ΖΩΔΙΑ

Οι αστρολογικές προβλέψεις του Σαββάτου 10 Αυγούστου 2024

Σήμερα Σάββατο 10 Αυγούστου, η Σελήνη συνεχίζει την πορεία της στο ζώδιο του Ζυγού, είναι κενής πορείας, δεν ευνοεί ιδιαίτερα τη σύναψη νέων σχέσεων ή την έναρξη νέων δραστηριοτήτων, βοηθά όμως σημαντικά στην αποκατάσταση και στην εύρεση λύσεων που θα φέρει την «ένωση» με ανθρώπους που μπορεί να βρισκόμασταν σε απόσταση! 

Κριός – Μία ημέρα κομμένη και ραμμένη στα μέτρα σου!

Αγαπητέ μου Κριέ, σήμερα Σάββατο είναι φανερό ότι έχεις τις ευκαιρίες να εκπληρώσεις τις προσδοκίες σου και να περάσεις μία ημέρα ζεστασιάς, συντροφικότητας, ικανοποίησης και εκπλήρωσης. Έρχεσαι πιο κοντά με ανθρώπους που αγαπάς, ασχολείσαι με δραστηριότητες που σε γεμίζουν, αξιοποιείς το χάρισμα της αποφασιστικότητας για να πάρεις τις πρωτοβουλίες εκείνες που θα γεμίσουν με χαρά την ημέρα σου! Θετικές ενδείξεις αρχίζουν να σου δίνονται στα αισθηματικά, ενώ καταφέρνεις και αφήνεις πίσω σου τις έννοιες και τις ανησυχίες για τον επαγγελματικό τομέα!

Ταύρος - Έφτασε η στιγμή να χαλαρώσεις

Μία ημέρα χαλάρωσης σε περιμένει αγαπητέ μου Ταύρε… Δεν θέλεις να κάνεις απολύτως τίποτα, πέραν του να αράξεις το κορμί σου σε μία ξαπλώστρα (ή στον καναπέ), να χαθείς στη συντροφιά ενός βιβλίου, ή αφιερώνοντας χρόνο στους δικούς σου ανθρώπους που σε χαλαρώνουν και σε βοηθούν να αποφορτιστείς από το τεταμένο κλίμα που πέρασες. Η μέρα είναι ιδανική λοιπόν για να νιώσεις ότι ξεπερνιούνται κάποια προβλήματα που επιβάρυναν την καθημερινότητά σου, το σπίτι και την οικογένειά σου. Στον αισθηματικό τομέα βρίσκεσαι σε μία περίοδο αναθεώρησης σκέψεων και συναισθημάτων, το γεγονός αυτό σε βοηθά να κατανοήσεις τι θέλεις για την πορεία σου!

Δίδυμοι – Παρακινείς τους πάντες να νιώσουν καλοκαίρι!

Η Σελήνη συνεχίζει την πορεία της στο ζώδιο του Ζυγού και κινείται στον τομέα του ωροσκοπίου σου που συνδέεται με τη χαρά, τη διασκέδαση, τον έρωτα, την ικανοποίηση! Η ανάγκη σου λοιπόν για σήμερα είναι να εκφραστείς, να παίξεις, να επιβεβαιωθείς, να φλερτάρεις αλλά και να ασχοληθείς με ότι σου δίνει χαρά και σε ανανεώνει! Ο Ήλιος από το Λέοντα, ενισχύει με τρόπο θετικό τις επικοινωνίες σου ενώ ο Άρης από το ζώδιο σου σου μεταδίδει πάθος, ορμητικότητα και δυναμισμό! Σήμερα λοιπόν μπορώ να πω ότι γίνεσαι ο «παρακινητής» σε όλους όπου δίνεις τον ρυθμό για να υπάρχει γύρω σου γέλιο και χαρά!

Καρκίνος - Οικογενειακές στιγμές

Δεν υπάρχει κάτι πιο σημαντικό για σένα, από την οικογένεια, από τους δικούς σου ανθρώπους, από τα άτομα εκείνα που σε κάνουν να αισθάνεσαι ζεστασιά, γαλήνη, σταθερότητα! Σήμερα Σάββατο λοιπόν περνάς χρόνο με τα άτομα εκείνα που σε συνδέει ένα κοινό παρελθόν, που αποτελούν τις βάσεις σου και μαζί τους κάνεις όνειρα και σχέδια για το μέλλον. Λύνεις οικογενειακές παρεξηγήσεις, αποκαθιστάς σχέσεις, έρχονται κάποια νέα για μία παρελθοντική υπόθεση και ανακουφίζεσαι. Με λίγα λόγια καταφέρνεις να βρεις τις συναισθηματικές σου ισορροπίες και περνάς ένα ήρεμο και γαλήνιο Σάββατο

Λέων – Μία ημέρα πληρότητας

Σάββατο με Σελήνη στο Ζυγό και η ανάγκη σου για έκφραση, επικοινωνία και μετακινήσεις να συνεχίζει να είναι τονισμένη φίλε μου Λέοντα. Η ιδέα γίνεται πράξη αυτή την ημέρα όπου μπορώ να πω ότι βρίσκεις πλήρως τις ισορροπίες σου! Νιώθεις επαρκής οικονομικά – συναισθηματικά, είσαι αισιόδοξος, το τηλέφωνο χτυπά από ανθρώπους του παρελθόντος, αξιολογείς με έναν τρόπο διαφορετικό τα δεδομένα γύρω σου, ενώ βάζεις μπροστά σχέδια που ήθελες εδώ και καιρό να κάνεις πράξη! Η μέρα είναι άκρως θετική και για μία κοντινή μετακίνηση

Παρθένος – Μία ημέρα χωρίς ψεγάδια

Αγαπητέ μου Παρθένε, είναι γνωστό ότι είσαι ο λεπτολόγος, αγχώδης και υπεραναλυτικός εκπρόσωπος του ζωδιακού… Σήμερα όμως Σάββατο δεν θα μπορέσεις να βρεις ψεγάδια στην καθημερινότητά σου, αφού το πλανητικό σκηνικό σου εγγυάται ισορροπία, αρμονία, ασφάλεια, σταθερότητα και σιγουριά! Η μέρα είναι κατάλληλη για να απολαύσεις ότι σε γεμίζει, μην ξεχνάς ότι και ο Ερμής (ανάδρομος μεν) αλλά και η Αφροδίτη κινούνται στο δικό σου ζώδιο, επομένως έχεις την ευκαιρία επικοινωνιών με το παρελθόν, ικανοποίησης επιθυμιών, ενώ και το πορτοφόλι συνεχίζει να είναι γεμάτο!

Ζυγός – Μία δημιουργική ημέρα

Φίλε μου Ζυγέ, σήμερα Σάββατο η Σελήνη ολοκληρώνει την πορεία της στο ζώδιο σου, σε όλη την πορεία της ημέρας είσαι επικεντρωμένος στις ανάγκες, στις επιθυμίες σου, σε όλα αυτά που θέλεις να γίνουν πράξη! Η μέρα είναι κατάλληλη για την ενίσχυση των κοινωνικών σου σχέσεων, για να ανανεώσεις παλιές φιλίες, για να ζητήσεις συγνώμη εκεί που έσφαλες και να γεφυρώσεις το χάσμα με αγαπημένα πρόσωπα. Ο διπλωματικός σου τρόπος, η συγκαταβατικότητά σου και η διάθεσή σου για συντροφικότητα θα είναι στοιχεία τονισμένα αυτή την ημέρα. Παράλληλα η μέρα σε προδιαθέτει να ασχοληθείς με τις τέχνες, τη μουσική ή και με δημιουργικές δραστηριότητες.

Σκορπιός – Διάθεση για συμφιλίωση

Σήμερα Σάββατο αγαπητέ μου Σκορπιέ έχεις την ανάγκη να βρεις την εσωτερική ισορροπία και αρμονία! Αποφεύγεις την πολύβουη κοινωνική ζωή, προτιμάς λίγους και καλούς φίλους που μαζί τους ξέρεις ότι μπορείς να μοιραστείς ποιοτικές στιγμές. Παράλληλα, σήμερα έχεις μία πιο συμβιβαστική διάθεση και αντιμετωπίζεις αρκετά πιο ψύχραιμα κάποιες καταστάσεις που μπορεί παλιότερα να σου προκαλούσαν ένταση. Η πορεία της ημέρας είναι πολύ πιθανό να φέρει και τη συμφιλίωση με ένα φιλικό πρόσωπο του παρελθόντος

Τοξότης – Μέρα δικτύωσης και επαφών

Σε διάθεση καλοκαιρινή είσαι αυτό το Σάββατο φίλε Τοξότη… Η Σελήνη συνεχίζει και ολοκληρώνει την πορεία της στο ζώδιο του Ζυγού από αυτή τη θέση ενισχύει πολύ παραπάνω τις φιλικές σου επαφές, την ανάγκη για δικτύωση και επικοινωνία με ανθρώπους που περνάς καλά ή που έχετε ένα κοινό όραμα! Σήμερα όμως μπορείς να λάβεις και υποστήριξη σημαντικά από πρόσωπα που συνδέεσαι στενά! Η μέρα είναι κατάλληλη για κοινωνικές συνεστιάσεις, αναθεώρηση στόχων και επιθυμιών για το αύριο, ενώ δέχεσαι και σημαντική παρακίνηση από τα άτομα που συνδέεσαι στενά για να κάνετε πράγματα μαζί!

Αιγόκερως – Σκέψου διαφορετικά

Αγαπητέ μου Αιγόκερε, σήμερα κατά κάποιο τρόπο σε πνίγει το δίκιο σου και θέλεις πάση θυσία να το βρεις και να δικαιωθείς για ότι έχεις προσπαθήσει πολύ ως σήμερα. Τα επαγγελματικά αποτελούν ένα βραχνά και νιώθεις κάπως αδικημένος από στάσεις και συμπεριφορές ανθρώπων στον εργασιακό τομέα … Προσπάθησε να χαλαρώσεις, να μην βασανίζεις το μυαλό σου με σκέψεις, απεναντίας αποφόρτισε το μυαλό σου από την πολυπλοκότητα που σε διακρίνει αυτή την ημέρα. Η επαφή με τη φύση αλλά και με ανθρώπους που σε βοηθούν να σκεφτείς διαφορετικά, είναι η σωτήρια λέμβος για αυτή την ημέρα.

Υδροχόος – Απελευθερωμένος από τα προβλήματα

Σήμερα είσαι η ψυχή της παρέας φίλε μου Υδροχόε! Η Σελήνη συνεχίζει την πορεία της στο φιλικό για σένα ζώδιο του Ζυγού, είσαι με παρέες, έχεις τις επικοινωνίες σου, ταξιδεύεις, αλλάζεις παραστάσεις ενώ ικανοποιείς τα βαθύτερα ζητούμενα της ψυχής σου, ακόμα και αυτά που μπορεί να σου ήταν σαν απωθημένα – σε αυτό συνηγορεί και το υπόλοιπο πλανητικό σκηνικό -! Σήμερα κατά κάποιο τρόπο νιώθεις σαν να έχεις φτερά και είσαι ελεύθερος και αισιόδοξος, να κάνεις τις κινήσεις που θες μόνος σου, ανεξάρτητος, ικανοποιώντας κάθε μικρή ή μεγάλη προσδοκία σου!

Ιχθύς - Αδικαιολόγητες απαιτήσεις

Σήμερα Σάββατο είσαι κάπως αναποφάσιστος και αδύναμος στο να πάρεις εσύ τις αποφάσεις για το πώς θέλεις να περάσεις την ημέρα σου! Παρόλο που δεν παίρνεις την πρωτοβουλία όμως, γκρινιάζεις και από πάνω αγαπητέ μου Ιχθύ, γιατί δεν σου έρχονται όλα ακριβώς όπως θα τα περίμενες. Στηρίζεσαι πολύ παραπάνω στους άλλους και έχεις την προσδοκία ότι πρέπει να μυρίσουν τα νύχια τους για να καταλάβουν τι θες, πως το θες … Η αλήθεια είναι ότι δεν βοηθάς πολύ την κατάσταση! Προτίμησε λοιπόν αυτή την ημέρα να κάνεις έναν συναισθηματικό απολογισμό και να ασχοληθείς με ότι σε βοηθά να βρεις τη συναισθηματική σου ισορροπία!

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!