ΖΩΔΙΑ

Οι αστρολογικές προβλέψεις της Τρίτης 3 Σεπτεμβρίου 2024

Σήμερα ένα νέο φεγγάρι γεννιέται αυτή την φορά από το ζώδιο της Παρθένου, εγκαινιάζοντας ένα νέο κύκλο κατά τον οποίο είμαστε επικεντρωμένοι σε θέματα ρουτίνας, καθημερινότητας, εργασίας, νέων υπηρεσιών και συγκρότησης όλων των πρακτικών υποθέσεων της ζωής μας. 

Κριός – Οργανώνεις την καθημερινότητά σου

Σήμερα πραγματοποιείται η Νέα Σελήνη του Σεπτεμβρίου η οποία εγκαινιάζει ένα νέο κύκλο κατά τον οποίο θα επικεντρωθείς σε θέματα που αφορούν την εργασία, την καθημερινότητα ,τις υποχρεώσεις σου αλλά και τη φυσική σου κατάσταση. Καλείσαι να λειτουργήσεις πειθαρχημένα , οργανωμένα συγκροτώντας το πρόγραμμά σου και κάνοντας και κάποιες υποχωρήσεις και θυσίες εκεί που κρίνεται απαραίτητο προκειμένου να πετύχεις προσωπικούς σου στόχους. Αξιοποίησε αυτό το διάστημα για να κάνεις αναπροσαρμογές στην εργασία σου, είτε και για να ξεκινήσεις μία νέα δραστηριότητα την οποία θα μπορείς να διατηρήσεις σε βάθος χρόνου. 

Ταύρος – Μέρα ευχάριστων εκπλήξεων

Ένας νέος κύκλος ανοίγει για εσένα φίλε μου Ταύρε από σήμερα που σχηματίζεται η Νέα σελήνη στο ζώδιο της Παρθένου, όπου κρίνεται ιδιαίτερα ευνοϊκή για εσένα. Ο νέος κύκλος του φεγγαριού αναμένεται να φέρει άνθιση στον τομέα των αισθηματικών σου, στα δημιουργικά σου σχέδια ενώ αν είσαι σε προσπάθεια για να αποκτήσεις παιδάκι φαίνεται ότι προχωρούν τα σχέδια και οι επιθυμίες σου λειτουργώντας πιο συνειδητοποιημένα προς την επίτευξη του στόχου σου. Το φεγγάρι αυτό θα σε βοηθήσει να συνειδητοποιήσεις ποιες είναι οι πραγματικές ανάγκες και επιθυμίες σου και θα καταφέρεις να βάλεις πιο σταθερή δομή στα προσωπικά σου σχέδια. Μια νέα ερωτική ιστορία που ξεκινά τώρα με τρόπο αιφνίδιο ή και εκκεντρικό θα μπορέσει εν τέλει να πάρει μία σταθερή πορεία. 

Δίδυμοι – συναισθηματική φόρτιση

Το βλέμμα σου από σήμερα είναι στραμμένο σε θέματα που αφορούν το σπίτι την οικογένεια και την προσωπική ζωή αγαπητέ φίλε Δίδυμε. Διανύεις ένα διάστημα που θα κάνεις μία αναδόμηση στο χώρο σου μία ανασυγκρότηση σε θέματα που αφορούν ακίνητη περιουσία, ενώ πολύ πιθανή είναι μία μετακόμιση. Αναλαμβάνεις περισσότερες ευθύνες, δουλεύεις πιο συγκροτημένα και οργανωμένα προκειμένου να πετύχεις μελλοντικούς στόχους, ενώ είναι πολύ πιθανό να δεσμεύεσαι αυτή την περίοδο είτε μέσω πραγματοποίησης ενός γάμου , είτε μέσω μια συμβίωσης. Θα χρειαστεί ωστόσο να συγκρατήσεις τη νευρικότητα και την υπερένταση που σου προκαλείται λόγω του αυξημένου φόρτου που έχει αυτό το διάστημα.

Καρκίνος – Σημαντικές αποφάσεις και δεσμεύσεις

Σήμερα πραγματοποιείται η Νέα Σελήνη από το ζώδιο της Παρθένου η οποία σε προτρέπει να πάρεις νέες αποφάσεις και να κάνεις σημαντικές ενάρξεις που θα φέρουν αέρα αλλαγής στη ζωή σου και θα σε βοηθήσουν να δεις κάποιες καταστάσεις διαφορετικά. Το διάστημα αυτό είναι ιδιαίτερη ευεργετικό για την σταθεροποίηση συμφωνιών, για σημαντικές επικοινωνίες αλλά και γνωριμίες οι οποίες θα έχουν έναν σταθερό ρόλο στη ζωή σου για το επόμενο διάστημα. Δείξε προσοχή στο μεταφορικό σου μέσο και στην οδήγηση! Οι αποφάσεις και οι γνωριμίες της περιόδου θα έχουν μία σταθερή προοπτική!

Λέων- Αναζήτηση νέων πηγών εσόδων

Ένα νέο φεγγάρι γεννιέται στον Ουράνιο θόλο σήμερα Τρίτη και σε καλεί να επικεντρωθείς πολύ περισσότερο στα οικονομικά σου, αναζητώντας οικονομικούς πόρους, κάνοντας οργανωτικές κινήσεις για την βελτιστοποίηση του εισοδήματός σου! Δεν παύει όμως να υπάρχει και ένα σημαντικό κύμα ανασφάλειας, είτε γιατί τα έξοδα τρέχουν, είτε γιατί προκύπτουν και αναποδιές. Οι αναγκαστικές αναπροσαρμογές σε νέες επαγγελματικές συνθήκες προκαλούν αυτό το διάστημα φόβο

Παρθένος – Νέα σημαντικά βήματα

Σήμερα πραγματοποιείται η Νέα Σελήνη του μήνα, αυτή την φορά στο ζώδιο σου, εγκαινιάζοντας ένα νέο κύκλο σημαντικών αλλαγών για το ζώδιο σου! Καλείσαι να σηκώσεις μανίκια να εργαστείς σκληρά, να αναδομήσεις την ζωή σου, να κάνεις ξεκαθαρίσματα σε σχέσεις και σε συνεργασίες, να πάρεις σημαντικές πρωτοβουλίες για τα επαγγελματικά και να κάνεις ένα νέο τόλμημα το οποίο και θα υπηρετήσεις με οργανωτικότητα, πειθαρχία και υπομονή! Σήμερα είναι μία καλή ημέρα για να θέσεις έναν στόχο που θα μπορείς σταθερά να τον δεις να γίνεται πραγματικότητα!

Ζυγός – Μέρα υποχρεώσεων

Το σημερινό νέο φεγγάρι από το ζώδιο της Παρθένου σε κάνει να βρίσκεσαι σε ψυχολογικές διεργασίες, αναζητώντας τα βήματα εκείνα που θα σε βοηθήσουν να κλείσεις υποχρεώσεις, εκκρεμότητες και ανοιχτά κεφάλαια του παρελθόντος, προετοιμάζοντας το έδαφος για νέα ουσιαστικά ξεκινήματα. Το φεγγάρι αυτό σε ωθεί να ανακαλύψεις την βαθύτερη αλήθεια μέσα σου, παράλληλα από σήμερα μπαίνεις σε μία νέα απαιτητική φάση, που καλείσαι να εργαστείς σκληρά, να υποστηρίξεις τους γύρω σου, να βοηθήσεις άτομα δικά σου που θα έχουν την ανάγκη σου! Λίγο φορτικά ακούγονται όλα αυτά, ωστόσο έχεις και την κάλυψη της Αφροδίτης στο ζώδιο σου που σε βοηθά να ανανεωθείς!

Σκορπιός – Ανάγκη από καθοδήγηση

Σήμερα κορυφώνεται η Νέα Σελήνη του Σεπτεμβρίου από το ζώδιο της Παρθένου, η οποία και σε βοηθά να βάλεις δομή και οργάνωση σε σχέδια, επιθυμίες, όνειρα, ενώ αρχίζεις να δεσμεύεσαι πιο ουσιαστικά και στον αισθηματικό σου τομέα! Από σήμερα έιναι πολύ πιθανό να ξεκινά μία φιλία, να προκύπτει μία νέα γνωριμία, να βάζεις μπροστά ένα νέο σχέδιο, ή και να προχωράς σε μία πρακτική αλλαγή προκειμένου να δεις κάποια επιθυμία σου να γίνεται πραγματικότητα! Τα επαγγελματικά και τα οικονομικά αναμένεται να έχουν τις προκλήσεις τους και θα χρειαστεί να λάβεις την συμβουλή ενός πιο έμπειρου ανθρώπου που θα μπορεί να σε κατευθύνει σωστά!

Τοξότης – Βάζοντας την καριέρα σε πρώτο πλάνο

Η σημερινή Νέα Σελήνη από το ζώδιο της Παρθένου είναι εξαιρετικά σημαντική για το ζώδιο σου, αφού κορυφώνεται στην κορυφή του ωροσκοπίου σου, δίνοντας έμφαση στην καριέρα, στους προσωπικούς στόχους και στην κοινωνική σου εικόνα! Καλείσαι να σηκώσεις μανίκια και να εργαστείς σκληρά, κάνοντας θυσίες προκειμένου να κατακτήσεις τους μεγαλόπνοους στόχους σου, προκειμένου όμως να αποκαταστήσεις το όνομά σου στο χώρο που κινείσαι! Αυτό το νέο φεγγάρι είναι πολύ πιθανό να φέρει προβληματισμό αλλά και να επιβάλλει άμεσες σημαντικές ενέργειες για θέματα που αφορούν το γάμο!

Αιγόκερως – Νέα επεκτατικά σχέδια

Νέα επεκτατικά σχέδια μπαίνουν στα σκαριά από σήμερα, όμως ξέρεις πολύ καλά ότι δεν αρκούν μόνο οι ιδέες, οι επαφές, οι συμφωνίες, αλλά θα χρειαστεί από πλευράς σου να αξιολογήσεις την γνώση και την εμπειρία που έχεις αποκομίσει ως τώρα, προκειμένου να ακολουθήσεις ένα πιο οργανωμένο πλάνο δράσης! Αυτό το φεγγάρι αναμένεται να φέρει την έναρξη σπουδών, την έναρξη μίας νέας συμφωνίας, ή ακόμα και την αλλαγή εργασίας. Επιπλέον, είναι πολύ πιθανό να χρειαστεί να κάνεις κάποιες νέες κινήσεις για την διευθέτηση ζητημάτων οικονομικών – νομικών!

Υδροχόος – Πάθη και λάθη

Σε αναβρασμό βρίσκεσαι από σήμερα που σχηματίζεται η Νέα Σελήνη στο ζώδιο της Παρθένου. Στον οικονομικό τομέα, τα έξοδα τρέχουν ενώ απαραίτητες είναι κάποιες νέες ενέργειες προκειμένου να διασφαλίσεις οικονομικές υποθέσεις που συνδέονται με τρίτους, δεν σου έρχονται όμως τόσο βολικά όσο περίμενες. Στον ερωτικό τομέα σε χαρακτηρίζει το έντονο πάθος αλλά και η ανάγκη να περιφρουρήσεις και να ελέγξεις το άτομο που έχεις στην καρδιά σου! Προσπάθησε να μην λειτουργείς τόσο απόλυτα και κυριαρχικά!

Ιχθύς - Μία νέα τάξη πραγμάτων στον τομέα των σχέσεων

Η σημερινή Νέα Σελήνη από το διαμετρικά απέναντι ζώδιο από το δικό σου εγκαινιάζει ένα νέο κύκλο για τον τομέα των προσωπικών σου σχέσεων. Τα παθήματα γίνονται μαθήματα, γνωρίζεις πολύ καλά από ποιους ανθρώπους δεν μπορείς να έχεις πλέον προσδοκίες ενώ εντοπίζεις και τα λάθη σου κάνοντας βήματα βελτιώσεις και θέτοντας κάποιες αποστάσεις ασφαλείας από πρόσωπα που έχουν κάνει κατάχρηση της καλοσύνης σου! Μία νέα τάξη πραγμάτων δημιουργείται λοιπόν στις σχέσεις σου αυτό το διάστημα και ίσως αυτό έπρεπε να το είχες κάνει εδώ και καιρό!

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!