ΖΩΔΙΑ

Οι αστρολογικές προβλέψεις της Παρασκευής 30 Αυγούστου 2024

Μέχρι το απόγευμα η Σελήνη κινείται στο ζώδιο του Καρκίνου σχηματίζοντας θετικές γωνίες με τον Ουρανό και τον Ποσειδώνα, προσφέροντας εκπλήρωση σχεδίων και αφύπνιση όμορφων συναισθημάτων ιδιαίτερα σε Καρκίνους, Σκορπιούς, Ιχθείς του 3ου δεκαημέρου! Το απόγευμα η Σελήνη περνά στο μεγαλοπρεπές ζώδιο του Λέοντα σχηματίζοντας εξάγωνο με την Αφροδίτη, το βράδυ της Παρασκευής αναμένεται να είναι ιδιαίτερα θερμό για φλερτ και ερωτικές περιπέτειες για Κριούς, Λέοντες, Τοξότες του 1ου δεκαημέρου!

Κριός - Ένα απολαυστικό βράδυ Παρασκευής

Για σήμερα Παρασκευή η Σελήνη από το ζώδιο του Καρκίνου διεγείρει τις συγκινήσεις και τις ευαισθησίες σου, σου προσφέρει ωστόσο και την ευκαιρία να ασχοληθείς επιτυχώς με θέματα που αφορούν το σπίτι και την οικογένεια και να βρεις λύσεις σε τρέχοντα ζητήματα. Παρόλο που η διάθεσή σου είναι αρκετά παρορμητική και αντιδραστική, από το απόγευμα και έπειτα το πέρασμα της Σελήνης το ζώδιο του Λέοντα σου επιφυλάσσει την έναρξη ενός σαββατοκύριακου με χαρά, απόλαυση, διασκέδαση αλλά και έρωτα. Ιδιαίτερα εσύ που είσαι Κριός γεννημένος 21 με 23 Μαρτίου αναμένεται να έχεις ένα απολαυστικό βράδυ παρασκευής.

Ταύρος - Ευχάριστα νέα

Με χαρούμενα νέα, ευχάριστη διάθεση αλλά και με αρκετή δημιουργικότητα ξεκινά αυτή η Παρασκευή για το δικό σου ζώδιο αγαπητέ φίλε Ταύρε. Η Σελήνη κινείται στο ζώδιο του Καρκίνου σχηματίζοντας θετικές γωνίες με τον Ουρανό και τον Ποσειδώνα επομένως παρακινείσαι να βάλεις μπροστά σχέδια που έχεις το μυαλό σου για συναντήσεις με φιλικά πρόσωπα αλλά και για όμορφες αλλαγές πού θα δώσουν το αλατοπίπερο της νοστιμιάς τους στην καθημερινότητά σου. Το βράδυ της Παρασκευής η συντροφιά της οικογένειας αλλά και οι όμορφες νοσταλγικές αναμνήσεις αναμένεται να προσφέρουν μία γλυκιά επίγευση στο κλείσιμο της ημέρας.

Δίδυμοι - Οικονομικές και ερωτικές επιτυχίες

Καθώς η εβδομάδα φτάνει προς το τέλος της εσύ αγαπητέ Δίδυμε δίνεις μεγαλύτερη βαρύτητα σε ότι είναι σημαντικό, απαραίτητο και έχει αξία στη ζωή σου. Αυτή την ημέρα ωστόσο παίρνεις και κάποια ικανοποίηση για ένα ζήτημα οικονομικό γεγονός που σου προσφέρει περισσότερη σταθερότητα και σιγουριά για την πορεία. Η Αφροδίτη κινείται σε ένα φιλικό για σένα ζώδιο τον Ζυγό χαρίζοντας μεγάλη εύνοια για θέματα που συνδέονται με τον έρωτα, τα παιδιά, την ψυχαγωγία και ιδιαίτερα τις απογευματινές ώρες όπου θα περάσει και η Σελήνη στο ζώδιο του Λέοντα αναμένεται η μέρα να ολοκληρωθεί αρκετά ευχάριστα και διασκεδαστικά με όμορφες επικοινωνίες και με μία ερωτική συνάντηση που θα δώσει τον δικό της όμορφο ρυθμό και την ανανέωση που χρειάζεσαι. Πολύ Τυχερός σήμερα θα σταθείς εσύ που έχεις γεννηθεί 21 με 23 Μαΐου.

Καρκίνος - Μία “γεμάτη” μέρα!

Αγαπητέ μου Καρκίνε σήμερα Παρασκευή η Σελήνη ολοκληρώνει την πορεία της στο δικό σου ζώδιο σχηματίζοντας θετικές γωνίες με τον Ουρανό και των Ποσειδώνα επομένως είναι μία μέρα άκρως ικανοποιητική σε όλα τα επίπεδα με εσένα να είσαι αρκετά εξωστρεφής, επικοινωνιακός και να κάνεις αρκετά σχέδια για το Σαββατοκύριακο που ξεκινά. Η ψυχή σου είναι γεμάτη με όμορφα συναισθήματα και η ικανοποίηση που λαμβάνεις από τα γεγονότα που διαδραματίζονται τώρα στη ζωή σου είναι εξαιρετικά σημαντική. Το απόγευμα η Σελήνη περνάει στο ζώδιο του Λέοντα σχηματίζοντας εξάγωνο με την Αφροδίτη από το ζώδιο του Ζυγού επομένως ημέρα κλείνει με συναισθηματική ασφάλεια, σταθερότητα και σιγουριά καθώς και με την παρέα ανθρώπων που για σένα είναι πολύτιμοι

Λέων - Ώρα να επικεντρωθείς σε εσένα

Αγαπητέ μου Λέοντα σημαντική είναι αυτή η Παρασκευή για το δικό σου ζώδιο αφού από το απόγευμα και έπειτα θα περάσει η Σελήνη στο ζώδιο σου δίνοντας έμφαση σε θέματα που αφορούν την προσωπική σου ζωή , την ψυχαγωγία και την ικανοποίηση. Μέχρι το απόγευμα είσαι περισσότερο δοσμένος σε θέματα που φορούν τα επαγγελματικά και υπάρχουν ευχάριστες εκπλήξεις, όμορφες ενάρξεις που θα σε βοηθήσουν να ξεπεράσεις το στρες και να ενδυναμωθείς πρακτικά από κάθε άποψη. Το βραδάκι της Παρασκευής φέρνει ένα ερωτικό μήνυμα που σε ενθουσιάζει

Παρθένος - Μέρα ευχάριστη και φιλόδοξη

Η Παρασκευή ξεκινάμε στόχους, όνειρα, φιλοδοξίες αλλά με και με την επιθυμία να έρθεις σε επαφή με αγαπημένα πρόσωπα και να περάσεις μία μέρα κοινωνική και άκρως απολαυστική. Μέχρι και το απόγευμα υπάρχουν οι προτάσεις, οι συζητήσεις και οι ιδέες για να βάλεις μπροστά ένα νέο σχέδιο ή για να προγραμματίσεις μία ευχάριστη δραστηριότητα για το Σαββατοκύριακο. Στα οικονομικά σου σταδιακά αρχίζεις και παίρνεις ανάσα και ξεπερνάς το έντονο στρες που υπήρχε το τελευταίο διάστημα. Στο μυαλό σου αρχίζεις και συγκροτείς καλύτερα τα αμέσως επόμενα βήματά σου στα επαγγελματικά όπου είναι βέβαιο ότι σιγά-σιγά θα δεις πιο θετικές εξελίξεις.

Ζυγός - Οι επιθυμίες σου ικανοποιούνται

Τίποτα δεν μπορεί να σου στερήσει αυτή την ημέρα την χαρά, την ικανοποίηση την απόλαυση αλλά και την ανανέωση φίλε μου Ζυγέ αφού η Αφροδίτη έχει περάσει στο δικό σου ζώδιο και είναι φανερό ότι μαγνητίζεις και έλκεις ς κοντά σου αυτό που σου δίνει χαρά. Η αισθηματική σου ζωή βρίσκεται σε ανανέωση και ιδιαίτερα οι βραδινές ώρες φέρνουν ωραιότατες εξελίξεις που θα σε κάνουν να νιώσεις ότι βρίσκεσαι στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος. Η μέρα ωστόσο ως και το απόγευμα είναι εξαιρετικά θετική και για ζητήματα επαγγελματικά, καθώς και για απαντήσεις που μπορεί να περίμενες για την εξέλιξη μιας εργασιακής σου υπόθεσης.

Σκορπιός - Ο επιμένων νικά

Για σήμερα Παρασκευή αγαπητέ Σκορπιέ η Σελήνη από το ζώδιο του Καρκίνου σε προτρέπει για νέα επεκτατικά σχέδια, νέες εμπειρίες αλλά και για ευχάριστες μετακινήσεις προκειμένου να απολαύσεις τις τελευταίες μέρες του καλοκαιριού ξεδιψώντας την ανάγκη σου για ανεμελιά, χαλαρότητα και ικανοποίηση. Στο αισθηματικά σου αναμένονται όμορφες εξελίξεις και ενδιαφέρουσες επικοινωνίες που θα σε κάνουν να δεις κάποιες καταστάσεις πιο θετικά. Στον επαγγελματικό τομέα κυριαρχεί ο ανταγωνισμός και η ψυχολογική φόρτιση ωστόσο ο επιμένων νικά και αυτό είναι κάτι που το ξέρεις πάρα πολύ καλά.

Τοξότης - Από το απόγευμα σηκώνεις κεφάλι

Η μέρα μπορεί να μην ξεκινά με τις καλύτερες προδιαγραφές για το ζώδιό σου αγαπητέ φίλε Τοξότη ωστόσο η πορεία της αναμένεται άκρως θετική και με την ευκαιρία για όμορφες συναντήσεις και επαφές με φιλικά πρόσωπα που θα σε κάνουν νιωσεις ότι το καλοκαίρι καλά κρατεί ακόμη. Μέχρι και το απόγευμα η Σελήνη από το ζώδιο του Καρκίνου ενισχύει τους φόβους, τις ανασφάλειες και διεγείρει έντονα το συναισθηματικό σου κόσμο προσπαθώντας να βάλεις σε μία τάξη ζητήματα του παρελθόντος που συνδέονται με οικονομικές οφειλές είτε και συναισθηματικές εκκρεμότητες. Από το απόγευμα και μετά οι προτάσεις που θα δεχτείς θα είναι εξαιρετικά θετικές για να μπορέσεις να απολαύσεις το τελευταίο Σαββατοκύριακο του αυγούστου ακριβώς έτσι όπως σου αρμόζει.

Αιγόκερως - Επιβάλεις τα δικά σου θέλω

Αγαπητέ φίλε Αιγόκερε για σήμερα Παρασκευή βρίσκεσαι εξαιρετικά ευνοημένος σε όλα τα επίπεδα τόσο στα αισθηματικά όσο και στα οικονομικά. Στο ξεκίνημα της ημέρας η Σελήνη από το ζώδιο του Καρκίνου ενισχύει την ανάγκη για συνεργασία, συντροφικότητα και οι θετικές γωνίες της Σελήνης με τον ουρανό και τον Ποσειδώνα προσφέρουν ευχάριστες εκπλήξεις και όμορφα σχέδια στην αισθηματική σου ζωή αλλά και έξτρα δημιουργικότητα στον επαγγελματικό τομέα. Το βράδυ της Παρασκευής αναμένεται να διεγείρει έντονα το πάθος και την ανάγκη να έχεις τον πλήρη έλεγχο σε όλα. Απολαμβάνεις στιγμές γενναιόδωρα προσπαθώντας ωστόσο να επιβάλεις και τα δικά σου θέλω

Υδροχόος - Ευκαιρίες για φλερτ

Αγαπητέ φίλε Υδροχόε, για σήμερα Παρασκευή είσαι περισσότερο δοσμένος σε θέματα ρουτίνας, καθημερινότητας και προσπαθείς να βάλεις σε μία τάξη και σε ένα συντονισμό τη ζωής σου και την καθημερινότητά σου. Δίνονται λύσεις για ζητήματα που αφορούν το σπίτι την οικογένεια αλλά και τα οικονομικά ! Από το απόγευμα του πέρασμα της Σελήνης στο ζώδιο του Λέοντα δημιουργεί μία πολύ πιο όμορφη ατμόσφαιρα στον τομέα των σχέσεων ενώ το εξάγωνο της Σελήνης με την Αφροδίτη φέρνει και μία όμορφη έκπληξη ανανέωσης στην ερωτική σου ζωή. Αφιέρωσε το βράδυ της Παρασκευής για φλερτ και νέες γνωριμίες αν είσαι ελεύθερος.

Ιχθύς - Ικανοποιείς τις επιθυμίες σου

Φίλε μου Ιχθύ για σήμερα Παρασκευή είσαι εξαιρετικά δημιουργικός, ανανεωμένος και έχεις την επιθυμία να εκφραστείς με κάθε τρόπο! Κάνεις όμως και κάποια σχέδια τα οποίο θα εκπληρώσεις στην πορεία του σαββατοκύριακού απολαμβάνοντας όμορφες στιγμές στα αισθηματικά, ικανοποιώντας τις τελευταίες επιθυμίες για αυτό τον καλοκαιρινό μήνα. Ξαφνικές συναντήσεις, απρόοπτα τηλεφωνήματα και όμορφα καλέσματα θα δώσουν έναν ευχάριστο ρυθμό σε αυτή την Παρασκευή. Ζητήματα που συνδέονται με την εργασία αρχίζουν να απασχολούν το μυαλό σου με τρόπο αρκετά παραγωγικό αφού πλέον είσαι αρκετά ξεκούραστος και μπορείς να βάλεις στη σειρά όλα αυτά που θέλεις να υλοποιήσεις.

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!