WOMEN'S GUIDE

H 56χρονη Ευρυδίκη ποζάρει στην Κρήτη και μοιάζει με... έφηβη - Τα fitness μυστικά της

Το πέρασμα των χρόνων μοιάζει να μην έχει καταφέρει να αφήσει σημάδια στην Κύπρια τραγουδίστρια Ευρυδίκη, που αυτό το διάστημα βρίσκεται στην Κρήτη και οι αναρτήσεις της 56χρονης από τις διακοπές με το σύζυγό της προκαλούν αμέτρητα θετικά σχόλια για το πόσο νεανική δείχνει.

«Για την εξωτερική μου εμφάνιση δεν κάνω κάτι τρελό. Προσέχω που και που τη διατροφή μου, προσπαθώ κατά καιρούς να κάνω γυμναστική, παρόλο που δεν είναι το καλύτερο μου, είμαι πολύ τεμπέλα. Δηλαδή, το μοναδικό μάθημα το οποίο έκανα στο σχολείο κοπάνα ήταν στη γυμναστική. Αλλά, επειδή τα χρόνια περνούν και δε γυρίζουν πίσω είμαι στη φάση που προσπαθώ να το πάρω απόφαση και να γυμνάζομαι πιο εντατικά. Ύστερα, μερικά καλλυντικά, κάποιες βιταμίνες. Επειδή είμαι και φοβιτσιάρα δεν θέλω να κάνω υπερβολικά πράγματα στο πρόσωπό μου και να αλλάξει η έκφραση μου. Θέλω να κάνω τόσο όσο, ώστε να νιώθω ότι προσέχω τον εαυτό μου» είχε δηλώσει σε παλαιότερη συνέντευξή της στο Bovary.gr η Ευρυδίκη.


Η ίδια, φέτος, λίγες μέρες μετά τα 56α γενέθλιά της είχε εμφανιστεί σε τηλεοπτική εκπομπή και είχε πει: «Μου λένε ότι φαίνομαι νέα και πάντα χαμογελάω. Δεν κρύβω τα κεράκια ή την ηλικία μου. Είναι ωραίο να μεγαλώνεις, αλλά να ξέρεις ότι μεγαλώνεις όμορφα. Μόνο η ψυχολογία μας ρίχνει μερικές φορές και μας κάνει να νιώθουμε το βάρος των χρόνων που κουβαλάμε».




 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!