ΖΩΔΙΑ

Οι αστρολογικές προβλέψεις της Παρασκευής 16 Αυγούστου 2024

Το τετράγωνο Άρη/Κρόνου είναι μία εμπόλεμη όψη, η οποία διεγείρει έντονα το θυμό και την σκληρότητα, έτσι λοιπόν αυτή την ημέρα τα γεγονότα μας κάνουν να νιώθουμε ότι βρισκόμαστε σε εμπόλεμη ζώνη! 

Κριός – Επικοινωνιακές προκλήσεις

Μία προκλητική για όλους Παρασκευή ξεκινά! Ο κυβερνήτης πλανήτης του ζωδίου σου ο Άρης, σχηματίζει τετράγωνο με τον Κρόνο και εσύ θα νιώσεις σήμερα αρκετά «μαγκωμένος» στις επικοινωνίες σου, αφού προκαλούνται εμπόδια που φρενάρουν τα σχέδια, τις μετακινήσεις σου. Προσοχή όμως χρειάζεται και σε συζητήσεις που θα κάνεις σήμερα, για το λόγο ότι θα είσαι αρκετά αμετακίνητος, είτε και θα θυμώσεις σε επαφές που θα έχεις. Η συμβουλή της ημέρας: Μην αφήσεις την απογοήτευση να σε καταβάλει. Εστίασε στη λεπτομέρεια και διατήρησε την ψυχραιμία σου. Χρησιμοποίησε αυτή την περίοδο για να οργανώσεις καλύτερα τις σκέψεις και τις κινήσεις σου, αποφεύγοντας τις παρορμητικές αντιδράσεις.

Ταύρος – Προσωπικά σχέδια μπλοκάρουν

Αγαπητέ μου Ταύρε, το σημερινό τετράγωνο Άρη / Κρόνου, εντείνει το αίσθημα της ανασφάλειες, γιατί αισθάνεσαι ότι μπλοκάρουν κάποια προσωπικά σου σχέδια ή επιθυμίες. Οι προσπάθειες σου δεν αποδίδουν άμεσα καρπούς και αυτό σε απογοητεύει και σε αποθαρρύνει! Προσοχή χρειάζεται να δείξεις στα οικονομικά σου, σε συνεταιρισμούς, ενώ οι εξελίξεις που θα έχεις με ένα άτομο του φιλικού περιβάλλοντος θα σε στεναχωρήσουν! Η συμβουλή της ημέρας: Δείξε υπομονή και επιμονή. Αναθεώρησε τον τρόπο που διαχειρίζεσαι τα οικονομικά σου και εστίασε στην αναζήτηση μακροπρόθεσμων λύσεων. Απόφυγε τα μεγάλα ρίσκα και επικεντρώσου σε σταθερά βήματα προόδου.

Δίδυμοι – Τα παθήματα γίνονται μαθήματα

Αρκετά σημαντική αλλά και προκλητική είναι αυτή η Παρασκευή για το ζώδιο σου αγαπητέ μου Δίδυμε. Ο Άρης από το ζώδιο σου, σχηματίζει τετράγωνο με τον Κρόνο από τους Ιχθείς, η όψη αυτή «φρενάρει» τους προσωπικούς σου στόχους, τις φιλοδοξίες είτε προκύπτουν κάποια προβλήματα στην καριέρα ή στο γάμο! Ενώ βρισκόσουν σε εγρήγορση, αναγκάζεσαι να κατεβάσεις «ταχύτητα» και να οργανώσεις τις κινήσεις σου! Σήμερα ωστόσο μπορεί να συνειδητοποιήσεις ότι κάποιες κινήσεις σου σε οδήγησαν σε λάθη, για τα οποία τώρα τιμωρείσαι! Η συμβουλή της ημέρας: Αναθεώρησε τις στρατηγικές σου. Λειτούργησε πειθαρχημένα και με αυτοσυγκράτηση. Οι στόχοι σου μπορούν να επιτευχθούν με συνεπή και οργανωμένη προσέγγιση.

Καρκίνος – Πεσμένη διάθεση

Αγαπητέ μου Καρκίνε, μπορεί το σημερινό τετράγωνο του Άρη με τον Κρόνο να μην επηρεάζει άμεσα το δικό σου ζώδιο, δεν παύει όμως σήμερα Παρασκευή να αισθάνεσαι κάπως εγκλωβισμένος, αποδυναμωμένος, με αρκετές σκέψεις να μπλοκάρουν σημαντικά την δράση σου! Βρίσκεσαι σε εσωτερικές αναζητήσεις, οι οποίες ταράζουν τον ψυχισμό σου! Νιώθεις εγκλωβισμένος σε παλιές συνήθειες ή τραύματα και η απαισιοδοξία σε κατακλύζει και δεν σου επιτρέπει να δεις προοδευτικά το μέλλον! Η συμβουλή της ημέρας: Αξιοποίησε την ημέρα σου για να εξετάσεις βαθύτερα τις εσωτερικές σου ανάγκες. Μην διστάσεις να ζητήσεις την συμβουλή ενός οικείου σου προσώπου αν και δώσε προτεραιότητα στην ψυχολογική σου ανασυγκρότηση!

Λέων – Προβληματισμός στις κοινωνικές επαφές

Αγαπητέ μου Λέοντα, το σημερινό τετράγωνο Άρη/Κρόνου, φρενάρει κάποιες προσωπικές σου επιθυμίες, εξαιτίας των οικονομικών και των υποχρεώσεων που τρέχουν αυτή την στιγμή στην ζωή σου! Μία εναλλακτική εκδοχή αυτής της όψης, είναι ότι πικραίνεσαι και απογοητεύεσαι από άτομα του φιλικού περιβάλλοντος που τρέφεις αισθήματα για αυτά! Η συμβουλή της ημέρας: Προσπάθησε να διατηρήσεις την ισορροπία στις σχέσεις σου και να αποφύγεις τις συγκρούσεις. Λειτούργησε με περισσότερη διπλωματία. Αναθεώρησε τις φιλίες σου και επένδυσε σε αυτές που αξίζουν πραγματικά.

Παρθένος – Επαγγελματικά και Σχέσεις βρίσκονται σε δοκιμασία

Αγαπητέ μου Παρθένε, είσαι από τα ζώδια που επηρεάζονται άμεσα από την δύσκολη όψη τετραγώνου ανάμεσα στον Άρη από τους Διδύμους και τον Κρόνο από τους Ιχθείς, πολύ παραπάνω ωστόσο αν έχεις γεννηθεί κοντά στις 5-10 Σεπτεμβρίου. Η όψη αυτή αναμένεται να προκαλέσει σημαντικά εμπόδια, προκλήσεις και δοκιμασίες στην καριέρα, στους στόχους, στις σχέσεις και στις συνεργασίες σου! Αισθάνεσαι ότι οι άνθρωποι που σε συντροφεύουν ή έχουν ένα σταθερό ρόλο στην ζωή σου, φρενάρουν τα προσωπικά σου σχέδια! Η συμβουλή της ημέρας: Δείξε υπομονή και συνέπεια. Αναθεώρησε τις επαγγελματικές σου στρατηγικές και εστίασε στη βελτίωση των δεξιοτήτων σου. Οι μακροπρόθεσμοι στόχοι σου μπορούν να επιτευχθούν με συνεχή προσπάθεια και επιμονή.

Ζυγός – Όλα μπορούν να επιτευχθούν με θυσία

Φίλε μου Ζυγέ σήμερα Παρασκευή συνειδητοποιείς από τις εξελίξεις που προκύπτουν ότι χρειάζεται να κάνεις κάποιες θυσίες προκειμένου να επιτύχεις σε μεγαλόπνοα σχέδια που κάνεις. Χρειάζεται να δουλέψεις σκληρά και οργανωτικά για να προωθήσεις την εργασία σου, για να επιτύχεις σε εκπαιδευτικές δραστηριότητες, για να κάνεις βήματα εξέλιξης στην ζωή σου! Το γεγονός αυτό σε φορτίζει με ευθύνη και στρες. Επιπλέον δείξε μεγαλύτερη προσοχή στην φυσική σου κατάσταση. Η συμβουλή της ημέρας: Συγκρότησε ένα καλό πρόγραμμα στην καθημερινότητα σου και στην εργασία σου, αναγνωρίζοντας ότι πρέπει να κόψεις κάποιες συνήθειες , ή και δράσεις!

Σκορπιός – Ερωτικές και Οικονομικές πιέσεις

Φίλε μου Σκορπιέ, σήμερα Παρασκευή ο παραδοσιακά κυβερνήτης του Άρης σχηματίζει τετράγωνο με τον Κρόνο, μία «εμπόλεμη» όψη που δείχνει την δυναμική της κυρίως σε θέματα που συνδέονται με τον έρωτα και το χρήμα. Στα οικονομικά θα  προβληματιστείς ή και θα μπλοκαριστείς σε υποθέσεις που συνδέονται με τρίτους (γραφειοκρατικά, τραπεζικά, κληρονομικά) , όπου θα νιώσεις πίεση ή περιορισμό στις οικονομικές σου υποθέσεις. Στον έρωτα, συγκρατείς το πάθος σου και βάζεις κάποια όρια γιατί δεν θέλεις να επαναλάβεις τα ίδια λάθη. Η συμβουλή της ημέρας: Δείξε υπομονή και αποφυγή των μεγάλων ρίσκων. Εστίασε στην μακροπρόθεσμη σταθερότητα και την ασφαλή διαχείριση των οικονομικών σου.

Τοξότης – Σχέσεις και συνεργασίες στο μάτι του κυκλώνα

Το σημερινό τετράγωνο του Άρη με τον Κρόνο σε αφορά άμεσα αγαπητέ μου Τοξότη και είναι απαραίτητο να λειτουργήσεις σήμερα με αυτοσυγκράτηση για να αποφύγεις τις δυσκολίες που αναμένονται. Η όψη αυτή θα μπλοκάρει σημαντικά τις σχέσεις και τις συνεργασίες σου. Κυριαρχεί ο θυμός εξαιτίας των αντιδράσεων και των συμπεριφορών των ανθρώπων που σχετίζεσαι! Νιώθεις ότι όλο το βάρος ευθύνης έχει πέσει στην πλάτη σου και ότι δοκιμάζονται οι αντοχές σου! Κάποιες προσδοκίες σου δεν εκπληρώνονται άμεσα με αποτέλεσμα να αισθάνεσαι αρκετά εξαντλημένος! Προσπάθησε να αποφύγεις και ενδοοικογενειακούς καβγάδες. Η συμβουλή της ημέρας: Διατήρησε την ισορροπία και την κατανόηση στις σχέσεις σου, αν αυτό δεν είναι εφικτό, βάλε κάποια όρια ή αποστάσεις ασφαλείας για σήμερα και αύριο. Δείξε υπομονή και επιμονή, αποφεύγοντας τις παρορμητικές αντιδράσεις.

Αιγόκερως – Το στρες σε καταβάλει

Σήμερα Παρασκευή αισθάνεσαι ότι τα επίπεδα ενέργειάς σου είναι αρκετά πεσμένα αγαπητέ μου Αιγόκερε. Το άγχος σε καταβάλει γιατί διακρίνεις ότι υπάρχουν ισχυρά εμπόδια στην εργασία σου, η οποία δεν έχει την αναμενόμενη πρόοδο και εξέλιξη! Επιπλέον είναι σημαντικό αυτή την ημέρα να δείξεις λίγο παραπάνω προσοχή στις μετακινήσεις και στο όχημα! Η συμβουλή της ημέρας: Εστίασε στη βελτίωση της καθημερινής σου ρουτίνας και δείξε υπομονή. Αναθεώρησε τις συνήθειες σου – διέκοψε τις βλαβερές - και βρες τρόπους να μειώσεις το άγχος.

Υδροχόος – Οικονομικές και αισθηματικές ανησυχίες

Αγαπητέ μου Υδροχόε, το σημερινό τετράγωνο Άρη / Κρόνου μπλοκάρει προσωρινά τα δημιουργικά, επιχειρηματικά σου σχέδια, ενώ αναγκάζεσαι να μαζευτείς και να συγκρατηθείς στον έρωτα, στην διασκέδαση, λόγω ότι υπάρχουν εμπόδια που σε οδηγούν σε επαναξιολογήσεις. Τα χρήματα δεν επαρκούν με αποτέλεσμα να νιώθεις απογοήτευση από την στασιμότητα που δημιουργείται, αλλά και από την αναγκαστική διακοπή κάποιων ανάλαφρων καλοκαιρινών στιγμών! Η συμβουλή της ημέρας: Δείξε υπομονή και επιμονή στις δημιουργικές σου δραστηριότητες αλλά και στα αισθηματικά.. Οι σχέσεις σου μπορούν να βελτιωθούν με κατανόηση και διάθεση συνεργασίας.

Ιχθείς – Συναισθηματικές και Οικογενειακές προκλήσεις

Φίλε μου Ιχθύ, μία δύσκολη Παρασκευή ανοίγεται μπροστά σου όπου τα «Κρόνια» μαθήματα σε πιέζουν και αισθάνεσαι ότι έχεις μείνει «μετεξεταστέος» προσπαθώντας να περάσεις τα τεστ της ζωής! Το σημερινό τετράγωνο του Άρη με τον Κρόνο προκαλεί απογοητεύσεις για ζητήματα του παρελθόντος, προβλήματα που αφορούν το σπίτι, την οικογένεια, έριδες, θυμός και πίκρα για ζητήματα προσωπικά! Παράλληλα, οι ευθύνες σου μεγαλώνουν με αποτέλεσμα να αισθάνεσαι ιδιαίτερα φορτισμένος αλλά και καταπιεσμένος! Η συμβουλή της ημέρας: Αναθεώρησε τον τρόπο που διαχειρίζεσαι τις οικογενειακές σου υποθέσεις και δείξε υπομονή. Εστίασε στη βελτίωση των σχέσεων σου με τα μέλη της οικογένειας και προσπάθησε να λύσεις τις διαφορές με διάθεση συνεργασίας.

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!