VIRAL

Πετούσαν αβγά και αναπτήρες επί σκηνής σε συναυλία της Σάττι

Τα απρόοπτα στις live εμφανίσεις δεν σπανίζουν, ειδικά όταν το κοινό... παραείναι ενθουσιώδες και φτάνει στο σημείο να εκνευρίσει τους καλλιτέχνες που βρίσκονται επί σκηνής. Και κάτι τέτοιο συνέβη στη Μαρίνα Σάττι, αλλά η ίδια επέδειξε τεράστια... ψυχραιμία.

Η Μαρίνα Σάττι, έχει φέτος πραγματοποιήσει αμέτρητες sold out συναυλίες ανά την Ελλάδα και την περασμένη εβδομάδα βρέθηκε στην Αλεξάνδρεια Ημαθίας.
Και πάλι το κοινό την αποθέωσε, αλλά κάποιοι το... παράκαναν.


Συγκεκριμένα κατά τη διάρκεια της συναυλίας κάποιοι άρχισαν να πετάνε προς το μέρος της σκηνής και της ίδιας της Μαρίνας διάφορα αντικείμενα, κυρίως αβγά αλλά και αναπτήρες και η Mαρίνα Σάττι φυσικά αντέδρασε. Διέκοψε τη μουσική με ένα κοφτό Stop και ξεκίνησε να μιλάει προς στον κόσμο.

«Γειά σας, Να ζητήσω κάτι; Επειδή σκάνε πράγματα πάνω στη σκηνή και κοντεύουμε να πέσουμε.... κάτι αβγά ας πούμε... Ένα αβγό σπασμένο., φρέσκο εννοώ και κάτι αναπτήρες και κάτι τέτοια γενικά θέλετε να μην πετάτε πράγματα πάνω στη σκηνή τέτοιου τύπου; Αιδικά ας πούμε αβγά, ωμά... Θέλετε; Να το πάμε πάλι άλλη μία; Ρίχτο άλλη μία....».

Πάντως η ίδια αν και κράτησε την ψυχραιμία της, στην συγκεκριμένη συναυλία μετά τα όσα έγιναν η ίδια φρόντισε και μείωσε κατά πολύ το χρόνο που  βρίσκονταν επί σκηνής με την συναυλία να διαρκεί λιγότερο χρόνο σε σχέση με άλλες φετινές live εμφανίσεις της τραγουδίστριας.

Πάντως για μια ακόμη φορά τα πλάνα από μια συναυλία της Μαρίνας Σάττι έχουυν γίνει viral με πολλούς δε να σχολιάζουν πως προτιμούν την τραγουδίστρια με τα μαλλιά της πιασμένα σε αλογοουρά.

 

 

 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!