WOMEN'S GUIDE

H Βίκυ Καγιά για να διατηρεί αυτό το κορμί προσέχει πολύ τη διατροφή της

Το μοντέλο και παρουσιάστρια Βίκυ Καγιά, φέτος πέρασε ένα ανέμελο καλοκαίρι, καθώς μετά τη λήξη της τηλεοπτικής συνεργασίας της με γνωστό κανάλι, η ίδια είπε πως θα απέχει για άγνωστο χρονικό διάστημα από την τηλεόραση.

Και ειδικά φέτος το καλοκαίρι, το Instagram της Βίκυς έχει γεμίσει με πόζες της με μαγιό σε πισίνες και παραλίες.


Η ίδια δε, στις αρχές του Ιουλίου γιόρτασε τα 44α γενέθλιά της και όλοι σχολιάζουν πως έχει καταφέρει να διατηρεί πάντα το αψεγάδιαστο κορμί που της χάρισε μια διεθνή καριέρα ως μοντέλο.


Η αλήθεια είναι πως η Βίκυ έχοντας ασχοληθεί με το μόντελινγκ από ιδιαίτερα νεαρή ηλικία, έχει μάθει να προσέχει πολύ τη διατροφή της.


Έτσι, ακόμα και σήμερα, φροντίζει να καταναλώνει κάθε μέρα περίπου 1.450 θερμίδες.


Συγκεκριμένα η Βίκυ δεν καταναλώνει σχεδόν ποτέ junk food και αναψυκτικά, ενώ, τα γεύματά της δεν ξεπερνούν τις 400 θερμίδες, τα σνακ τις 100 και τα γλυκά τις 50. 


Και το μυστικό της; Φροντίζει να τρώει κάτι κάθε τρεις ώρες δηλαδή φροντίζει ανάμεσα στα βασικά γεύματα της ημέρας να καταναλώνει σνακ λίγων θερμίδων.


Αυτή η μέθοδος βοηθά τον μεταβολισμό να παραμένει σε εγρήγορση και είναι ο πιο σίγουρος τρόπος και για την απώλεια κιλών και για την διατήρηση υγιούς σωματικού βάρους, καθώς αποφεύγεται η πείνα και άρα η υπερφαγία.
 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!