ΖΩΔΙΑ

Οι αστρολογικές προβλέψεις του Σαββάτου 14 Σεπτεμβρίου 2024

Η Σελήνη κινείται στο ζώδιο του Υδροχόου, έτσι και η ενέργεια της ημέρας είναι περισσότερο στραμμένη σε θέματα συλλογικά, σε υποθέσεις που αφορούν την πολιτική, τις ομάδες, το σύνολο! Δεν λείπει όμως και η διάθεση για απελευθέρωση, για ανεξαρτησία, αλλά και για παραπάνω δικτύωση! 

Κριός – Δικτυώνεσαι και κινείσαι προοδευτικά

Σήμερα νιώθεις την ανάγκη να έρθεις πιο κοντά με φίλους και να μοιραστείς στιγμές που σε ενθουσιάζουν και σε κάνουν να αισθάνεσαι πιο χαλαρά ή και απελευθερωμένα . Η Σελήνη σήμερα Σάββατο κινείται στο φιλικό για εσένα ζώδιο του Υδροχόου και σε βοηθά να δεις τα πράγματα από μια πιο προοδευτική οπτική και να ανοίξεις το μυαλό σου σε νέες προοπτικές. Είναι καλή μέρα για δικτύωση ή για να ξεκινήσεις κάτι καινούργιο. Μην φοβηθείς να πειραματιστείς με καινοτόμες λύσεις στα προβλήματα που σε απασχολούν.

Ταύρος – Μέρα κοινωνικής καταξίωσης

Η Σελήνη σήμερα Σάββατο από το ζώδιο του Υδροχόου σε καλεί αγαπητέ μου Ταύρε να σκεφτείς το μέλλον και τους επαγγελματικούς σου στόχους. Διψάς για κοινωνική καταξίωση ενώ η ενέργειά σου είναι δοσμένη στο μέλλον της καριέρας και σε νέα πρωτοποριακά σχέδια που θέλεις να βάλεις μπροστά! Μπορείς να βρεις νέες ιδέες που θα σε βοηθήσουν να κάνεις την διαφορά στον επαγγελματικό τομέα. Η κοινωνική δικτύωση μπορεί να φέρει νέες ευκαιρίες και νέες προοπτικές για το μέλλον σου!

Δίδυμοι – Ελπιδοφόρα μηνύματα

Η Σελήνη στον Υδροχόο σήμερα Σάββατο σε κάνει να νιώθεις ότι θέλεις να ανοίξεις τους ορίζοντές σου και να αποκτήσεις νέες γνώσεις, νέες εμπειρίες ή και να αλλάξεις εικόνες και παραστάσεις. Είναι η κατάλληλη μέρα για να εξερευνήσεις νέες φιλοσοφίες, να ξεκινήσεις ένα σεμινάριο ή να κάνεις κάποια ταξιδιωτικά σχέδια. Οι συζητήσεις με άτομα που έχουν διαφορετική αντίληψη από τη δική σου θα σε εμπνεύσουν και θα σου σε βοηθήσουν να αναπτύξεις μία νέα φιλοσοφία για τα θέματά σου. Η μέρα επίσης είναι γεμάτη πληροφορίες που σε ενθουσιάζουν!

Καρκίνος – Αναζητάς την βαθύτερη αλήθεια

Αγαπητέ μου Καρκίνε, σήμερα Σάββατο αναβλύζουν κάποιοι εσωτερικοί φόβοι και δεν σου είναι ιδιαίτερα εύκολο να ελέγξεις και να διαχειριστείς τα συναισθήματά σου ή το εσωτερικό σου μήνυμα! Ανησυχείς αρκετά για τα οικονομικά σου, είτε προκύπτουν κάποια ξαφνικά έξοδα που σε αποδιοργανώνουν και σε κάνουν να αγχώνεσαι για το αύριο! Σε προσωπικό και συναισθηματικό επίπεδο σήμερα μπορείς να προσεγγίσεις δύσκολα θέματα με περισσότερη ψυχραιμία και λογική, ενώ η αναζήτηση της αλήθειας σε ό,τι αφορά τις σχέσεις σου γίνεται πιο έντονη με αποτέλεσμα να κυριαρχεί ένα κλίμα καχυποψίας.

Λέων – Στο επίκεντρο οι σχέσεις σου

Σήμερα Σάββατο η Σελήνη κινείται στον Υδροχόο – στο διαμετρικά απέναντι ζώδιο από εσένα – και ρίχνει το φως της στις σχέσεις σου! Αρχίζεις να βλέπεις την επαφή σου με τα άτομα του στενού σου περιβάλλοντος κάτω από μία διαφορετική πλευρά! Έντονη όμως θα είναι αυτή την ημέρα και η ανάγκη σου για αυτονομία, ή για να προβείς σε κάποιες αλλαγές που θα σε βοηθήσουν να βάλεις κάποιες σχέσεις σου σε ένα νέο πλαίσιο! Η μέρα προσφέρεται για να συζητήσεις νέες ιδέες με το ταίρι σου προκειμένου να ανανεώσετε τη σχέση σας ή για να έρθεις πιο κοντά σε άτομα που μοιράζονται τις ίδιες αξίες με σένα.

Παρθένος – Σάββατο με αγγαρείες

Η Σελήνη στον Υδροχόο σε καλεί να δώσεις προτεραιότητα αυτό το Σάββατο στην καθημερινή σου ρουτίνα και να διευθετήσεις υποχρεώσεις που ήταν σε εκκρεμότητα. Μπορείς να βρεις νέους, πιο δημιουργικούς τρόπους για να οργανώσεις τις υποχρεώσεις σου ή να βελτιώσεις την ευεξία σου. Είναι καλή μέρα για να πειραματιστείς με νέες μεθόδους ή τεχνολογίες που θα κάνουν τη ζωή σου πιο εύκολη. Μην φοβηθείς να αλλάξεις κάποιες παλιές συνήθειες που δεν εξυπηρετούν πλέον τους στόχους σου. Μην ξεχνάς να αφιερώνεις χρόνο για σένα, γιατί σου είναι ιδιαίτερα πολύτιμο αυτή την εποχή να ξεκουράζεσαι και να φορτίζεις τις μπαταρίες σου!

Ζυγός – Ώρα για διασκέδαση

Απολαυστικό και διασκεδαστικό είναι αυτό το Σάββατο για το ζώδιο σου αγαπητέ μου Ζυγέ! Τα ερωτικά σου έρχονται σε πρώτο πλάνο και ενώ η Αφροδίτη συνεχίζει την πορεία της στο ζώδιο σου, εσύ έχεις ανάγκη να λάμψεις, να διασκεδάσεις, να ερωτοτροπήσεις και να ασχοληθείς με ότι σου δίνει χαρά και σε ανανεώνει! Η Σελήνη στον Υδροχόο φέρνει έμπνευση και σε ενθαρρύνει να είσαι πιο αυθεντικός και πρωτότυπος στις δραστηριότητές σου. Οι σχέσεις με τα παιδιά ή τους αγαπημένους σου θα βελτιωθούν, αν δείξεις κατανόηση και ανοίξεις την καρδιά σου σε νέες ιδέες.

Σκορπιός - Χρόνο με την οικογένεια

Οι δικοί σου άνθρωποι σήμερα έχουν ανάγκη την αγάπη, την φροντίδα και την συμπαράστασή σου φίλε μου Σκορπιέ. Σάββατο σήμερα και το ενδιαφέρον στρέφεται στο σπίτι, στην οικογένεια και στις προσωπικές σου βάσεις. Είναι καλή ευκαιρία για ανακατατάξεις στο χώρο σου, για να αφιερώσεις χρόνο στα παιδιά, αλλά και για να δεις κάποια οικογενειακά ζητήματα λίγο πιο ανοιχτόμυαλα και προοδευτικά! Το ξέρω ότι κάποιες στιγμές νιώθεις ότι εσύ αναγκάζεσαι να τρέχεις για όλους και για όλα και ότι τα πράγματα πηγαίνουν διαφορετικά από ότι είχες σχεδιάσει, τουλάχιστον σήμερα μπορείς να αποκαταστήσεις το κλίμα!

Τοξότης – Η επικοινωνία στα καλύτερα της

Σήμερα είναι η κατάλληλη μέρα για να κοινωνικοποιηθείς και να μοιραστείς τις ιδέες σου και να κάνεις τις επικοινωνίες σου αγαπητέ φίλε Τοξότη. Η Σελήνη στον Υδροχόο φέρνει νέες επικοινωνιακές ευκαιρίες και ενδιαφέρουσες συζητήσεις με φίλους ή με οικεία πρόσωπα. Νέες ιδέες ή καινοτόμες λύσεις μπορούν πραγματικά να σε βοηθήσουν να διαχειριστείς πιο έξυπνα και ευέλικτα το βάρος ευθυνών που έχει πέσει στην πλάτη σου τον τελευταίο καιρό. Μη φοβηθείς να εκφράσεις τις απόψεις σου και να εμπλακείς σε ομαδικές δραστηριότητες που σε εμπνέουν.

Αιγόκερως – Μέρα απαιτήσεων

Σήμερα Σάββατο αγαπητέ μου Αιγόκερε επικεντρώνεσαι στα οικονομικά σου και καλείσαι να βρεις νέους πρωτοποριακούς τρόπους για να τονώσεις το εισόδημά σου, κάτι το οποίο το πετυχαίνεις! Δεν παύει όμως να κυριαρχεί και η ανησυχία μέσα σου γιατί διακρίνεις ότι οι απαιτήσεις της εποχής είναι αυξανόμενες αλλά και όλοι ζητούν κάτι από εσένα αυτό τον καιρό! Στα επαγγελματικά σου στρώνει η κατάσταση, ενώ στον προσωπικό τομέα δεν λείπουν οι κόντρες, γιατί θέλεις το αμέριστο ενδιαφέρον από το σύντροφό σου!

Υδροχόος – Εκφράζεις τον αληθινό εαυτό σου

Η Σελήνη σήμερα Σάββατο κινείται στο ζώδιό σου και εσύ αισθάνεσαι γεμάτος σπιρτάδα, ενθουσιασμό και έτοιμος να αναλάβεις πρωτοβουλίες για να ικανοποιήσεις τα «θέλω» σου . Η ανάγκη σου για ανεξαρτησία θα είναι ιδιαίτερα τονισμένη αυτή την ημέρα, με αποτέλεσμα οι γύρω σου να σε κρίνουν ως «προκλητικό» ή ακόμα και εγωιστή! Η μέρα σε ωθεί να εκφράσεις τον αληθινό σου εαυτό και να επικεντρωθείς σε προσωπικούς στόχους. Μη φοβηθείς να πάρεις ρίσκα και να ξεκινήσεις κάτι καινούργιο που θα σε ενθουσιάσει.

Ιχθύες - Με διάθεση «περίεργη»

Με συναισθηματικά σκαμπανεβάσματα είσαι αυτό το Σάββατο φίλε μου Ιχθύ! Πλησιάζει η Έκλειψη Σελήνης στο ζώδιο σου και η διάθεση είναι κάπως περίεργη, έτσι και προτιμάς για λίγο να αποκοπείς από την κοινωνικότητα, ενώ σε πιάνουν οι ευαισθησίες σου και προσπαθείς να βρεις τους τρόπους εκείνους για να απελευθερωθείς από ότι βαραίνει την ψυχολογία σου! Είναι μία καλή ημέρα για να αφιερώσεις χρόνο για διάβασμα, για ένα περίπατο στη φύση, για μία ανασκόπηση γεγονότων που σου έδωσαν σημαντικά μαθήματα στο χτες. Επίσης καλείσαι αυτό το διάστημα να κάνεις ένα σημαντικό ξεκαθάρισμα στην ζωή σου!

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!