή τις βραδινές ώρες σε καβγαδάκια κυριαρχίας και ελέγχου!

Ζυγός - Ανάγκη για χαλάρωση

Θέλεις την ησυχία σου το ξέρω… Θέλεις να αποτραβηχτείς για λίγο από όλους και από όλα και να βυθιστείς στην ηρεμία σου, ακούγοντας μόνο τον παφλασμό του κύματος που σε βοηθά να καθαρίσεις το μυαλό σου! Σήμερα Τρίτη νιώθεις προσωρινά ωστόσο τονισμένες τις ευαισθησίες, τις συγκινήσεις σου, συμβαίνουν γεγονότα γύρω σου που αγγίζουν μία ευαίσθητη χορδή στην ψυχή σου και οι ειδήσεις της ημέρας προκαλούν προσωρινή ταραχή … Ανακαλύπτεις όμως, ότι είσαι πιο δυνατός από όσο πίστευες ή περίμενες.

Σκορπιός – Βάζεις μπροστά σχέδια που έμειναν στη μέση

Πολλές επιθυμίες έμειναν πίσω, πολλά σχέδια πήγαν στράφι, ενώ οι συνθήκες της καθημερινότητας και το απαιτητικό πρόγραμμα σε απομάκρυναν άθελα σου από φίλους που έχεις να τους δεις καιρό! Σήμερα μπορείς να αναπληρώσεις το χαμένο χρόνο, να καλύψεις κενά και να κάνεις το πρώτο βήμα για να γεφυρώσεις το χάσμα ανάμεσα σε σένα και σε αγαπημένα πρόσωπα, είτε και να βάλεις μπροστά ένα σχέδιο που είχε μείνει στη μέση! Η μέρα σε ευνοεί!

Τοξότης – Βάζοντας σε τάξη τα επαγγελματικά

Ξέρεις καλά πως για να μπορέσεις να ησυχάσεις έστω και κάποιες ημέρες, απαραίτητο είναι να συγκροτήσεις με λεπτομέρεια όλα όσα πρέπει να γίνουν στον επαγγελματικό τομέα. Έτσι λοιπόν σήμερα Τρίτη φίλε Τοξότη, περιορίζεις τον αυθορμητισμό και τον ενθουσιασμό σου και βαδίζεις βάση λογικής και σχεδίου προκειμένου να βάλεις σε τάξη τα επαγγελματικά σου! Προσοχή σε κόντρες και αντιπαραθέσεις με συναδέλφους. Κάποιοι σε προκαλούν με τη συμπεριφορά τους!

Αιγόκερως – Φιλοσοφώντας τη ζωή

Θέλεις να αράξεις σε μία παραλία, να χαζεύεις το κύμα, με τη συντροφιά ενός καλού βιβλίου, ή ενός φίλου με τον οποίο θα κάνετε φιλοσοφικές συζητήσεις για το τί είναι η ζωή, τι είναι ο άνθρωπος, ποια θα είναι η εξέλιξη της κοινωνίας μας. Σήμερα Τρίτη γίνεσαι φιλόσοφος φίλε μου Αιγόκερε και προσπαθείς να δεις τα πράγματα γύρω σου κάτω από μία διαφορετική σκοπιά … Η μέρα ευνοεί τις μετακινήσεις, τα ταξίδια, ακόμα και τις ευχάριστες συναντήσεις με πρόσωπα του παρελθόντος

Υδροχόος – Μέρα με πάθη και λάθη

Όλοι έχουμε τα πάθη μας, τους ανομολόγητους φόβους, αλλά και την ανάγκη πολλές φορές να περιφρουρήσουμε αυτό που αγαπάμε, ή που δεν θέλουμε να χάσουμε από δίπλα μας. Εσύ σήμερα Υδροχόε, ταυτίζεσαι έντονα με αυτά τα λόγια μου, γιατί η μέρα σου βγάζει στο πιάτο αυτές τις καλά κρυμμένες συναισθηματικές σου ανασφάλειες που καλείσαι να διαχειριστείς! Στον ερωτικό τομέα, προσπαθείς να περάσει το δικό σου με το έτσι θέλω – εδώ και τώρα – χαλάρωσε τους τόνους αν θες να αποφύγεις την παρεξήγηση!

Ιχθύς – Μέρα συντροφικότητας

Δεν υπάρχει κάτι πιο σημαντικό για έναν Ιχθύ από το να έχει στο πλευρό του τον άνθρωπο που θα του χαρίζει έμπνευση και θα ξυπνά μέσα σου τα πιο ρομαντικά συναισθήματα. Εσύ σήμερα φίλε μου Ιχθύ, έχεις πολύ περισσότερο την ανάγκη να αναβιώσεις συναισθήματα του παρελθόντος, να δώσεις μία δεύτερη ευκαιρία στο σύντροφό σου και να λύσετε μαζί κάποιες παρεξηγήσεις που είχαν δημιουργηθεί! Η επικοινωνία στα αισθηματικά μπορεί να βελτιωθεί αισθητά με κάποιο άτομο που είσαι καιρό μαζί ή ήσουν σε απόσταση τον τελευταίο καιρό … Το πιο σημαντικό όμως είναι να διατηρήσεις ισορροπία στις διαθέσεις σου!

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!