ΖΩΔΙΑ

Οι αστρολογικές προβλέψεις της Δευτέρας 9 Σεπτεμβρίου 2024

Ο πλανήτης της σκέψης, της νόησης και της επικοινωνίας εισέρχεται στο ζώδιο της Παρθένου όπου και θα παραμείνει έως τις 26/9. Ο Ερμής από την θέση που είναι κυβερνήτης – δηλαδή από την Παρθένο – ευνοεί ιδιαίτερα τις επικοινωνιακές δραστηριότητες από σήμερα και για τις επόμενες μέρες. 

Κριός – Οργανώνεις τις υποχρεώσεις σου

Φίλε μου Κριέ, η εβδομάδα ξεκινά με τον Ερμή να κάνει την είσοδό του στο ζώδιο της Παρθένου, στρέφεις την προσοχή σου στη δουλειά και την καθημερινότητα. Η αναλυτική σου σκέψη μπορεί να σου επιτρέψει να βρεις λύσεις σε επαγγελματικά προβλήματα και να βελτιώσεις τις διαδικασίες στη δουλειά σου. Επικεντρώσου στην οργάνωση και την προγραμματισμένη προσέγγιση για να ενισχύσεις την αποδοτικότητα σου. Αυτός είναι ένας εξαιρετικός χρόνος για να κάνεις πρακτικές διορθώσεις και να βελτιώσεις τις συνήθειες σου. Μήπως σιγά – σιγά έχει έρθει η ώρα για να πάρεις την πρωτοβουλία για ένα τσεκ – απ, διατροφή ή και άσκηση;

Ταύρος – Νέα Δημιουργικά Σχέδια

Η σημερινή είσοδος του Ερμή στην Παρθένο στρέφει την σκέψη σου από σήμερα φίλε μου Ταύρε στα δημιουργικά σου σχέδια καθώς και στις ερωτικές σου υποθέσεις. Η αναλυτική σου σκέψη θα σε βοηθήσει να κάνεις έξυπνες επιλογές στον τομέα των σχέσεων και των δημιουργικών προγραμμάτων. Αξιοποίησε την ευκαιρία να αναδιοργανώσεις τα δημιουργικά σου πλάνα και να βρεις νέους τρόπους για να ομορφύνεις την ζωή σου! Το διάστημα είναι κατάλληλο για νέα φλερτ, ενασχόληση με την τέχνη αλλά και για να εφαρμόσεις νέες – έξυπνες ιδέες στην ζωή σου!

Δίδυμοι – Οικογενειακές λύσεις

Ο Ερμής από την Παρθένο από σήμερα εστιάζει την προσοχή και την αναλυτικότητα σου στον τομέα του σπιτιού και της οικογένειας. Είναι η κατάλληλη στιγμή να επιλύσεις οικογενειακά θέματα και να οργανώσεις τον προσωπικό σου χώρο. Μπορείς να κάνεις πρακτικές βελτιώσεις στο σπίτι σου ή να ασχοληθείς με θέματα που σχετίζονται με την οικογενειακή ζωή. Η ικανότητά σου να σκεφτείς λεπτομερώς θα βοηθήσει να βρεις λύσεις σε προβλήματα που χρειάζονται προσοχή.

Καρκίνος – Ευχάριστα νέα

Σήμερα πραγματοποιείται η είσοδος του Ερμή στην Παρθένο η οποία και ενισχύει την επικοινωνία σου και τη διάθεση να οργανώσεις τη σκέψη σου. Σήμερα, μπορείς να κάνεις εξαιρετικές βελτιώσεις στις επαγγελματικές σου επικοινωνίες και να βελτιώσεις τις δεξιότητές σου στην επίλυση προβλημάτων. Επικεντρώσου σε λεπτομέρειες κατά τη διάρκεια συζητήσεων και διαπραγματεύσεων. Η ικανότητά σου να κατανοήσεις και να αναλύσεις δεδομένα θα φανεί χρήσιμη σε όλες τις πτυχές της καθημερινής σου ζωής. Το διάστημα είναι κατάλληλο για κοντινές μετακινήσεις, σύναψη συμφωνητικών ή και επιδίωξη μίας σημαντικής και ενδιαφέρουσας συνάντησης!

Λέων – Οικονομικές συζητήσεις

Με τον Ερμή από σήμερα στην Παρθένο, στρέφεις την σκέψη σου στα οικονομικά σου και στην αποτελεσματική διαχείριση των πόρων σου. Η αναλυτική σου σκέψη θα σε βοηθήσει να οργανώσεις καλύτερα αυτό τον τομέα της ζωής σου ενώ θα πάρεις κάποιες έξυπνες αποφάσεις για επενδύσεις ή αγορές. Κάποιες αναθεωρήσεις στον προϋπολογισμό σου θα σε βοηθήσουν στην εξοικονόμηση χρήματος. Στον αισθηματικό τομέα προσπαθείς και καταφέρνεις με την λογική να πάρεις κάποιες αποφάσεις που θα σε κάνουν εσένα τον ίδιο να νιώσεις πιο ασφαλής και σίγουρος!

Παρθένος – Ώρα για επικοινωνία

Η Δευτέρα ξεκινά με την είσοδος του Ερμή στο ζώδιό σου φίλε μου Παρθένε, σιγά – σιγά ενισχύονται ακόμα περισσότερο οι ικανότητές σου στην ανάλυση και την οργάνωση. Η σκέψη σου είναι καθαρή και ευκρινής, γεγονός που σου επιτρέπει να κάνεις έξυπνες αποφάσεις για προσωπικά και επαγγελματικά θέματα. Είναι η κατάλληλη στιγμή να αναδιοργανώσεις τις καθημερινές σου δραστηριότητες και να βελτιώσεις την αποτελεσματικότητά σου. Παράλληλα είσαι πιο άνετος να εκφραστείς, να επιδιώξεις συναντήσεις, να έρθεις σε επαφή με νέους ανθρώπους ή και να κάνεις κοντινές μετακινήσεις!

Ζυγός – Δουλεύεις αρκετά με τον εαυτό σου

Η παρουσία του Ερμή στο ζώδιο της Παρθένου από σήμερα φίλε μου Ζυγέ, θα σε βοηθήσει να βάλεις σε τάξη τις εσωτερικές σου σκέψεις και φοβίες, ενώ θα κάνεις έναν ουσιαστικό αναλογισμό για να βρεις μέσα σου την άκρη του νήματος! Ο Ερμής από αυτή την θέση σε βοηθά να επανεξετάσεις τις εσωτερικές σου ανάγκες και να βρεις τρόπους να βελτιώσεις την ψυχική σου κατάσταση. Στον επαγγελματικό τομέα γίνονται κάποιες μυστικές επαφές, κάποιες μυστικές συζητήσεις που μπορούν να σε ευνοήσουν αρκεί να είσαι προσεχτικός σε ποιους ανθρώπους ανοίγεις τα χαρτιά σου!

Σκορπιός – Σημαντική στήριξη από το περιβάλλον σου

Φίλε μου Σκορπιέ από σήμερα ο πλανήτης της επικοινωνίας κινείται στο ζώδιο της Παρθένου και από αυτή την θέση προσφέρει ενίσχυση των επικοινωνιών στην κοινωνική ζωή και βελτίωση των επαφών σου με το δίκτυο γνωριμιών σου!

Είναι η κατάλληλη στιγμή να εξετάσεις τις σχέσεις σου με φίλους και συνεργάτες και να κάνεις στρατηγικές αλλαγές που θα ενισχύσουν τις κοινωνικές σου σχέσεις. Επιπλέον έχεις την ευκαιρία να κάνεις τις επαφές εκείνες που θα σε βοηθήσουν στην εκπλήρωση ενός σχεδίου! Η υποστήριξη ή η συμβουλή από πρόσωπα του περιβάλλοντός σου θα παίξει σπουδαίο παράγοντα από σήμερα και για τις επόμενες μέρες!

Τοξότης – Σημαντικές επαγγελματικές επαφές

Ο Ερμής στην Παρθένο από σήμερα σε κάνει να επικεντρώνεσαι στην επαγγελματική σου ζωή και στις υποχρεώσεις σου φίλε μου Τοξότη. Η αναλυτική σκέψη σου θα σε βοηθήσει να οργανώσεις καλύτερα τα επαγγελματικά σου σχέδια και να επιλύσεις προβλήματα που σχετίζονται με την καριέρα σου. Σήμερα είναι η κατάλληλη στιγμή για να κάνεις πρακτικές διορθώσεις και να ενισχύσεις την αποδοτικότητά σου στη δουλειά. Η ικανότητά σου να επικεντρωθείς στις λεπτομέρειες θα σε βοηθήσει να ξεπεράσεις προκλήσεις και να προχωρήσεις μπροστά. Μην διστάσεις να θέσεις νέους στόχους, να πάρεις μία νέα σημαντική απόφαση για τα επαγγελματικά, ή και να κάνεις ένα επαγγελματικό ραντεβού που κρίνεται σημαντικό!

Αιγόκερως – Κάνεις σχέδια για το μέλλον

Αγαπητέ μου Αιγόκερε σήμερα Δευτέρα ο Ερμής εισέρχεται στο φιλικό γήινο ζώδιο της Παρθένου όπου είναι και κυβερνήτης , προσφέροντας μία ενέργεια ρεαλισμού και αποφασιστικότητας στην καθημερινότητά σου! Η μέρα είναι κατάλληλη για να πάρεις την απόφαση για την έναρξη ενός σεμιναρίου, για μία σημαντική επαγγελματική επαφή, για ένα επικείμενο ταξίδι μακρινό ή για κάποια σχέδια που αφορούν το μέλλον σου! Η αισιοδοξία και το φιλοσοφικό σου πνεύμα θα σε βοηθήσουν να ανοίξεις το μυαλό σου προς νέες προοπτικές και νέες κατευθύνσεις.

Υδροχόος – Έξυπνες λύσεις στα οικονομικά

Φίλε μου Υδροχόε, από σήμερα η παρουσία του Ερμή στο ζώδιο της Παρθένου, επικεντρώνει την σκέψη σου στην εύρεση έξυπνων λύσεων που θα σε βοηθήσουν να βρεις πρακτικούς τρόπους για την επίλυση οικονομικών οφειλών! Συγκροτείς με τον καλύτερο τρόπο οφειλές, λογαριασμούς και τρέχουσες υποχρεώσεις. Παράλληλα είναι το κατάλληλο διάστημα για να ανοίξεις την ψυχή σου και να ομολογήσεις με λέξεις αυτά που σε έχουν επιβαρύνει, αυτά που σε έχουν πληγώσει σε παρελθόντα χρόνο. Αναγνωρίζεις καλύτερα τους φόβους σου έτσι μπορείς και να τους διαχειριστείς!

Ιχθύες – Η επικοινωνία είναι το κλειδί στις σχέσεις σου

Με τον Ερμή στην Παρθένο από σήμερα, μπαίνεις σε μία περίοδο συζητήσεων και διαπραγματεύσεων στις συνεργασίες σου ενώ αρχίζεις να γίνεσαι πιο ανοιχτός ακούγοντας αυτά που έχουν να σου πουν οι συνεργάτες ή ο σύντροφος! Η αναλυτική σκέψη σου θα σε βοηθήσει να βελτιώσεις τις επικοινωνιακές σου δεξιότητες και να επιλύσεις προβλήματα που σχετίζονται με συζητήσεις και επαφές. Επικεντρώσου στη βελτίωση των διαπροσωπικών σου σχέσεων και στη βελτίωση της επικοινωνίας σου σε προσωπικό και επαγγελματικό επίπεδο. Η προσεκτική διαχείριση των σχέσεων σου θα φέρει θετικά αποτελέσματα.

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!