ΖΩΔΙΑ

Οι αστρολογικές προβλέψεις της Παρασκευής 9 Αυγούστου 2024

Η Σελήνη κινείται στο ζώδιο του Ζυγού σχηματίζοντας τρίγωνο με τον Άρη και τον Δία από τους Διδύμους, επομένως η μέρα είναι άκρως κατάλληλη για συνεργασία, ομαδικότητα, συντροφικότητα και ενίσχυση των προσωπικών μας σχέσεων!

Κριός – Είσαι στα καλύτερά σου!

Παρασκευή σήμερα και αν δεν έχεις ετοιμάσει βαλίτσα, θα σου έλεγα κάνε το γρήγορα γιατί η μέρα σε προδιαθέτει για μετακινήσεις και όμορφα σχέδια! Η Σελήνη κινείται στο Ζυγό, δέχεσαι σημαντική παρότρυνση από τα πρόσωπα που αγαπάς και συνδέεσαι! Το τρίγωνό της με τον Δία, σε παρακινεί να πάρεις τα ρίσκα σου και να ακολουθήσεις την ιδέα της στιγμής! Η μέρα είναι ιδανική για προτάσεις, σχέδια, μετακινήσεις αλλά και για τον έρωτα που φαίνεται ότι σε απογειώνει!

Ταύρος - Μία επικερδής ημέρα

Η Σελήνη από τον Ζυγό σε τρίγωνο με τον Δία από τους Διδύμους σου φέρνει τύχη στις οικονομικές σου συναλλαγές φίλε μου Ταύρε. Μια επένδυση ή αγορά που σκέφτεσαι εδώ και καιρό μπορεί να αποδώσει καρπούς ή ίσως κάποιο δώρο που θα τονώσει σημαντικά το πορτοφόλι αλλά και την ψυχολογία σου. Η δημιουργικότητά σου θα είναι επίσης στο αποκορύφωμά της, δίνοντάς σου την ώθηση να ξεκινήσεις νέα σχέδια ή να αναπτύξεις ταλέντα που θα σου αποφέρουν κέρδος.

Δίδυμοι – Μέρα τύχης

Η επιρροή του Δία που κινείται στο ζώδιο σου σε γεμίζει με αισιοδοξία και αυτοπεποίθηση, ανοίγονται όμως και σπουδαίες ευκαιρίες. Στον εργασιακό σου χώρο, μπορεί να αναγνωριστείς για τις δημιουργικές σου ιδέες αυτή την ημέρα. Οι επικοινωνιακές σου δεξιότητες θα σε βοηθήσουν να διαπραγματευτείς με επιτυχία και να ικανοποιήσεις τις προσδοκίες σου. Στον τομέα των σχέσεων, νέες γνωριμίες θα σου προσφέρουν ευχάριστες εκπλήξεις, ενώ οι ήδη υπάρχουσες σχέσεις θα γίνουν πιο δυνατές και ουσιαστικές.

Καρκίνος – Χαρμόσυνα νέα

Η σημερινή μέρα υπόσχεται ευχάριστες εκπλήξεις στον τομέα της οικογένειας και του σπιτιού. Ίσως λάβεις καλά νέα για κάποιο μέλος της οικογένειάς σου ή βρεις λύσεις σε προβλήματα που σε απασχολούσαν. Στην εργασία σου, η υποστήριξη από συναδέλφους και ανωτέρους θα σου δώσει το κίνητρο να προχωρήσεις και να αναλάβεις νέα καθήκοντα. Στον αισθηματικό τομέα, η σχέση σου θα ενισχυθεί από τρυφερότητα και αλληλοκατανόηση, φέρνοντας ισορροπία και αποκατάσταση!

Λέων – Μέρα έμπνευσης και δημιουργικότητας

Λιοντάρι μου, η επιρροή που δέχεσαι από τον Δία σου προσφέρει δημιουργικότητα, έμπνευση και ευκαιρίες δικτύωσης και νέων επαφών. Σήμερα Παρασκευή μπορεί να ανακαλύψεις ένα νέο χόμπι ή να αναπτύξεις μια υπάρχουσα δεξιότητα που θα σου φέρει ικανοποίηση και επιτυχία. Στον επαγγελματικό τομέα, οι καινοτόμες ιδέες σου θα κερδίσουν την εκτίμηση των γύρω σου και θα ανοίξουν νέες προοπτικές για την καριέρα σου. Στον τομέα των σχέσεων, η μέρα προσφέρει ζωντάνια και ανανέωση… αν είσαι ελεύθερος τόλμησε σε ένα νέο φλερτ...

Παρθένος – Σήμερα βρίσκεις τις ισορροπίες σου

Η Σελήνη στο Ζυγό σε τρίγωνο με τον Δία προσφέρει σήμερα για σένα φίλε μου Παρθένε ευημερία και οικονομική σταθερότητα. Ίσως λάβεις μια αύξηση ή μια επένδυση που έκανες να αποδώσει καρπούς. Στον επαγγελματικό τομέα, η σκληρή δουλειά σου επιτέλους αναγνωρίζεται γεγονός που σου δίνει σιγουριά και εξασφάλιση. Στον προσωπικό τομέα, η ισορροπία και η αρμονία θα είναι παρούσες στις σχέσεις σου, αναγνωρίζοντας τι έχει αξία και τι πρέπει να διατηρήσεις κοντά σου. Οι οικογενειακές σου σχέσεις θα ενισχυθούν και θα γίνουν πιο στενές.

Ζυγός – Ευχάριστες εκπλήξεις

Η ημέρα υπόσχεται ευχάριστες εξελίξεις στις προσωπικές σου σχέσεις φίλε μου Ζυγέ. Η πολυπόθητη αρμονία και η ισορροπία που αναζητάς θα επιτευχθούν, φέρνοντας ευτυχία και ευημερία. Στον επαγγελματικό τομέα, νέες ευκαιρίες θα παρουσιαστούν, δίνοντάς σου τη δυνατότητα να επιδείξεις τις δεξιότητές σου και να προχωρήσεις σε νέα μονοπάτια. Στον οικονομικό τομέα, μπορεί να προκύψει μια απροσδόκητη πηγή εισοδήματος ή μια επιτυχής οικονομική πρόταση.

Σκορπιός – Ώρα να εκφράσεις τα κρυφά σου συναισθήματα

Η σημερινή μέρα προσφέρει για σένα Σκορπιέ μου ευνοϊκές εξελίξεις στον επαγγελματικό τομέα. Η αφοσίωσή σου στη δουλειά θα ανταμειφθεί και σταδιακά αρχίζουν να δημιουργούνται καλύτερες προοπτικές. Σε διακατέχει όμως έντονα και η επιθυμία να πάρεις τολμηρές αποφάσεις για το μέλλον σου που θα σε οδηγήσουν σε επιτυχία. Στον τομέα των σχέσεων, η ημέρα φέρνει πάθος και ένταση, ανανεώνοντας την αγάπη και την έλξη στη σχέση σου. Μην διστάσεις να εκφράσεις τα βαθύτερα συναισθήματά σου.

Τοξότης – Ευκαιρίες για την ανάπτυξη νέων σχέσεων

Η τύχη είναι με το μέρος σου σήμερα, φέρνοντας ευχάριστες εκπλήξεις σε πολλούς τομείς της ζωής σου. Στον επαγγελματικό τομέα, νέες προτάσεις και συνεργασίες θα εμφανιστούν, δίνοντάς σου την ευκαιρία να επεκτείνεις τις γνώσεις και τις δεξιότητές σου. Στον προσωπικό τομέα, νέες γνωριμίες θα φέρουν φρεσκάδα και ενθουσιασμό στη ζωή σου. Η μέρα επίσης προσφέρεται για ευχάριστο χρόνο με φίλους και προτάσεις από πρόσωπα του κοινωνικού περιβάλλοντος!

Αιγόκερως - Μέρα σημαντικών κοινωνικών επαφών

Παρασκευή σήμερα και εσύ αγαπητέ μου Αιγόκερε δέχεσαι αναγνώριση και επιβράβευση στον επαγγελματικό τομέα. Το τρίγωνο της Σελήνης με τον Δία, σε βοηθά στην επίτευξη εργασιακών στόχων αλλά και στη συναισθηματική ικανοποίηση που θα έχεις από την επιτυχημένη έκβαση μίας επαγγελματικής σου υπόθεσης! Η μέρα ωστόσο είναι εξαιρετική για να προωθήσεις στόχους, αλλά και για να κάνεις και κάποιες κοινωνικές επαφές που θα εξυπηρετήσουν τα συμφέροντά σου!

Υδροχόος – Μέρα επιτυχίας και ευημερίας

Η Σελήνη σήμερα στον Ζυγό και σε τρίγωνο με τον Δία φέρνει τύχη και ευημερία σε όλους τους τομείς της ζωής σου αγαπητέ μου Υδροχόε. Είναι μία ημέρα επέκτασης, επιτυχίας, ευκαιρίας για μακρινά ταξίδια, εκπλήρωσης αισθηματικών προσδοκιών! Το πιο σημαντικό λοιπόν για σένα είναι να επικεντρωθείς σε αυτό που θέλεις να πετύχεις και να μην καταναλώνεις χρόνο σε πράγματα που σε αποσυντονίζουν ή σε κάνουν να παρεκκλίνεις από αυτό που θέλεις να πραγματοποιήσεις!

Ιχθύες – Επίτευξη ισορροπιών

Ιχθύ μου, η σημερινή Παρασκευή υπόσχεται εμβάθυνση προσωπικών οικογενειακών σχέσεων, ευκαιρίες για να αναδείξεις καλύτερα τα επαγγελματικά σου και ηρεμία από τη θετική εξέλιξη κάποιων προσωπικών σου υποθέσεων! Επιπλέον, η μέρα είναι κατάλληλη για να έχεις τη σκέψη, την ιδέα και τη συζήτηση για κάποιο νέο εργασιακό σχέδιο! Κάποιες επαφές με πρόσωπα που έπαιξαν σημαντικό ρόλο στο παρελθόν σου, σου προσφέρουν ικανοποίηση! Η αισθηματική ζωή κινείται σε σταθερά και καλά επίπεδα (για την ώρα)!

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!