VIRAL

H Τούνη έδειξε τα δώρα που πήρε στα γενέθλιά της και προκάλεσε χαμό

Η γνωστή influender Ιωάννα Τούνη, φροντίζει καθημερινά να δείχνει τους followers της και τις... συμπεθέρες της, όπως αποκαλεί τις διαδικτυακές φίλες της, σχεδόν κάθε πτυχή της καθημερινότητάς και τώρα, λίγες μέρες μετά τα γενέθλιά της, έδειξε στα social media, όλα τα δώρα που έλαβε.

Θυμίζουμε πως πριν λίγους μήνες, η Ιωάννα Τούνη έκανε δύο νέες αισθητικές χειρουργικές επεμβάσεις: μία στη μύτη και μία στο στήθος της.


Η ίδια όχι μόνο δεν το έκρυψε, αλλά έδειξε πλάνα της και από την κλινική και ζητούσε διαρκώς συμβουλές, προτάσεις και γνώμες από τους followers της.


Και τώρα, αφού έδειξε τα δώρα, που έλαβε στους πολυήμερους εορτασμούς που έκανε μέσα στον Αύγουστο για τα 31α γενέθλιά της, προκάλεσε νέο χαμό από σχόλια, καθώς αποκάλυψε πως κάποιες φίλες της, φρόντισαν να της κάνουν... δώρο, μια επιταγή για να κάνει αισθητική επέμβαση με υαλουρονικό οξύ στα χείλη!


 «Το καλύτερο δώρο το κράτησα για το τέλος. Αυτό το δώρο μου το έκαναν τρεις κολλητές μου. Μου έγραψαν: “Δεν σου λείπει τίποτα εκτός από τα πιο χυμώδη, καυτά ρωσικά χείλη. Χρόνια πολλά φιλενάδα σ’ αγαπάμε”. Και μου έχουν κάνει όντως δωροεπιταγή για να πάω να κάνω υαλουρονικό. Είναι τρελές, τις αγαπώ, πεθαίνω!» είπε η Τούνη.


Και μπορεί η ίδια να θεωρεί αυτό το καλύτερο δώρο αλλά οι followers της έχουν αντίθετη άποψη...

Δείτε ΕΔΩ το βίντεο και διαβάστε κάποια από τα σχόλια που λαμβάνει, με τους περισσότερους να λένε πως το καλύτερο δώρο ήταν η τσάντα του Δημήτρη Αλεξάνδρου και να την παρακαλούν να αφήσει τα χείλη της στην ησυχία τους!
 

@j.touni Εσένα ποιο απο τα δώρα ειναι το αγαπημένο σου?#fyp #unboxing #birthday #viral #jtouni #tiktokgreece original sound - Ioanna Touni

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!