WOMEN'S GUIDE

H Jennie Garth μας δείχνει τα workouts που κάνει επειδή μπήκε σε εμμηνόπαυση

Στα 53 της χρόνια η ηθοποιός Jennie Garth που έγινε διάσημη μέσα από το ρόλο της Kelly στην θρυλική teen σειρά "Beverly Hills 90210" με μια ανάρτησή της θέλησε να δείξει σε όλες τις γυναίκες τις ασκήσεις που κάνει για να παραμείνει fit καθώς έχει μπει πλέον σε εμμηνόπαυση.

«Τα ταξίδια που κάνω και οι επαγγελματικές μου υποχρεώσεις... για να μην αναφέρω την εμμηνόπαυση και κάποια σημεία στο σώμα μου που με πονάνε, είναι καθημερινά ένα «ναρκοπέδιο» τόσο σωματικά, όσο και ψυχικά. Αναγκάζω τον εαυτό μου να προπονείται γιατί ξέρω ότι πάντα μετά την προπόνηση νιώθω καλύτερα από πριν, αν και τελευταία αισθάνομαι ότι το σώμα μου παλεύει εναντίον μου μερικές φορές» εξήγησε η ηθοποιός και πόσταρε ένα βίντεο που δείχνει τις ασκήσεις γυμναστικής που κάνει προκειμένου να διατηρείται σε φόρμα.

Το πρόγραμμά της περιλαμβάνει μεταξύ άλλων ασκήσεις με βάρη, με μπάλα bosu, καθίσματα και πολλά άλλα. Η ηθοποιός δεν παρέλειψε να ευχαριστήσει και τον προπονητή της για την υπομονή που δείχνει και την κατανόηση.

Η ηθοποιός έχει μιλήσει για το θέμα της εμμηνόπαυσης και σε πρόσφατο podcast που έκανε και τόνισε ότι είναι ένα θέμα για το οποίο οι γυναίκες δεν πρέπει να ντρέπονται να μιλήσουν, γιατί είναι κάτι που θα το περάσει ο μισός πληθυσμός.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Jennie (@jenniegarth)

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Jennie (@jenniegarth)

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!