ΖΩΔΙΑ

Οι αστρολογικές προβλέψεις της Δευτέρας 30 Σεπτεμβρίου 2024

Σήμερα Δευτέρα 30 Σεπτεμβρίου 2024, ο Άρης από το ζώδιο του Καρκίνου σχηματίζει τρίγωνο με τον Κρόνο από το ζώδιο του Ιχθύ. Η όψη αυτή αναμένεται να μας παρακινήσει να αξιοποιήσουμε έμπρακτα τη γνώση, την εμπειρία μας και να επικεντρωθούμε αφοσιωμένα στους στόχους μας. Θα υπάρξουν όμως και κάποιοι εκπρόσωποι του ζωδιακού που αυτή την ημέρα όχι μόνο θα οργανώσουν τα βήματά τους, αλλά θα έχουν και σημαντικές επιτεύξεις που θα φέρουν σταθεροποίηση στην ζωή τους. 

Κριός – Κλείσιμο εκκρεμοτήτων

Αγαπητέ μου Κριέ, η Δευτέρα ξεκινά και είσαι δοσμένος στην ρουτίνα της καθημερινότητας, προσπαθώντας να βάλεις σε μία τάξη όλα αυτά που κρίνεται απαραίτητο να γίνουν. Ο κυβερνήτης του ζωδίου σου ο Άρης από τον Καρκίνο, δημιουργεί μία εύφλεκτη και παρορμητική διάθεση τον τελευταίο καιρό. Σήμερα όμως ειδικά, το τρίγωνο του με τον Κρόνο θα σε βοηθήσει σημαντικά στην εύρεση ουσιαστικών λύσεων που θα προσφέρουν σταθερότητα και εξασφάλιση, σε θέματα που συνδέονται με το σπίτι, την οικογένεια και τα επαγγελματικά! Αναγνωρίζεις περισσότερο την αξία σου και ολοκληρώνεις οτιδήποτε φαινόταν δύσκολο, ακατόρθωτο, αναγνωρίζοντας ότι ο Σεπτέμβριο λήγει με επιτυχίες.

Ταύρος – Σχέδια ολοκληρώνονται

Αγαπητέ μου Ταύρε, ο Σεπτέμβριος ολοκληρώνει τον κύκλο του με το ευεργετικό τρίγωνο του Άρη με τον Κρόνο που επηρεάζει θετικά το ζώδιο σου! Η μέρα είναι κατάλληλη για να εφαρμόσεις σκέψεις και ιδέες που θα σε βοηθήσουν να κατακτήσεις τα προσωπικά σου σχέδια. Διανύεις μία ημέρα που οι επικοινωνίες σου είναι αυξημένες και αυτό σε ενθουσιάζει. Παρατηρείς φιλίες και συμμαχίες να ενδυναμώνονται και σχέδια που είχες στο μυαλό, να μπαίνουν στην τελική ευθεία της πραγμάτωσης. Αξιοποιείσαι λοιπόν το θετικό ρεύμα της ημέρας, για νέες προτάσεις, νέες συμφωνίες, νέες γνωριμίες ή και για κάποιες νέες δραστηριότητες που θα προσφέρουν στην ζωή σου ποιότητα και σταθερότητα!

Δίδυμοι - Ξέρεις τί θέλεις και τί αξίζεις

Ο Σεπτέμβριος είναι γεγονός πως ήταν «ζόρικος» μήνας για σένα αγαπητέ μου Δίδυμε. Η τελευταία του ημέρα όμως, με το τρίγωνο του Άρη με τον Κρόνο, σε στηρίζει σημαντικά για να οργανώσεις ένα σταθερό πλαίσιο στα επαγγελματικά και στα οικονομικά σου! Κάνεις κάποιες στρατηγικές, μεθοδικές κινήσεις που θα σε βοηθήσουν να εξασφαλίσεις ένα καλύτερο αύριο! Θα παρουσιαστούν όμως και κάποιες ευκαιρίες για να τονώσεις το εισόδημά σου αλλά και για να βρεις νέους τρόπους για να βρεθείς κερδισμένος! Η επιτυχία στους στόχους σου είναι μονόδρομος, γιατί πλέον ξέρεις τί θέλεις και τί αξίζεις!

Καρκίνος – Μέρα επιτυχίας

Η τελευταία ημέρα του Σεπτεμβρίου, σε βρίσκει αρκετά ενδυναμωμένο και έτοιμο να νιώσεις σιγουριά, σταθερότητα, εξασφάλιση, διακρίνοντας ότι πολλά από όσα προγραμμάτιζες να γίνουν, τα ολοκλήρωσες με επιτυχία. Αυτή την ημέρα όμως έχεις την δυναμική εκείνη, για να κάνεις και σημαντικά βήματα επέκτασης, για να ξεκινήσεις ένα σεμινάριο, να ενισχύσεις τις γνώσεις σου, να έχεις κάποιο σημαντικό επίτευγμα σε μία νομική ή εκπαιδευτική δραστηριότητα. Παράλληλα και οι σχέσεις σου ευνοούνται, γιατί καταφέρνεις και εκφράζεις δυναμικά τα θέλω σου και είσαι πολύ ξεκάθαρος στα συναισθήματά σου!

Λέων - Οικονομική οργάνωση

Ο Σεπτέμβριος ολοκληρώνει τον κύκλο του και την τελευταία του ημέρα καταφέρνεις να αντιμετωπίσεις και να διαχειριστείς με απόλυτη επιτυχία, πολλά από τα βαρίδια που δεν σου επέτρεπαν να είσαι ήρεμος και σίγουρος το περασμένο διάστημα. Κλείνεις οικονομικές οφειλές, οργανώνεις επιτυχώς τον προϋπολογισμό σου, προχωρά μία οικονομική υπόθεση που περίμενες και συγκροτείς με τον καλύτερο δυνατό τρόπο την εργασία σου! Παράλληλα διακρίνεις ότι πλέον είναι απαραίτητο να βάλεις κάποια όρια στους ανθρώπους εκείνους που στραγγίζουν την ενέργειά σου, ή που σου ξύνουν πληγές του παρελθόντος, αυτό ακριβώς κάνεις και στην πορεία θα σε βοηθήσει να νιώσεις περισσότερο σίγουρος και απελευθερωμένος!

Παρθένος – Σταθερές συμμαχίες

Φτάσαμε στο τέλος του Σεπτεμβρίου, ενός μήνα που προκάλεσε έντονες συγχύσεις και αστάθειες στην ζωή σου! Η τελευταία του ημέρα ωστόσο, σε βοηθά να συγκροτηθείς με κάθε τρόπο. Το τρίγωνο Άρη/Κρόνου που κορυφώνεται σήμερα, φέρνει εξελίξεις στα προσωπικά σου σχέδια και τις επιθυμίες γεγονός που σε σταθεροποιεί! Είναι μία ημέρα που μπορεί να προχωρήσει επιτυχώς μία νέα σταθερή συνεργασία ή σχέση. Βρίσκεις τους συμμάχους εκείνους που μπορούν να υποστηρίξουν τα σχέδιά σου. Παράλληλα νιώθεις πιο όμορφα μέσα σου, διακρίνοντας ότι δημιουργούνται πιο σταθερές προοπτικές στην ζωή σου αλλά και στα οικονομικά σου!

Ζυγός – Αφοσίωση στους στόχους σου

Η καριέρα και οι επαγγελματικοί σου στόχοι θα βρεθούν στο προσκήνιο για σήμερα Δευτέρα φίλε μου Ζυγέ. Θα έχεις την ευκαιρία να αναδείξεις τις ικανότητές σου και να αναγνωριστείς για τις προσπάθειές σου. Με το σημερινό τρίγωνο του Άρη με τον Κρόνο σου δίνονται οι ευκαιρίες για μία προαγωγή ή για κάποιο σημαντικό επαγγελματικό επίτευγμα. Παράλληλα, συγκροτείς τους χρόνους σου, το πρόγραμμά σου, βάζεις τις προτεραιότητές σου και επικεντρώνεσαι αφοσιωμένα στους στόχους σου!

Σκορπιός - Άμεσες κινήσεις για εκπλήρωση σχεδίων

Καθώς ο Σεπτέμβριος ολοκληρώνει τον κύκλο του, εσύ Σκορπιέ μου έχεις σήμερα την ευκαιρία να κάνεις άμεσες κινήσεις που θα σε βοηθήσουν να πραγματοποιήσεις σχέδια επεκτατικά που θα φέρουν ικανοποίηση στην ζωή σου! Είναι πολύ πιθανό να θέτεις ως στόχο σου την έναρξη ενός νέου δημιουργικού σχεδίου, την πραγματοποίηση ενός ταξιδιού, το ξεκίνημα μίας νέας δραστηριότητας. Οι επιθυμίες σου ωριμάζουν και νιώθεις αρκετά πιο αισιόδοξα ότι όλα μπαίνουν σε μία πιο ευνοϊκή πορεία για σένα! Επίσης, είναι μια καλή στιγμή για να εξετάσεις τις πεποιθήσεις σου και να επαναπροσδιορίσεις τους στόχους και τις αξίες σου.

Τοξότης – Επίτευξη οικονομικών σχεδίων

Ο Σεπτέμβριος σε επιβάρυνε ποικιλοτρόπως και σε έκανε να χάσεις λίγο από την αισιοδοξία που από την φύση σου σε διακρίνει. Στην τελευταία του μέρα όμως θα σου προσφέρει ανακούφιση οικονομική, τόνωση αυτοπεποίθησης, επίλυση οικογενειακών υποθέσεων και οργάνωση στα βήματα εκείνα που θα φέρουν σταθερότητα και σιγουριά για την πορεία σου! Είναι μία ημέρα κατάλληλη για να οργανώσεις τον προϋπολογισμό σου, αλλά και για να κάνεις τα βήματα εκείνα που θα σε βοηθήσουν σημαντικά να τονώσεις το εισόδημά σου! Σιγουρεύεσαι για το μέλλον των οικογενειακών και οικονομικών σου υποθέσεων

Αιγόκερως – Σταθεροποίηση σχέσεων και συνεργασιών

Οι σχέσεις και οι συνεργασίες σου θα βρεθούν στο προσκήνιο σήμερα τελευταία ημέρα του Σεπτεμβρίου αγαπητέ μου Αιγόκερε. Θα έχεις την ευκαιρία να εμβαθύνεις τις προσωπικές σου σχέσεις και να δημιουργήσεις σταθερές βάσεις για το μέλλον. Οι επαγγελματικές συνεργασίες θα ευνοηθούν, και μπορεί να βρεις νέους συμμάχους που θα σε στηρίξουν στις επαγγελματικές σου προσπάθειες. Οι αποφάσεις, τα συμφωνητικά και οι γνωριμίες που θα γίνουν αυτή την ημέρα, θα έχουν έναν σταθερό ρόλο στην ζωή σου σε βάθος χρόνου – για αυτό επέλεξε σωστά -!

Υδροχόος – Βάζεις σε τάξη τα οικονομικά σου

Αποχαιρετάς τον Σεπτέμβριο βάζοντας σε τάξη τα οικονομικά σου τα οποία βρέθηκαν στο «στόχαστρο» προκλήσεων στην πορεία αυτού του μήνα Υδροχόε μου! Το ευεργετικό τρίγωνο του Άρη από τον Καρκίνο με τον Κρόνο από τους Ιχθείς, σε βοηθά σήμερα να προχωρήσεις κάποια επαγγελματικά σχέδια, που θα σου αποφέρουν σταθερό κέρδος σε βάθος χρόνου! Οι επαγγελματικές σου προσπάθειες θα ανταμειφθούν, αρκεί να λειτουργήσεις οργανωμένα και με πλάνο! Παράλληλα η μέρα είναι εξαιρετική για να κάνεις κινήσεις ή να ξεκινήσεις δραστηριότητες που θα σε βοηθήσουν στην επίλυση μίας αδυναμίας ψυχικής ή σωματικής!

Ιχθείς – Οργανώνεσαι για να γίνουν τα όνειρα πραγματικότητα

Φίλε μου Ιχθύ, έφτασες στην έξοδο του Σεπτεμβρίου, ενός μήνα που σε τάραξε και σε έφερε προσωρινά σε ένα συναισθηματικό αδιέξοδο. Σήμερα Δευτέρα όμως, το τρίγωνο του Άρη από τον Καρκίνο με τον Κρόνο από τους Ιχθείς, σε βοηθά να κάνεις ώριμες και μελετημένες κινήσεις, προκειμένου να φτάσεις στο στάδιο εκπλήρωσης ενός σχεδίου που ήθελες πολύ! Αναγνωρίζεις τι πραγματικά θέλεις στα αισθηματικά σου, θέτεις τους κανόνες σου, ενώ η απόφαση της δέσμευσης τριγυρίζει αυτή την περίοδο στο μυαλό και στις κινήσεις σου! Αισθάνεσαι αρκετά πιο δυνατός και πλήρης!

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!