VIRAL

Ο Τριαντάφυλλος... στηρίζει τον Τσιτσιπά μετά το ξέσπασμά του

Την ονομαστική εορτή του είχε χθες Πέμπτη 8/8 ο τραγουδιστής και πρώην παίκτης του Survivor Τριαντάφυλλος, και ο ίδιος αν και δέχονταν αμέτρητες ευχές στα social media, βρήκε το χρόνο να σχολιάσει με το δικό του τρόπο το θέμα της ημέρας που δεν ήταν άλλο από το ξέσπασμα και τις βρισιές του Στέφανου Τσιτσιπά προς τον πατέρα του!

Ο Στέφανος Τσιτσιπας ηττήθηκε χθες από τον Ιάπωνα Κέι Νισικόρι με 2-0 (6-4, 6-4) στην πρεμιέρα του στον 2ο γύρο του Μόντρεαλ.  Ωστόσο ο Έλληνας αθλητής βρέθηκε ξανά στο επίκεντρο για τους λάθους λόγους καθώς επιτέθηκε φραστικά στον πατέρα του Απόστολο και στις δηλώσεις του μετά ανέφερε πως είναι απογοητευμένος από εκείνον. 

Το περιστατικό που φυσικά έγινε viral, εκτυλίχθηκε κατά τη διάρκεια του πρώτου σετ κι ενώ ο Τσιτσιπάς έχανε 4-1 από τον Ιάπωνα αντίπαλό του. Ηανερά εκνευρισμένος ο Έλληνας τενίστας γύρισε προς το μέρος του πατέρα του και προπονητή του και άρχισε να τον βρίζει. Να πας να γα@@@@@, ακούγεται να λέει ο Στέφανος Τσιτσιπάς και μετά έδιωξε τον πατέρα του από το γήπεδο!

Πολλοί σχολιαστές βάλλουν κατά του αθλητή, ωστόσο δεν είναι λίγοι εκείνοι που θεωρούν ότι είναι θύμα μίας τοξικής σχέσης με τους γονείς του.



Ανάμεσα σε αυτούς που βρήκαν μάλλον... υποκριτική την σφοδρότατη επίθεση που εξαπέλυσαν οι περισσότεροι στον τενίστα, ήταν και ο Τριαντάφυλλος, ο οποίος με μια σειρά από stories τόνισε πως... όλοι βρίζουν και πως κανείς δεν μπορεί να καταλάβει την πίεση που βιώνει ένας αθλητής!


 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!