ΖΩΔΙΑ

Οι αστρολογικές προβλέψεις της Τετάρτης 7 Αυγούστου 2024

Το σημερινό εξάγωνο Ήλιου/Δία προσφέρει τύχη, εύνοια, νέες προοπτικές, νέες γνωριμίες και αρκετή αισιοδοξία στην ημέρα μας. Οι Δίδυμοι, Ζυγοί, Υδροχόοι και οι Κριοί, Λέοντες, Τοξότες του 2ου δεκαημέρου είναι τα 6 ζώδια που έχουν συναρπαστικές ευκαιρίες για να περάσουν ωραίες στιγμές ή και για να δουν πρόοδο στα σχέδιά τους – βασική προϋπόθεση είναι να μείνουν αυτά τα ζώδια με δεμένα τα χέρια και απλά περιμένουν! Δύσκολη θα είναι η εύρεση ισορροπιών ανάμεσα στα θέλω και τα πρέπει του μυαλού και της καρδιάς για Παρθένους και Ιχθείς!

Κριός - Αισθηματική εύνοια

Κριέ μου, και για σήμερα Τετάρτη δίνεις περισσότερη προσοχή στη λεπτομέρεια και ασχολείσαι κυρίως με ζητήματα που αποτελούν για σένα ρουτίνα ή και βάρος. Για μία ακόμα ημέρα είσαι προσκολλημένος στην στην εργασία σου και να οργανώνεις τις υποχρεώσεις σου. Ωστόσο, η αντίθεση Σελήνης/Κρόνου σήμερα, μπορεί να φέρει ανασφάλειες ή αμφιβολίες σχετικά με την πρόοδό σου. Μην αφήνεις την αυστηρότητα να σε καταβάλλει. Βάλε σε τάξη τις σκέψεις σου και εστίασε σε μικρά, αλλά σημαντικά βήματα για να πετύχεις τους στόχους σου. Η ημέρα απαιτεί υπομονή και προσεκτική προσέγγιση. Κάνε μικρά διαλείμματα για να διατηρήσεις την ενέργειά σου και να αποφύγεις το άγχος. Το εξάγωνο Ήλιου / Δία ευνοεί ιδιαίτερα τον αισθηματικό σου τομέα όπου αποτελεί το «τυχερό» σου χαρτί για σήμερα!

Ταύρος – Ανάγκη εύρεσης ισορροπιών

Ταύρε μου, με τη Σελήνη σήμερα να συνεχίζει την πορεία της στην Παρθένο η ανάγκη σου για χαρά, απόλαυση, έρωτα είναι εξαιρετικά τονισμένη. Είναι μια καλή μέρα για να ασχοληθείς με κάτι που σε γεμίζει και σε χαλαρώνει. Ωστόσο, η αντίθεση Σελήνη/ Κρόνου μπορεί να φέρει κάποιες προκλήσεις στις φιλίες σου. Ίσως νιώσεις ότι οι φίλοι ή οι συνεργάτες δεν καταλαβαίνουν τις ανάγκες σου. Μην αφήσεις αυτό να σε απογοητεύσει. Επικοινώνησε τις σκέψεις σου με ειλικρίνεια και αναζήτησε λύσεις που θα εξυπηρετούν όλους. Το εξάγωνο Ήλιου/Δία προσφέρει το άνοιγμα και την προοπτική μίας καλής επαγγελματικής και οικονομικής ευκαιρίες – μην το χάσεις! Η ημέρα σε καλεί να βρεις ισορροπία ανάμεσα στην προσωπική σου ευχαρίστηση και τις υποχρεώσεις σου.

Δίδυμοι - Μην παραμελείς τον εαυτό σου

Δίδυμε μου, η Σελήνη στην Παρθένο φέρνει στο προσκήνιο θέματα οικογένειας και σπιτιού. Είναι μια καλή μέρα για να ασχοληθείς με το νοικοκυριό ή να περάσεις χρόνο με τα αγαπημένα σου πρόσωπα. Ωστόσο, η αντίθεση της Σελήνης με τον Κρόνο μπορεί να φέρει κάποιες δυσκολίες στην ισορροπία ανάμεσα στις επαγγελματικές και οικογενειακές σου υποχρεώσεις. Ίσως νιώσεις πίεση ή περιορισμό από τις απαιτήσεις της καριέρας σου. Προσπάθησε να βρεις τρόπους να χαλαρώσεις και να αφιερώσεις λίγο χρόνο στον εαυτό σου. Το εξάγωνο Ήλιου/Δία προσφέρει τη διέξοδο που ψάχνεις, μέσω οργάνωσης μετακινήσεων ή συναντήσεων με φιλικά πρόσωπα!

Καρκίνος – Τυχερές εξελίξεις στα οικονομικά

Καρκίνε μου, η Σελήνη στην Παρθένο δίνει έμφαση αυτή την ημέρα στην επικοινωνία και τις καθημερινές σου επαφές. Είναι μια καλή μέρα για να ανταλλάξεις ιδέες και να οργανώσεις τις υποχρεώσεις σου. Ωστόσο, η αντίθεση της Σελήνης με τον Κρόνο μπορεί να σε φέρει αντιμέτωπο με κάποιες προκλήσεις αναφορικά με ταξίδια όπου για την ώρα φαίνεται να υπάρχει κάποιο εμπόδιο! Το εξάγωνο του Ήλιου με τον Δία ευεργετεί ιδιαίτερα τον οικονομικό σου τομέα όπου σήμερα θα λάβεις κάποια μεγάλη ικανοποίηση Η ημέρα επίσης, σε καλεί να είσαι ανοιχτός στην επικοινωνία και να αναζητήσεις νέες γνώσεις και εμπειρίες.

Λέων - Μέρα όμορφων εκπλήξεων

Λέοντα μου, το εξάγωνο του Ήλιου με τον Δία Σήμερα αποτελεί τον άσσο στο μανίκι σου για να διασκεδάσεις, να ανανεωθείς, να περάσεις ευχάριστο χρόνο με αγαπημένα πρόσωπα ή και να κάνεις νέους φίλους! Η μέρα προσφέρει την ευκαιρία όμορφων εκπλήξεων στην προσωπική ζωή γεγονός που τονώνει σημαντικά την αυτοπεποίθησή σου! Παράλληλα σήμερα η Σελήνη στην Παρθένο σε αντίθεση με τον Κρόνο στους Ιχθείς μπορεί να φέρει κάποιες προκλήσεις στις κοινές οικονομικές υποθέσεις ή σε θέματα που συνδέονται με χρέη. Ίσως νιώσεις ότι οι οικονομικές σου ανάγκες περιορίζονται από εξωτερικούς παράγοντες.

Παρθένος – Επαγγελματικά ή προσωπική ζωή;

Παρθένε μου, η Σελήνη στο ζώδιό σου σε κάνει να αισθάνεσαι πιο δυνατός και σίγουρος για τον εαυτό σου. Είναι μια καλή μέρα για να επικεντρωθείς στις προσωπικές σου ανάγκες και να κάνεις πράγματα που σε ευχαριστούν. Ωστόσο, η αντίθεση της με τον Κρόνο στους Ιχθείς μπορεί να φέρει κάποιες προκλήσεις στις σχέσεις σου. Ίσως νιώσεις ότι οι άλλοι δεν καταλαβαίνουν τις ανάγκες σου ή ότι οι υποχρεώσεις σου σε περιορίζουν και σε απομακρύνουν από τα κοντινά σου πρόσωπα! Η εύρεση ισορροπιών ανάμεσα στα επαγγελματικά και την προσωπική ζωή θα αποτελέσει την πρόκληση της ημέρας για σένα Παρθένε μου!

Ζυγός - Μέρα ενθουσιασμού και αισιοδοξίας

Ζυγέ μου, σήμερα το εξάγωνο του Ήλιου από το Λέοντα με τον Δία από το Ζυγό προσφέρει ένα κύμα ενθουσιασμού, νέων προτάσεων , νέων γνωριμιών αλλά και ευχάριστων μετακινήσεων για σένα! Οι συμπτώσεις σε ανανεώνουν σημαντικά και σε φέρνουν ένα βήμα πιο κοντά στην εκπλήρωση μίας προσδοκίας σου! Παράλληλα η Σελήνη συνεχίζει την πορεία της στην Παρθένο δίνοντας έμφαση στον υποσυνείδητο κόσμο σου και τις εσωτερικές σου ανάγκες. Ωστόσο, η αντίθεση με τον Κρόνο στους Ιχθείς μπορεί να σε κάνει να νιώσεις ότι οι υποχρεώσεις σου είναι πολλές!

Σκορπιός – Κοινωνικές Επαφές και Επαγγελματικά Σχέδια

Σκορπιέ μου, η Σελήνη στην Παρθένο βελτιώνει το κλίμα στις φιλικές σου σχέσεις και στις κοινωνικές σου επαφές. Είναι μια καλή μέρα για να περάσεις ευχάριστο χρόνο με τους φίλους σου ή κάνοντας μία νέα δραστηριότητα. Ωστόσο, η αντίθεση Σελήνης/Κρόνου μπορεί να φέρει κάποιες προκλήσεις στις δημιουργικές σου δραστηριότητες ή τις ερωτικές σου σχέσεις. Σκέψου όμως ότι ίσως εσύ αυτό το διάστημα γίνεσαι αρκετά απαιτητικός και ζητάς πάντα κάτι περισσότερο! Το σημερινό εξάγωνο Ήλιου/Δία προσφέρει μία σημαντική στιγμή στα επαγγελματικά και οικονομικά σου, ιδιαίτερα αν έχεις γεννηθεί στο 2ο δεκαήμερο όπου θα νιώσεις ιδιαίτερα «τυχερός»!

Τοξότης – Απόλαυσε μία τυχερή ημέρα

Εξαιρετικά αισιόδοξη είναι αυτή η Τετάρτη για το ζώδιο σου φίλε μου Τοξότη. Το εξάγωνο Ήλιου/Δία προσφέρει χαρά, ανανέωση, βελτίωση σχέσεων, ταξίδια με πρόσωπα αγαπημένα, προτάσεις για νέες συνεργασίες και ευκαιρίες που θα σου δοθούν μέσω των άλλων! Δεν παύει ωστόσο να σε χαρακτηρίζει έντονα και το αίσθημα της ευθύνης, είτε γιατί υπάρχουν πολλά ζητήματα επαγγελματικά είτε και οικογενειακά που υπάρχουν στο πίσω μέρος του μυαλού σου και ξέρεις ότι δεν μπορείς να γλιτώσεις από τη διαχείρισή τους!

Αιγόκερως - Βελτιώνονται οι συνθήκες της καθημερινότητάς σου

Αιγόκερε μου, η Τετάρτη προσφέρει μία σημαντική τόνωση στα οικονομικά σου, αλλά και μία σπουδαία ευκαιρία για να βελτιώσεις το κλίμα στην εργασία ή και στις συνθήκες διαβίωσής σου! Αξιοποίησε προς όφελός σου κάθε μικρή ή και μεγάλη πρόταση που θα λάβεις αυτή την ημέρα! Παράλληλα η αντίθεση της Σελήνης από την Παρθένο με τον Κρόνο από τους Ιχθείς προκαλεί κάποιες δοκιμασίες στην επικοινωνία ή τις καθημερινές σου επαφές. Νιώθεις ότι προσπαθούν να σου επιβάλουν τα «θέλω» τους και αυτό σε ενοχλεί ή και σε θίγει! Διατήρησε αποστάσεις από ανθρώπους που ξέρεις ότι δεν έχετε τον ίδιο τρόπο σκέψης!

Υδροχόος – Ο έρωτας σε ανανεώνει

Τετάρτη με τον Ήλιο από τον Λέοντα να σχηματίζει εξάγωνο με τον Δία από τους Διδύμους, μία εξαιρετική όψη που επηρεάζει άμεσα τους τομείς της ζωής σου που συνδέονται με τον έρωτα, τη δημιουργικότητα, τα παιδιά, τον γάμο, τη δέσμευση, τη συντροφικότητα! Τι το καλύτερο λοιπόν από το να αξιοποιήσεις ευκαιρίες για να περάσεις καλά ή και για να κάνεις ένα νέο βήμα που θα αλλάξει σταδιακά τις συνθήκες στους παραπάνω τομείς! Κάποια προσωρινή απογοήτευση στα οικονομικά είναι αναμενόμενη αυτή την ημέρα!

Ιχθύες - Χαρές στην οικογένεια

Ιχθύ μου, σήμερα Τετάρτη το εξάγωνο Ήλιου/Δία προσφέρει μία χαρμόσυνη στιγμή στο σπίτι, στην οικογένεια και στην εργασία, όπου ανοίγεται τώρα μία νέα προοπτική ανανέωσης που σε ικανοποιεί ιδιαίτερα! Σήμερα είσαι αρκετά πιο «εξαρτημένος» από τους άλλους, από το σύντροφο, τους συνεργάτες, τους ανθρώπους που συνδέεσαι στενά και η διάθεσή σου επηρεάζεται έντονα από τη γνώμη τους, ή ακόμα και από τις δικές τους διαθέσεις! Μην αφήσεις όμως να σου χαλάσει κάποιος την ημέρα γιατί πολύ απλά έχει υπερβολικές απαιτήσεις από εσένα!

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!