ΖΩΔΙΑ

Οι αστρολογικές προβλέψεις της Τρίτης 20 Αυγούστου 2024

Σήμερα Τρίτη 20 Αυγούστου 2024, η Σελήνη κάνει το πέρασμά της στο ζώδιο του Ιχθύ, οι διαθέσεις είναι πιο νωχελικές ενώ οι συγκινήσεις χτυπούν «κόκκινο»!

Κριός – Ανάγκη για χαλάρωση

Οι τελευταίες ημέρες ήταν αρκετά έντονες για όλους τους για σένα αγαπητέ μου Κριέ θα μπορούσαν να χαρακτηριστούν πολύβουές έτσι λοιπόν σήμερα αποφασίζεις να αφιερώσεις χρόνο για σένα, να απομονωθείς για λίγο από όλους και από όλα και να αφουγκραστείς πολύ περισσότερο τα συναισθήματά σου. Σήμερα παραδίνεσαι σε έναν εσωτερικό απολογισμό και προσπαθείς να ηρεμήσεις συναισθηματικά από τα γεγονότα που έχουν μεσολαβήσει το τελευταίο διάστημα. Η φωνή της διαίσθησής σου μπορεί να σε κατευθύνει σωστά σήμερα, αρκεί να μην την παραβλέψεις! Η μέρα σου είναι κατάλληλη για ξεκούραση, χαλάρωση αποφόρτιση και αποκοπή από ανούσιες επαφές.

Ταύρος – Ακολούθησε την συμβουλή ενός φίλου

Η χθεσινή Πανσέληνος έδειξε τα δόντια της και δεν μπορώ να πω ότι τα πάντα επανέρχονται εκεί που ήταν αγαπητέ μου Ταύρε. Απεναντίας συνεχίζεις να είσαι εξαιρετικά φορτισμένος και σήμερα θα νιώσεις την ανάγκη να λάβεις τη συμβουλή και την συμπαράσταση από ένα φιλικό πρόσωπο που τα λόγια του μπορούν πραγματικά να λειτουργήσουν βοηθητικά και λυτρωτικά σε ότι έχει περάσει. Παράλληλα σήμερα διακρίνεις ότι υπάρχουν επιθυμίες και προσδοκίες που έχεις αφήσει στη μέση και επικεντρώνεσαι πώς θα προσαρμοστείς στις αλλαγές που έχουν συμβεί προκειμένου να βάλεις τη ζωή σου και πάλι σε έναν καλό ρυθμό.

Δίδυμοι – Δεν ξεχνάς το όραμά σου

Αγαπητέ μου Δίδυμε σήμερα Τρίτη ενισχύονται πολύ παραπάνω οι φιλοδοξίες σου και οραματίζεσαι ένα καλύτερο μέλλον, ένα καλύτερο αύριο προσπαθώντας να κάνεις σχέδια για την σεζόν που θα ακολουθήσει. Παρόλο που βρίσκεσαι σε ένα αρκετά προκλητικό στάδιο δεν ξεχνάς ούτε στιγμή ότι έχεις ένα συγκεκριμένο όραμα για τη ζωή σου, σε αυτό ακριβώς δουλεύεις σήμερα. Θα κάνεις και κάποιες κοινωνικές επαφές προκειμένου να διατηρήσεις ένα καλό προφίλ στους κύκλους που κινητοποιείσαι. Επαφές με άτομα του παρελθόντος είναι μέσα στις τάσεις της ημέρας.

Καρκίνος – Βρίσκεις τις συναισθηματικές σου ισορροπίες

Φίλε μου Καρκίνε μία όμορφη μέρα ξεκινά για σένα και σταδιακά αρχίζεις να αποφορτίζεσαι από το έντονα συναισθηματικό κλίμα που υπήρχε τις προηγούμενες ημέρες, βρίσκοντας και πάλι τις ισορροπίες σου . Η σελήνη από το ζώδιο του Καρκίνου σε ευνοεί ιδιαίτερα, αναπτερώνεται το ηθικό σου και βλέπεις τα πράγματα διαφορετικά βρίσκοντας τις διεξόδους εκείνες που θα σε βοηθήσουν να ανακαλύψεις μία νέα προοπτική για το μέλλον. Η μέρα σου είναι εξαιρετικά ευνοϊκή για να ταξιδάκι, για όμορφες επαφές αλλά και για να φιλοσοφήσεις τη ζωή από μία νέα οπτική γωνία.

Λέων – Οι συγκινήσεις χτυπούν «κόκκινο»

Η χθεσινή πανσέληνος συνεχίζει να έχει αντίκτυπο στη ζωή σου αγαπητέ μου Λέοντα και τα γεγονότα συνεχίζουν να εξελίσσονται και να σε κάνουν να βρίσκεσαι σε ένα νέο στάδιο αναπροσαρμογών στη ζωή σου. Η Σελήνη σήμερα από το ζώδιο του Ιχθύ διεγείρει έντονα τις ευαισθησίες σου, τις συγκινήσεις σου αλλά και τους φόβους σου! Αισθάνεσαι ότι έχεις στην ανάγκη να κάνεις έναν ουσιαστικό συναισθηματικό απολογισμό για να κατανοήσεις τα «γιατί» και τα «πώς» στις υποθέσεις οι οποίες έχουν αφήσει το στίγμα στην ψυχή σου. Η καχυποψία και η επιφυλακτικότητα σε κάνουν να είσαι αρκετά πιο εγκρατής αυτή την ημέρα στις επαφές σου. Προσπάθησε να μη μεγαλοποιείς τα συναισθήματά σου.

Παρθένος – Στην αγκαλιά των δικών σου ανθρώπων

Αγαπητέ μου Παρθένε σταδιακά αρχίζεις και αποφορτίζεσαι από το έντονο στρες που είχες τις περασμένες ημέρες και η Σελήνη από το ζώδιο του Ιχθύ σου δίνει το μήνυμα ότι ισορροπία και η αρμονία στη ζωή σου και στην καθημερινότητά σου μπορεί να επέλθει μόνο αν ανοίξεις την αγκαλιά σου στους ανθρώπους που αγαπάς και η παρέα τους σε βοηθά να ηρεμείς. Η μέρα σου είναι άκρως συντροφική και λαμβάνεις την αγάπη και την υποστήριξη από το περιβάλλον σου με αποτέλεσμα να νιώθεις ότι όλα μπορούν να ξεπεραστούν πολύ πιο εύκολα αρκεί να έχεις κοντά σου τους δικούς ανθρώπους.

Ζυγός – Αναβάλεις τα σημαντικά για αργότερα

Η ανάγκη για ξεκούραση και χαλάρωση είναι απαραίτητη αυτή την ημέρα για σένα αγαπητέ φίλε Ζυγέ. Θέλεις να αράξεις κάπου ήσυχα και να μην κάνεις απολύτως τίποτα, ακριβώς αυτό θα ακολουθήσεις σήμερα προσπαθώντας να αποφορτιστείς από τις εντάσεις των ημερών και αναβάλλοντας ότι σημαντικό ή σπουδαίο είχες προγραμματίσει για αυτή την ημέρα, για αργότερα! Ανήκεις στα ζώδια που βιώνουν πολύ πιο ήρεμα τις ημέρες αυτές του καλοκαιριού ενώ η αισθηματική σου ζωή συνεχίζει να έχει ένα ύφος περιπετειώδες αλλά και παθιάρικο.

Σκορπιός – Μικρές διεξόδους

Η επιρροή της χθεσινής πανσελήνου εξακολουθεί να υφίσταται στην καθημερινότητά σου αγαπητέ φίλε Σκορπιέ , συνεχίζεις να νιώθεις ότι βρίσκεσαι σε αναβρασμό εξαιτίας γεγονότων που έχουν μεσολαβήσει στο σπίτι, στην οικογένεια και στη σχέση σου. Σήμερα όμως καταφέρνεις να ζυγίσεις καλύτερα τα συναισθήματά σου και να ακολουθήσει στο δρόμο της καρδιάς ή ακόμα και το ένστικτό σου που θα είναι αρκετά πιο ισχυρό. Υπάρχουν διέξοδοι για να περάσεις πιο ανάλαφρες στιγμές ενώ η πρόταση των άστρων για σήμερα είναι αφιερώσεις χρόνο στα παιδιά αν είσαι γονέας, σε δημιουργικές δραστηριότητες, είτε να απολαύσεις χρόνο ψυχαγωγικό με ότι σε γεμίζει και σε βοηθά να βρεις μέσα σου την ισορροπία.

Τοξότης – Μέρα συναισθηματικών εναλλαγών

Η κυκλοθυμία θα είναι το βασικό χαρακτηριστικό της ημέρας σου αγαπητέ φίλε Τοξότη. Η Σελήνη καθώς περνάς το ζώδιο του Ιχθύ σου δημιουργεί την ανάγκη να αφιερώσεις περισσότερο χρόνο στους οικείους σου και να επιλύσεις ζητήματα τα οποία συνδέονται με το παρελθόν σου. Οι εναλλαγές ωστόσο που έχεις στη διάθεσή σου μπορούν να γίνουν οι αιτία να προκληθούν κάποιες κόντρες με το περιβάλλον σου αυτή την ημέρα. Αξιοποιείσαι τις αστρολογικές τάσεις για να ανοίξεις την καρδιά σου και να μοιραστείς τα συναισθήματά σου. Η συμβουλή για σήμερα είναι να διαχειριστείς με περισσότερη με σύνεση τα συναισθήματά σου και να δείξεις περισσότεροι κατανόηση στους ανθρώπους που είναι σημαντικοί για σένα.

Αιγόκερως – Ανάγκη για έκφραση και επικοινωνία

Αγαπητέ μου Αιγόκερε, η σημερινή Τρίτη είναι μία απολαυστική ημέρα την οποία χαίρεσαι κάπου ήσυχα κάνοντας όνειρα και σχέδια για το υπόλοιπο του καλοκαιριού. Για σήμερα Τρίτη αφήνεις στην άκρη τις ανασφάλειες, τις φοβίες και τις αμφιβολίες για το αύριο και κάνεις μικρές μετακινήσεις που λειτουργούν αναζωογονητικά για την ψυχολογία σου. Υπάρχουν κάποιες επαφές οι συναντήσεις που σε βοηθούν να χαλαρώσεις και αφήσεις τον εαυτό σου περισσότερο ελεύθερο στο συναίσθημα! Η εκφραστικότητά σου θα αποτελέσει το κλειδί για να γεφυρώσεις όποιο χάσμα είχε δημιουργηθεί με τους δικούς σου ανθρώπους!

Υδροχόος – Αξιολογώντας τα δεδομένα

Η χθεσινή Πανσέληνος θα μπορούσε να χαρακτηριστεί ως ένα δυνατό crush test για σένα αγαπητέ φίλε Υδροχόε και σίγουρα δεν έχεις ηρεμήσει στην καθημερινότητά σου ακόμα. Η Σελήνη σήμερα από το ζώδιο του Ιχθύ σε παρακινεί σήμερα να αξιολογήσεις τις καταστάσεις και να δεις από μία πιο συναισθηματική σκοπιά τι είναι απαραίτητο και τι είναι σημαντικό για σένα και για την πορεία σου. Δε λείπουν ωστόσο οι ανασφάλειες (συναισθηματικές και οικονομικές) ενώ η αυτοπεποίθησή σου είναι εξαιρετικά πεσμένη αυτή την ημέρα.

Ιχθύς – Ακολούθησε το δρόμο της καρδιάς

Το πρόσωπο της ημέρας είσαι σήμερα Τρίτη αγαπητέ φίλε Ιχθύ αφού η Σελήνη έχει περάσει στο δικό σου ζώδιο και είναι η στιγμή του μήνα που μπορείς να αφουγκραστείς καλύτερα τα συναισθήματά σου και να δώσεις προτεραιότητα στις ανάγκες σου. Το ένστικτό σου γίνεται ο οδηγός που σε κατευθύνει αυτή την ημέρα να περάσεις καλά, να δώσεις και να πάρεις αγάπη και να εκφράσεις τις θετικές ποιότητες του χαρακτήρα σου. Οι ευαισθησίες σου είναι εξαιρετικά πιο τονισμένες γεγονός που σε κάνει πιο ευάλωτο και πιο επιρρεπή με τους γύρω σου . Η συμβουλή των άστρων είναι να μην λες σε όλα «ναι» από φόβο ότι θα κακοκαρδίσεις κάποιον

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!