ΖΩΔΙΑ

Οι αστρολογικές προβλέψεις της Δευτέρας 12 Αυγούστου 2024

Η πιο ήρεμη, χαλαρή και καλοκαιρινή εβδομάδα του έτους είναι εδώ, έτοιμοι να την απολαύσουμε στο μέγιστο βαθμό και η πρώτη της ημέρα επιφυλάσσει συναισθηματική ισορροπία, σταθεροποίηση αλλά και δικαίωση ειδικά για Καρκίνους, Σκορπιούς και Ιχθείς του 2ου δεκαημέρου όπου είναι τα τυχερά ζώδια της ημέρας! 

Κριός – Δύναμη ψυχής

Τίποτα δεν μπορεί να σου στερήσει αυτή την ημέρα την απόλαυση, την εγρήγορση και την ικανοποίηση κάθε βαθύτερου πόθους σου φίλε μου Κριέ! Βρισκόμαστε στην καρδιά του Αυγούστου και εσύ είσαι έτοιμος να κοιτάξεις τον ουρανό και τα σημερινά πεφταστέρια και να κάνεις την ευχή σου μέσα από τα βάθη της ψυχής σου! Αντιλαμβάνεσαι σήμερα ότι τα παθήματα – μαθήματα σε βοήθησαν να κατανοήσεις καλύτερα τόσο τις ανάγκες τις δικές σου όσο και των άλλων! Πλέον είσαι πιο έτοιμος και αποφασισμένος να κάνεις ότι καλύτερο για σένα και το μέλλον σου, αποκτώντας και πάλι τη δύναμη ή αλλιώς την ηγετική σου ικανότητα που την είχες χάσει τον τελευταίο καιρό!

Ταύρος – Αναθέρμανση σχέσεων

Φίλε μου Ταύρε, η σημερινή ημέρα φέρνει ισορροπία και αρμονία στις σχέσεις σου. Η Σελήνη στον Σκορπιό σε τρίγωνο με τον Κρόνο στους Ιχθείς σε ενθαρρύνει να επικεντρωθείς στις διαπροσωπικές σου σχέσεις, ιδιαίτερα με ανθρώπους που εδώ καιρό σου έχουν αποδείξει ότι έχουν ένα σταθερό ρόλο στη ζωή σου και ότι υπάρχει αλληλοϋποστήριξη. Μπορείς να επιλύσεις παλιές διαφωνίες και να ενισχύσεις τη συντροφικότητα. Η ευαισθησία και η κατανόησή σου θα εκτιμηθούν από τους γύρω σου. Ένα καλοκαιρινό δείπνο με τους αγαπημένους σου θα κλείσει την ημέρα σου όμορφα.

Δίδυμοι – Νέοι στόχοι, νέα σχέδια

Η σημερινή ημέρα σε ενθαρρύνει να επικεντρωθείς στα όνειρα και τις φιλοδοξίες σου φίλε μου Δίδυμε. Η Σελήνη στον Σκορπιό και ο Κρόνος στους Ιχθείς δημιουργούν ένα ισχυρό πεδίο για να αναθεωρήσεις τα σχέδιά σου ή και για να θέσεις νέους στόχους. Η πειθαρχία και η αποφασιστικότητά σου θα σε καθοδηγήσουν σε σημαντικά επιτεύγματα. Μην διστάσεις να ζητήσεις τη βοήθεια ή και τη συμβουλή ανθρώπων που εμπιστεύεσαι! Προσπάθησε όμως αυτή την ημέρα, να μην ξεφεύγεις και από την καλοκαιρινή ατμόσφαιρα που και εσύ την έχεις ανάγκη και πάρε την πρωτοβουλία για μια χαλαρή έξοδο ή μια δημιουργική δραστηριότητα που σε γεμίζει χαρά.

Καρκίνος - Απολαυστική Δευτέρα

Μία γλυκιά και τρυφερή Δευτέρα ξεκινά για το ζώδιο σου, ίσως είναι από τις μοναδικές Δευτέρες του έτους που την απολαμβάνεις, τη χαίρεσαι και εύχεσαι να μην τελειώσει. Η Σελήνη στο Σκορπιό προσφέρει ενδυνάμωση συναισθημάτων, εκπλήρωση επιθυμιών, έντονο πάθος και διάθεση για ικανοποίηση στα βαθύτερη ζητούμενά σου! Το τρίγωνο της με τον Κρόνο σε βοηθά σημαντικά αυτή την ημέρα να νιώσεις περισσότερη σιγουριά, διακρίνοντας ότι το πλήρωμα του χρόνου έφερε την ουσιαστική δέσμευση, επιτυχία ή επίτευξη σε κάτι που επιθυμούσες διακαώς εδώ και καιρό!

Λέων – Αφήνεις πίσω σου το παρελθόν

Σήμερα Δευτέρα, το ενδιαφέρον σου σου στρέφεται στις προσωπικές σου σχέσεις και στην οικογένεια φίλε μου Λέοντα. Η Σελήνη στον Σκορπιό σε τρίγωνο με τον Κρόνο φέρνει βάθος και σταθερότητα στις συναισθηματικές σου σχέσεις. Μπορείς να επιλύσεις παλιές διαφορές και να ενισχύσεις τους δεσμούς με τους αγαπημένους σου. Η μέρα προσφέρεται για να δείξεις την αγάπη και τη φροντίδα σου. Επικεντρώσου στη δημιουργία μιας ζεστής και υποστηρικτικής ατμόσφαιρας στο σπίτι. Η διάθεση για απολογισμό του παρελθόντος θα είναι έντονη, έτσι λοιπόν στις δικές σου εσωτερικές αναζητήσεις της ημέρας, διακρίνεις ότι πολλά από αυτά που βασάνιζαν την ψυχή σου, ανήκουν πλέον στο παρελθόν!

Παρθένος – Συναισθηματική σιγουριά

Η διάθεσή σου σήμερα είναι έντονα επικοινωνιακή και ταξιδιάρικη μπορώ να πω φίλε μου Παρθένε. Η Σελήνη στον Σκορπιό και ο Κρόνος στους Ιχθείς δημιουργούν ένα δυναμικό πεδίο για να εκφράσεις τις σκέψεις σου με σαφήνεια και βάθος. Οι συζητήσεις με φίλους ή με το σύντροφο μπορούν να αποφέρουν σημαντικές ιδέες και λύσεις και να λύσουν προβλήματα του χτες. Είναι επίσης μια καλή μέρα για να ολοκληρώσεις εκκρεμότητες και να οργανώσεις τα σχέδιά σου για το μέλλον. Η ευελιξία σου συνδυάζεται με την πειθαρχία, κάνοντάς σε ιδιαίτερα αποτελεσματικό. Απόλαυσε τις καλοκαιρινές στιγμές με μια χαλαρή έξοδο το απόγευμα.

Ζυγός - Συγκροτημένα σχέδια

Η σημερινή μέρα φέρνει ευκαιρίες για προσωπική ανάπτυξη και αυτογνωσία. Η Σελήνη στον Σκορπιό και ο Κρόνος στους Ιχθείς ενισχύουν την ικανότητά σου να βλέπεις βαθύτερα στα θέματα που σε απασχολούν. Επικεντρώνεσαι σε θέματα φυσικής κατάστασης και ευεξίας, καθώς είναι μια καλή μέρα για να θέσεις νέους στόχους και να βελτιώσεις την καθημερινότητά σου. Η αποφασιστικότητα και η πειθαρχία σου θα σε βοηθήσουν να κάνεις ουσιαστικές αλλαγές. Επιπλέον, αυτή την ημέρα ορίζεις και ένα νέο πλαίσιο για το πρόγραμμα που θα ακολουθήσεις μετά το τέλος των καλοκαιρινών σου διακοπών, φροντίζοντας ή επιβάλλοντας στον εαυτό σου ότι δεν πρέπει ποτέ να ξεχνάς και τις δικές σου ανάγκες!

Σκορπιός – Συναισθηματική ανασυγκρότηση

Η Σελήνη σήμερα συνεχίζει την πορεία της στο ζώδιό σου σχηματίζοντας τρίγωνο με τον Κρόνο φέρνει μια ημέρα γεμάτη βάθος και ουσία στον τομέα των συναισθηματικών σου. Είναι η ιδανική στιγμή για να εστιάσεις στους στόχους σου και να συγκροτήσεις τις επιθυμίες σου Η εσωτερική σου δύναμη και η αποφασιστικότητα σου θα σε καθοδηγήσουν. Στα αισθηματικά σου είσαι πιο σίγουρος από κάθε άλλη φορά τι θέλεις και τι πρέπει να γίνει! Η ημέρα επίσης προσφέρεται για να εξερευνήσεις τα συναισθήματά σου και να ανακαλύψεις νέες πτυχές του εαυτού σου. Μια βραδινή βόλτα κάτω από τον καλοκαιρινό ουρανό μπορεί να σου προσφέρει την ηρεμία που αναζητάς.

Τοξότης – Μέρα με προειδοποιητικά σημάδια

Για σήμερα Δευτέρα το ένστικτό σου, σου δίνει κάποια προειδοποιητικά σημάδια για αυτά που πρέπει να ελέγξεις και να διαχειριστείς άμεσα φίλε μου Τοξότη και δεν πρέπει να παραβλέψεις τα μηνύματα που σου δίνει! Η στήριξη ενός οικείου προσώπου θα σταθεί πολύτιμη αυτή την ημέρα γιατί με την ενθάρρυνσή του και τη συμβουλή του θα μπορέσεις να βρεις λύσεις σε κάποια φλέγοντα ζητήματα. Η ψυχολογία σου βελτιώνεται και αποφασίζεις να επικεντρωθείς σε ό,τι έχει βάθος, ουσία και μιλά κατευθείαν στην ψυχή σου!

Αιγόκερως - Αναγνωρίζεις την αξία της φιλίας

Σήμερα αντιλαμβάνεσαι πόσο σημαντική είναι η αξία της φιλίας και αναγνωρίζεις ότι ένα πρόσωπο του περιβάλλοντός σου, βρίσκεται πιστά και σταθερά δίπλα σου, όχι μόνο ακούγοντας τα προβλήματα σου, φροντίζοντας με πράξεις να σου δείχνει την εκτίμησή του και να σε στηρίζει στα δύσκολα! Η μέρα όμως προσφέρεται για μετακινήσεις, για συγκρότηση σχεδίων, για σχέδια που αφορούν το μέλλον αλλά και για συναισθηματική επιβεβαίωση! Κάποιες συζητήσεις ή αποφάσεις που θα παρθούν σήμερα θα έχουν σταθερό αντίκτυπο και θετικό αποτέλεσμα!

Υδροχόος – Μέρα δικαίωσης προσπαθειών

Μία ικανοποίηση στα επαγγελματικά και στα οικονομικά θα είναι το δώρο αυτής της καλοκαιρινής ημέρας για το ζώδιο σου φίλε μου Υδροχόε. Η Σελήνη κινείται στο ζώδιο του Σκορπιού και εσύ μπορείς μεθοδικά, επίμονα και με αρκετή αντοχή να δουλέψεις πάνω σε κάποιους στόχους που έχεις θέσει! Το τρίγωνο Σελήνης/Κρόνου σε βοηθά σημαντικά να επιτύχεις στις προσπάθειές σου και να δικαιωθείς για υποθέσεις που συνδέονται με το παρελθόν! Στα οικονομικά παίρνεις μία σημαντική στήριξη που σε βοηθά να διαχειριστείς τα δύσκολα!

Ιχθύς – Νέοι προορισμοί

Απολαυστικά, όμορφα και ανανεωτικά ξεκινά η εβδομάδα σου, με την ευκαιρία για ένα μακρινό ταξίδι, για μία σημαντική επαφή ή ακόμα και για τη θεμελίωση ενός σχεδίου! Αξιοποίησε τα όμορφα γιατί η εβδομάδα δεν συνεχίζει το ίδιο εύκολα και χαλαρά με τον τρόπο που ξεκίνησε! Ο αέρας αισιοδοξίας που σε αγκαλιάζει αυτή την ημέρα, σε κατευθύνει σε προορισμούς που πάντα ήθελες να εξερευνήσεις (κυριολεκτικά ή και μεταφορικά)! Παράλληλα η μέρα είναι ιδανική για να δεις με ποιο ώριμο τρόπο κάποια πράγματα και να πάρεις κάποιες αποφάσεις που αφορούν το συναισθηματικό σου μέλλον!

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!