ΖΩΔΙΑ

Οι αστρολογικές προβλέψεις της Κυριακής 1 Σεπτεμβρίου 2024

Ο Σεπτέμβριος ξεκινά σε διασκεδαστικούς, απολαυστικούς και εύθυμους ρυθμούς με την Σελήνη να κινείται στο ζώδιο του Λέοντα δίνοντας μας το «ελεύθερο» να απολαύσουμε ακόμα καλοκαίρι, ανεμελιά, ενώ μας χαρίζονται γενναιόδωρα και οι στιγμές εκείνες για να συνεχίσουμε να γεμίζουμε μπαταρίες. 

Κριός  - Απολαμβάνεις στιγμές

Αγαπητέ Κριέ καλό μήνα, πρωτομηνιά σήμερα και η Σελήνη από το ζώδιο του Λέοντα σου προσφέρει απλόχερα όλες τις ευκαιρίες για διασκέδαση, έρωτα, ικανοποίηση επιθυμιών και ευχάριστες στιγμές που θα προσφέρουν χαμόγελα στην  έναρξη του Σεπτεμβρίου. Τις μεσημεριανές ώρες ικανοποιείσαι μέσα από μία συζήτηση που θα κάνεις με το σύντροφό σου , είτε μέσω μιας πρότασης που θα δεχτείς για να περάσεις καλά. Ο Ουρανός ξεκινά σήμερα την ανάδρομη πορεία του στο ζώδιο του Ταύρου και ηρεμούν σταδιακά τα σκανεβάσματα στα οικονομικά σου.

Ταύρος - Προσαρμογή σε νέες συνθήκες

Αγαπητέ φίλε Ταύρε Καλό Μήνα! Εξαιρετικά σημαντική είναι η πρώτη μέρα του Σεπτεμβρίου για το ζώδιό σου δεδομένο το ότι ο Ουρανός ξεκινά την ανάδρομη πορεία του στο ζώδιο σου και υποχωρεί το κλίμα έντασης ανατροπών και αλλαγών που βίωσες το προηγούμενο χρονικό διάστημα. Έχεις την ευκαιρία να προσαρμοστείς στη νέα τάξη πραγμάτων που έχει δημιουργηθεί στη ζωή σου το τελευταίο διάστημα! Με την Σελήνη να κινείται στο ζώδιο του Λέοντα συναντώντας σήμερα το μεσημέρι τον Ερμή, περνάς ευχάριστο χρόνο με την οικογένεια, λύνεις παρεξηγήσεις και νιώθεις ψυχικά και συναισθηματικά πολύ πιο σταθερός και σίγουρος από τα δεδομένα που διαμορφώνονται γύρω σου. 

Δίδυμοι – Μέρα επικοινωνιακής εύνοιας

Αγαπητέ φίλε με καλό μήνα για σήμερα Κυριακή η Σελήνη κινητό στο ζώδιο του Λέοντα συναντώντας τον πλανητική κυβερνήτη του ζωδίου σου τον Ερμή έτσι λοιπόν η μέρα σου είναι γεμάτη ενθουσιασμό, δημιουργικότητα και ευκαιρίες για πολύ ενδιαφέρουσες επικοινωνίες. Βρίσκεσαι σε εγρήγορση, έχεις όμορφες συναντήσεις, ανταλλάσσεις απόψεις και αποκαθιστάς το τεταμένο επικοινωνιακό κλίμα των περασμένων ημερών λύνοντας παρεξηγήσεις που είχαν δημιουργηθεί. Πολύ πιθανή σήμερα είναι μία κοντινή μετακίνηση που θα σε βοηθήσει να ξεσκάσεις!

Καρκίνος – Επαφές με άρωμα παρελθόντος

Αγαπητέ φίλε Καρκίνε καλό μήνα, ο Σεπτέμβριος ξεκινά με σένα να δίνεις μεγαλύτερη έμφαση σε ότι έχει αξία , είναι σημαντικό και σου προσφέρει περισσότερη ασφάλεια σταθερότητα και σιγουριά. Περνάς χρόνο με τα αγαπημένα σου πρόσωπα και κάνεις εξομολογήσεις καρδιάς που σας φέρνουν αρκετά πιο κοντά. Πιθανή ωστόσο είναι και η επαφή σου με ένα φιλικό πρόσωπο του παρελθόντος, εντελώς αιφνίδια ένα τηλεφώνημα μπορεί να σου χαρίσει μία μεγάλη έκπληξη. 

Λέων – Μέρα ευχάριστων εκπλήξεων

Αγαπητέ φίλε Λέοντα καλό μήνα! Ο Σεπτέμβριος ξεκινά με την Σελήνη να κινείται στο ζώδιο σου σχηματίζοντας εξάγωνο με τον Δία και σύνοδο με τον Ερμή επομένως η μέρα σου είναι αρκετά διασκεδαστική, απολαυστική και εσύ δίνεις πολύ μεγαλύτερη έμφαση στις δικές σου ανάγκες και στην ικανοποίηση αυτών. Ένα τηλεφώνημα, μία συνάντηση, μία πρόταση ή ακόμα και μία γνωριμία θα δώσει την έναρξη για μία όμορφη θετική εξέλιξη στη ζωή σου. Σημαντικό νέο της ημέρας είναι ότι ο Ουρανός ξεκινά την ανάδρομή πορεία του στο ζώδιο του Ταύρου και σταδιακά μπορείς να προσαρμοστείς στις αλλαγές που έχουν προκύψει το τελευταίο χρονικό διάστημα στα επαγγελματικά και στις σχέσεις σου. 

Παρθένος – Εσωτερική αφύπνιση

Φίλε μου Παρθένε καλό μήνα ο Σεπτέμβριος ξεκινά με την Σελήνη να κινείται στο ζώδιο του Λέοντα συναντώντας τον κυβερνήτη πλανήτη σου τον Ερμή έτσι λοιπόν αυτή την ημέρα έχεις την ανάγκη να κάνεις ένα προσωπικό απολογισμό, να ανασυντάξεις τα συναισθήματά σου και να ξεκαθαρίσεις μέσα σου τι είναι αυτό που πραγματικά επιζητάς και θέλεις. Στον αισθηματικό τομέα σιγοβράζει μέσα σου το πάθος και η ανάγκη να μοιραστείς τα συναισθήματά σου. Κάποιες ξαφνικές ειδήσεις εντός της ημέρας θα σε αφυπνίσουν να δεις διαφορετικά κάποιες καταστάσεις της ζωή σου. 

Ζυγός – Μέρα κοινωνική με όμορφες ειδήσεις

Με την παρέα φίλων ξεκινά ο Σεπτέμβριος αγαπητέ φίλε μου Ζυγέ. Και σήμερα Κυριακή η σελήνη κινείται στο ζώδιο του Λέοντα σχηματίζοντας εξάγωνο με τον Δία και συνοδό με τον Ερμή επομένως η μέρα είναι ανοιχτή σε προτάσεις, γνωριμίες, ευχάριστες δραστηριότητες και ενδιαφέρουσες ειδήσεις που θα έχουν μία πολύ θετική έκβαση για εσένα. Σταδιακά αρχίζεις να νιώθεις πολύ καλύτερα ψυχολογικά και κάνεις σχέδια για το μήνα που ξεκινά δίνοντας έμφαση και στην κάλυψη των οικονομικών αναγκών σου 

Σκορπιός – Αποδέχεσαι αυτό που δεν μπορείς να αλλάξεις!

Γεμάτος στόχους και φιλοδοξίες είσαι στην έναρξη του Σεπτεμβρίου αγαπητέ φίλε Σκορπιέ. Για σήμερα Κυριακή η Σελήνη κινείται στην κορυφή του ωροσκοπίου σου συναντώντας τον Ερμή επομένως είναι μία καλή μέρα για να κοινοποιήσεις τα προσωπικά σου σχέδια, να συγκροτήσει τους στόχους σου και να κάνεις ενδιαφέρουσες επικοινωνίες που θα σε βοηθήσουν να δεις ποιο ξεκάθαρα το όραμα που έχεις για το αύριο. Σημαντικό νέο της ημέρας είναι ότι ο Ουρανός ξεκινά την ανάδρομη πορεία του στο ζώδιο του Ταύρου για σένα αυτό σημαίνει ότι το επόμενο διάστημα καλείσαι να προσαρμοστείς στις αλλαγές που έχουν προκύψει το τελευταίο διάστημα στις σχέσεις, τις συνεργασίες σου και στην οικογένεια ενώ αν το τελευταίο διάστημα αντιστεκόσουν να προσαρμοστείς σε νέα δεδομένα είναι βέβαιο ότι τα γεγονότα σε παρακινούν αυτό τον καιρό να αποδεχτείς αυτό που δεν μπορείς να αλλάξεις. 

Τοξότης – Δίψα για νέες περιπέτειες

Αγαπητέ φίλε Τοξότη Καλό Μήνα, ό Σεπτέμβριος ξεκινά με την Σελήνη να κινείται στο φιλικό για εσένα ζώδιο του Λέοντα έτσι λοιπόν αυτή την ημέρα λοιπόν είσαι γεμάτος αισιοδοξία, φιλοσοφείς τις καταστάσεις και έχεις τη δίψα για νέες περιπέτειες και νέες εμπειρίες. Η μέρα προσφέρει ευχάριστα μηνύματα, ενδιαφέρουσες ιδέες, και προτάσεις ενώ είναι πολύ πιθανό να τριγυρίζει στο μυαλό σου μία ιδέα για την έναρξη μιας νέας δραστηριότητας είτε και για την επέκταση των γνώσεων σου. Ο Ουρανός φαινομενικά ανάδρομος από το ζώδιο του Ταύρου σε καλεί αυτό το διάστημα να κάνεις αναπροσαρμογές στο ημερήσιο πρόγραμμα της καθημερινότητάς σου. 

Αιγόκερως  - Μέρα με πάθος και δυνατά συναισθήματα

Μέρα με πάθος είναι η πρώτη Σεπτεμβρίου για το ζώδιο σου αγαπητέ φίλε Αιγόκερε. Η Σελήνη κινείται στο ζώδιο του Λέοντα συναντώντας τον Ερμή , η όψη αυτή σε παρακινεί αυτή την ημέρα να κάνεις έναν συναισθηματικό απολογισμό, αναγνωρίζοντας τα βαθύτερα συναισθήματα σου και δείχνοντας γενναιόδωρα το μεγαλείο της ψυχής σου, αφήνοντας τους εγωισμούς στην άκρη και εκδηλώνοντας αυτό που πραγματικά αισθάνεσαι. Μία χαρούμενη είδηση στον οικονομικό τομέα θα σου δώσει μία σημαντική ανάσα. 

Υδροχόος – Αλλαγές στην αισθηματική ζωή

Ο Σεπτέμβριος ξεκινά με την Σελήνη από το ζώδιο του Λέοντα και εσύ να δίνεις μεγαλύτερη έμφαση σε θέματα σχέσεων αυτή την ημέρα. Καταφέρνεις να γεφυρώσεις το χάσμα που είχε δημιουργηθεί ανάμεσα σε σένα και το σύντροφό σου είτε παίρνεις την πρωτοβουλία προχωρήσει ένα θέμα που αφορά τη σχέση σου. Είναι μία ημέρα που μπορείς να πετύχεις την ουσιαστική και ολοκληρωτική αναγέννηση της αισθηματικής σου ζωής αναγνωρίζοντας ότι πρέπει να εφαρμοστούν και κάποιες αλλαγές στον τρόπο που αντιλαμβάνεσαι εσύ κάποιες καταστάσεις. 

Ιχθύς – Βελτιώνοντας την ποιότητα ζωής σου

Η πρώτη μέρα του Σεπτεμβρίου σε βρίσκεις με την διάθεση να θέλεις να ομορφύνεις το χώρο σου και ασχολείσαι περισσότερο με θέματα ρουτίνας, καθημερινότητας, ανασύνταξης και αναδόμησης του σπιτιού οργανώνοντας καλύτερα το χώρο σου και προετοιμάζοντας το έδαφος για το φθινόπωρο που ξεκίνα. Δεν λείπουν και οι σκέψεις για νέες δραστηριότητες, είτε και για τη βελτίωση της διατροφής σου ή ακόμα και την έναρξης μίας νέας αθλητικής δραστηριότητας. Από σήμερα μπαίνεις σε μία διαδικασία να αναθεωρείς κάποιες από τις σκέψεις που έκανα σε παρελθόν το χρόνο. 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!