ΖΩΔΙΑ

Οι αστρολογικές προβλέψεις του Σαββάτου 17 Αυγούστου 2024

Η  Σελήνη από το ζώδιο του Αιγόκερω, μας βοηθά να ακολουθήσουμε τον δρόμο της λογικής και να βάλουμε σε μία τάξη τα «ασυμμάζευτα». Το τρίγωνο Σελήνης/Ουρανού προσφέρει ευχάριστους αιφνιδιασμούς, ενώ το εξάγωνο Σελήνης/Ποσειδώνα μας βοηθά αυτή την ημέρα να είμαστε περισσότερο οραματιστές! 

Κριός – Δίνεις πνοή στα όνειρά σου!

Αγαπητέ Κριέ, σήμερα η Σελήνη βρίσκεται στον Αιγόκερω σχηματίζοντας τρίγωνο με τον Ουρανό, προσφέροντας σου την ευκαιρία να κατακτήσεις τους στόχους σου με μεγαλύτερη ευκολία. Σήμερα Σάββατο διαθέτεις τη δύναμη και την ενέργεια να αντιμετωπίσεις κάθε πρόκληση που θα εμφανιστεί στον δρόμο σου. Η αποφασιστικότητά σου και η εφευρετικότητα σου θα σε βοηθήσουν να ξεπεράσεις τα εμπόδια και να κάνεις σημαντικά βήματα προς την επιτυχία. Παράλληλα, το εξάγωνο της Σελήνης με τον Ποσειδώνα σε παρακινεί να κυνηγήσεις τις ονειρικές φιλοδοξίες σου. Είναι η κατάλληλη μέρα για να αφήσεις τη φαντασία σου να σε  καθοδηγήσει και να δώσεις πνοή στα όνειρά σου.

Ταύρος – Θετικές απρόβλεπτες εξελίξεις

Αγαπητέ Ταύρε, σήμερα η Σελήνη βρίσκεται στον Αιγόκερω και σχηματίζει ένα άκρως θετικό τρίγωνο με τον Ουρανό, φέρνοντας εκπλήξεις και ευχάριστες αλλαγές στη ζωή σου. Ετοιμάσου για μια μέρα γεμάτη ευχάριστες, απρόβλεπτες εξελίξεις που θα σε κάνουν να δεις τα πράγματα από μια νέα οπτική γωνία. Αυτές οι αναπάντεχες εξελίξεις μπορεί να αφορούν τόσο την επαγγελματική όσο και την προσωπική σου ζωή, και θα σου δώσουν την ευκαιρία να ανανεώσεις την καθημερινότητά σου με έναν ενθουσιώδη τρόπο. Παράλληλα, το εξάγωνο της Σελήνης με τον Ποσειδώνα σου προσφέρει την εκπλήρωση σχεδίων και ρομαντισμό. Οι φιλοδοξίες και τα όνειρά σου βρίσκουν πρόσφορο έδαφος για να υλοποιηθούν.

Δίδυμοι -Σχεδιάζοντας το μέλλον με αισιοδοξία

Αγαπητέ Δίδυμε, σήμερα η Σελήνη βρίσκεται στον Αιγόκερω και σχηματίζει ένα τυχερό τρίγωνο με τον Ουρανό, φέρνοντάς σου σημαντική ανακούφιση ψυχολογικά σε επαγγελματικά και οικονομικά ζητήματα. Οι πιέσεις και τα άγχη των τελευταίων ημερών αρχίζουν να υποχωρούν, δίνοντάς σου την ευκαιρία να δεις τις καταστάσεις με πιο καθαρό μυαλό και να πάρεις αποφάσεις που θα βελτιώσουν την καθημερινότητά σου. Αυτή η επιρροή σε βοηθά να βρεις καινοτόμες λύσεις σε προβλήματα και να ανακαλύψεις νέους τρόπους για να αυξήσεις τα έσοδά σου. Παράλληλα, το εξάγωνο της Σελήνης με τον Ποσειδώνα σε παρακινεί να βάλεις μπροστά μεγαλόπνοα σχέδια και στόχους. Η δημιουργικότητα και η φαντασία σου βρίσκονται σε υψηλά επίπεδα, και είναι η ιδανική στιγμή για να σχεδιάσεις το μέλλον με αισιοδοξία και όραμα.

Καρκίνος – Μέρα συντροφικότητας

Σήμερα Σάββατο αγαπητέ μου Καρκίνε, έχεις ξαφνικές ευχάριστες στιγμές στον αισθηματικό σου τομέα, άλλωστε σε ευνοεί ιδιαίτερα η Σελήνη από τον Αιγόκερω, πόσο μάλλον αφού σχηματίζει τρίγωνο με τον Ουρανό! Ενισχύεται η επιθυμία για συντροφικότητα και δημιουργούνται οι κατάλληλες συνθήκες για να έρθεις πιο κοντά με το σύντροφό σου. Είναι μια υπέροχη μέρα για να ζήσεις ρομαντικές στιγμές και να ανανεώσεις τη σχέση σου με ευχάριστες εκπλήξεις και αυθόρμητες ενέργειες που θα χαρίσουν χαρά και ενθουσιασμό. Παράλληλα, το εξάγωνο της Σελήνης με τον Ποσειδώνα ενισχύει τη ρομαντική σου διάθεση και ευνοεί για ένα ταξιδάκι με το άτομο της καρδιάς σου. Μία καλοκαιρινή εξόρμηση μπορεί να αναζωπυρώσει τα συναισθήματα και να δημιουργήσει αξέχαστες αναμνήσεις.

Λέων – Συγκροτείς την ζωή σου

Αγαπητέ μου Λέοντα, σήμερα Σάββατο η Σελήνη κινείται στον Αιγόκερω και επικεντρώνεσαι πολύ περισσότερο στους τρόπους  εκείνους που θα σε βοηθήσουν να βάλεις σε τάξη την καθημερινότητά σου συγκροτώντας θέματα που συνδέονται με τις προσωπικές σου συνήθειες ή και την ευεξία σου. Είναι η κατάλληλη μέρα για να οργανώσεις τις δραστηριότητές σου. Ίσως νιώσεις την ανάγκη να προγραμματίσεις καλύτερα τον χρόνο σου και να θέσεις νέους στόχους! Μην διστάσεις να κάνεις αλλαγές που θα σε βοηθήσουν να αισθανθείς πιο ενεργητικός και παραγωγικός. Σημαντικό νέο της ημέρας είναι ότι καταφέρνεις και ανακουφίζεσαι για ζητήματα οικονομικά, γεγονός που σου προσφέρει μεγαλύτερη ασφάλεια και σταθερότητα.

Παρθένος – Μέρα ανάσας στα αισθηματικά

Αγαπητέ μου Παρθένε, σήμερα Σάββατο μπορείς να πάρεις «ανάσα» μετά τις δυσκολίες που πέρασες! Η Σελήνη κινείται στον Αιγόκερω σχηματίζοντας ένα θετικό τρίγωνο με τον Ουρανό στον Ταύρο, φέρνοντάς σου αναπάντεχες όμορφες εκπλήξεις στα αισθηματικά σου και τη δυνατότητα να δραπετεύσεις από τη ρουτίνα. Έχεις την ευκαιρία να ζήσεις ρομαντικές στιγμές και να ανανεώσεις τη σχέση σου. Αν είσαι ελεύθερος, είναι πολύ πιθανή μία μια απρόσμενη γνωριμία που θα σε συναρπάσει και θα δώσει νέα πνοή στην προσωπική σου ζωή. Η ρομαντική σου διάθεση είναι έντονη και η φαντασία σου σε οδηγεί σε μαγικές στιγμές. Μην διστάσεις να εκφράσεις τα συναισθήματά σου και να αφεθείς στη μαγεία του καλοκαιριού. Οι ευνοϊκές αυτές επιρροές είναι ιδιαίτερα ισχυρές για τους Παρθένους που έχουν γεννηθεί από τις 17 έως τις 22 Σεπτεμβρίου.

Ζυγός – Βρίσκεις λύσεις που σε ανακουφίζουν

Φίλε μου Ζυγέ, σήμερα Σάββατο το τρίγωνο Σελήνης/Ουρανού σου προσφέρει την ευκαιρία να επιλύσεις παρελθοντικές οικογενειακές υποθέσεις και να βρεις ανακούφιση σε ζητήματα οικονομικά. Διευθετείς επιτυχώς θέματα που αφορούν το σπίτι και την οικογένεια και αισθάνεσαι επιτέλους ισορροπία και αρμονία. Επίσης, είναι μια καλή μέρα για να δεις θετικές αλλαγές στα οικονομικά σου, καθώς θα προκύψουν λύσεις. Παράλληλα, το εξάγωνο της Σελήνης με τον Ποσειδώνα βοηθά σημαντικά να χαλαρώσεις τους ρυθμούς σου, να ξεκουραστείς και να απολαύσεις δραστηριότητες που γεμίζουν τις μπαταρίες σου. Είναι η ιδανική στιγμή για να αφιερώσεις χρόνο στον εαυτό σου και να απολαύσεις την ηρεμία και την χαλάρωση που προσφέρει το καλοκαίρι.

Σκορπιός – Όμορφες εκπλήξεις

Ένα επικοινωνιακό Σάββατο με όμορφες εκπλήξεις ανοίγεται μπροστά σου Σκορπιέ μου! Το σημερινό τρίγωνο της Σελήνης από τον Αιγόκερω με τον Ουρανό, φανερώνει ότι έχεις επικοινωνίες έκπληξη και ευχάριστες προτάσεις. Είναι η ιδανική μέρα για να δεχτείς αναπάντεχα μηνύματα που θα σου φέρουν χαρά και θα σου δώσουν την ευκαιρία να κάνεις ευχάριστες αλλαγές στις σταθερές σχέσεις σου. Έχεις την ευκαιρία να ανανεώσεις σχέσεις με αυθόρμητες και χαρούμενες ενέργειες. Σήμερα όμως δεν λείπει και η έμπνευση, η δημιουργικότητα και οι τρυφερές επικοινωνίες. Ευνοείσαι ιδιαίτερα για τρυφερές εξομολογήσεις, όμορφες μικρές αποδράσεις ή ακόμα και ενασχόληση με τις τέχνες (πχ να πας σε μία συναυλία)!

Τοξότης – Οργανωμένα βήματα για να απαλλαχτείς από προβλήματα

Οι τελευταίες ημέρες ήταν αρκετά δύσκολες και παρόλο που οι προκλήσεις και τα εμπόδια δεν έχουν ξεπεραστεί, σήμερα αγαπητέ μου Τοξότη παρακινείσαι να κάνεις οργανωμένα βήματα για να συγκροτήσεις τη ζωή σου, την καθημερινότητά σου, την εργασία και τα οικονομικά σου εφαρμόζοντας αλλαγές. Είναι η κατάλληλη στιγμή για να εφαρμόσεις πρακτικές και καινοτόμες κινήσεις που θα βελτιώσουν την παραγωγικότητά σου και θα φέρουν σταθερότητα στη ζωή σου. Επιπλέον επανεκτιμήσεις καταστάσεις του παρελθόντος και να αντλήσεις στήριξη μέσα από την οικογένεια. Είναι μια καλή ευκαιρία να κλείσεις εκκρεμότητες και να λύσεις παρεξηγήσεις με αγαπημένα πρόσωπα, ανανεώνοντας την σχέση σας!

Αιγόκερως – Ώρα να απολαύσεις στιγμές

Ετοιμάσου για φλερτ, διασκέδαση και ευχάριστες εκπλήξεις φίλε μου Αιγόκερε. Για σήμερα Σάββατο η Σελήνη κινείται στο ζώδιό σου σχηματίζοντας τρίγωνο με τον Ουρανό στον Ταύρο, η μέρα λοιπόν είναι άκρως κατάλληλη για ερωτικές περιπέτειες, ψυχαγωγία, και ευχάριστες εκπλήξεις από τα παιδιά. Είναι η ιδανική στιγμή για να αφεθείς σε αυθόρμητες και χαρούμενες στιγμές που θα σε ενθουσιάσουν και θα ανανεώσουν τη διάθεσή σου. Σημαντικό είναι ότι και το εξάγωνο της Σελήνης με τον Ποσειδώνα ευνοεί ιδιαίτερα τις κοντινές μετακινήσεις και τις τρυφερές επικοινωνίες! Αξιοποιείσαι την ευκαιρία για μικρές αποδράσεις και ταξιδάκια που θα σου προσφέρουν νέες εμπειρίες και θα ενισχύσουν την ψυχική σου ευεξία.

Υδροχόος – Δέχεσαι σημαντική στήριξη

Φίλε μου Υδροχόε, σήμερα Σάββατο με την Σελήνη από το ζώδιο του Αιγόκερω σε τρίγωνο με τον Ουρανό στον Ταύρο, έρχονται κάποιες ξαφνικές αποκαλύψεις και νέα που θα ενεργοποιήσουν εξαιρετικά θετικά τη διάθεσή σου. Θα δεχθείς κάποιες ευχάριστες εκπλήξεις που θα ενισχύσουν την ψυχολογία σου και θα σε κάνουν να νιώσεις πιο αισιόδοξος και ανανεωμένος. Οι ειδήσεις ή οι εξελίξεις που θα προκύψουν θα σου δώσουν ένα νέο αίσθημα ενέργειας και ενθουσιασμού. Σήμερα όμως σου δίνεται και η ευκαιρία να δεχτείς συναισθηματική και οικονομική στήριξη που θα σε βοηθήσει να σταθείς στα πόδια σου. Είναι μια καλή στιγμή για να αναζητήσεις βοήθεια ή συμβουλές από άτομα που εμπιστεύεσαι και να κάνεις ό,τι χρειάζεται για να σταθεροποιήσεις την κατάσταση σου.

Ιχθύς – Τολμώντας σε μία νέα εμπειρία

Ένα άκρως κοινωνικό Σάββατο ξεκινά για σένα φίλε μου Ιχθύ, έτσι έχεις την ευκαιρία να αποφορτιστείς από το «τσουνάμι» πιέσεων που δέχθηκες τις περασμένες ημέρες. Η Σελήνη από τον Αιγόκερω σε τρίγωνο με τον Ουρανό από τον Ταύρο, φέρνει σήμερα ευχάριστες προτάσεις από φίλους και όμορφες εκπλήξεις μέσω επικοινωνιών. Η μέρα σου μπορεί να φέρει νέες, αναπάντεχες ευκαιρίες και προτάσεις που θα ανανεώσουν τη διάθεσή σου και θα σου δώσουν την ώθηση να τολμήσεις μια νέα εμπειρία. Οι κοινωνικές επαφές σου είναι ενεργές και γεμάτες θετική ενέργεια, οπότε άδραξε την ευκαιρία να εξερευνήσεις νέες ιδέες και να αναπτύξεις σχέσεις που σε εμπνέουν. Παράλληλα σήμερα διακρίνεις ότι είναι ενισχυμένη η φαντασία και η διαίσθησή σου και παρασύρεσαι σε όνειρα και σχέδια για το μέλλον!

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!