ΖΩΔΙΑ

Οι αστρολογικές προβλέψεις της Πέμπτης 3 Οκτωβρίου 2024

Μετά την χθεσινή Ηλιακή Έκλειψη στο Ζυγό, το κλίμα γύρω μας συνεχίζει να είναι εύφλεκτο και ταραγμένο, με την Σελήνη να συνεχίζει την πορεία της στο Ζυγό, σχηματίζοντας τις πρωινές ώρες τετράγωνο με τον Άρη από τον Καρκίνο, προκαλώντας εντάσεις, καβγαδάκια, γκρίνιες και θυμό …

Κριός – Εκνευρισμοί και ευκαιρίες επαφών

Αγαπητέ μου Κριέ, μία ημέρα μετά την κορύφωση της Ηλιακής Έκλειψης στο Ζυγό, το κλίμα για σένα είναι ακόμα έκρυθμο, ενώ το τετράγωνο της Σελήνης και του Άρη θα προκαλέσει συγκρούσεις στις σχέσεις σου σήμερα. Ενδέχεται να νιώθεις πιεσμένος και να βγάζεις τον εκνευρισμό σου προς τους άλλους. Είναι σημαντικό να διατηρήσεις την ψυχραιμία σου και να προσπαθήσεις να λύσεις τα προβλήματα με ψυχραιμία και διάλογο, μην ξεχνάς ότι δεν έχεις πάντα δίκιο σε όλα. Ωστόσο καθώς φτάνουμε στο απόγευμα, το τρίγωνο της Σελήνης με τον Δία σε βοηθά να δεις τα πράγματα από μια πιο αισιόδοξη σκοπιά και να βρεις δημιουργικές λύσεις. Εκμεταλλεύσου αυτή την ενέργεια για να προωθήσεις τις ιδέες σου και να εξελιχθείς.

Ταύρος – Υπερένταση και εργασιακό στρες

Φίλε μου Ταύρε για σήμερα Πέμπτη θα εκδηλωθούν κάποιες προκλήσεις στη δουλειά ή την καθημερινότητά σου και χαρακτηριστικό στην ημέρα σου θα είναι το έντονο στρες. Η σύγκρουση της Σελήνης με τον Άρη θα προκαλέσει νευρικότητα στις ημερήσιες εργασίες σου ενώ θα υπάρξουν κάποιες ειδήσεις στα επαγγελματικά που θα σε θυμώσουν, μην αφήσεις το άγχος να σε καταβάλλει. Το θετικό τρίγωνο της Σελήνης με τον Δία σου δίνει την ευκαιρία να δεις τη μεγαλύτερη εικόνα και να βρεις νέους τρόπους για να βελτιώσεις την κατάσταση. Στήριξε τους συνεργάτες σου και πρότεινε λύσεις που θα ωφελήσουν όλους. Οι απογευματινές ώρες είναι εξαιρετικά θετικές και για να λάβεις κάποια χρήματα.

Δίδυμοι – Μέρα ευελιξίας και ικανοποίησης

Η Σελήνη σήμερα Πέμπτη συνεχίζει την πορεία της στο Ζυγό και σε ευνοεί ιδιαίτερα, Δίδυμε. Παρόλο που μπορεί να υπάρξουν στιγμές έντασης τις πρωινές ώρες που κορυφώνεται το τετράγωνο Σελήνης/Άρη, η θετική όψη Σελήνης/Δία τις απογευματινές ώρες σε βοηθά να αντιμετωπίσεις τις δυσκολίες με ευελιξία και εξυπνάδα. Οι κοινωνικές σου επαφές θα είναι ευνοϊκές και μπορείς να κερδίσεις την υποστήριξη που χρειάζεσαι για τα σχέδιά σου. Εκμεταλλεύσου αυτή την ημέρα για να προωθήσεις τις ιδέες σου και να κάνεις νέες επαφές που θα σε βοηθήσουν στο μέλλον. Μία ερωτική ικανοποίηση θα προσφέρει χαμόγελα τις βραδινές ώρες.

Καρκίνος – Μην τροχίζεις τα νύχια για καβγά

Για σήμερα Πέμπτη Καρκίνε μου, συνεχίζεις και είσαι σε μία περίεργη διάθεση ενώ θα προκληθούν και κάποιες εντάσεις στο σπίτι ή με την οικογένεια. Ο Άρης στο ζώδιό σου μπορεί να σε κάνει πιο ευερέθιστο και να προκύπτουν συγκρούσεις με τα κοντινά σου πρόσωπα. Είναι σημαντικό να παραμείνεις ψύχραιμος και να προσπαθήσεις να επιλύσεις τις διαφορές με διάλογο. Το τρίγωνο της Σελήνης με τον Δία σου προσφέρει ευκαιρίες για ανάπτυξη και προσωπική εξέλιξη, αρκεί να είσαι ανοιχτός σε νέες ιδέες και νέες προσεγγίσεις.

Λέων – Λόγια και παρεξηγήσεις

Μέρα έντασης στις επικοινωνίες σου η σημερινή Πέμπτη φίλε μου Λέοντα. Το τετράγωνο Σελήνης/Άρη μπορεί να προκαλέσει διαφωνίες με τους γύρω σου, αλλά είναι σημαντικό να προσπαθήσεις να διατηρήσεις την ισορροπία και να μην αφήσεις τις εντάσεις να κλιμακωθούν. Τις απογευματινές ώρες το τρίγωνο της Σελήνης με τον Δία σε ενθαρρύνει να δεις τα πράγματα με πιο αισιόδοξο μάτι και να αναζητήσεις λύσεις που θα σε βοηθήσουν να προχωρήσεις. Κάποια ευχάριστα μηνύματα από φιλικά πρόσωπα αναμένεται να σε φέρουν σε ένα χαρούμενο κλείσιμο ημέρας!

Παρθένος - Αγώνας δρόμου

Η σημερινή ημέρα θα φέρει κάποιες οικονομικές προκλήσεις για σένα αγαπητέ μου Παρθένε. Το τετράγωνο Σελήνης/Άρη μπορεί να δημιουργήσει απροσδόκητα έξοδα ή να προκαλέσει ανησυχίες για τα οικονομικά σου. Είναι σημαντικό να διατηρήσεις την ψυχραιμία σου και να αναζητήσεις λύσεις με ψυχραιμία και λογική. Το τρίγωνο της Σελήνης με τον Δία σου τις απογευματινές ώρες, προσφέρει την ικανοποίηση μέσα από μία επαγγελματική εξέλιξη που θα σου δώσει δύναμη και θάρρος! Ικανοποιείσαι από μία εξέλιξη που δημιουργείται τώρα στην καριέρα σου!

Ζυγός – Η Ατμόσφαιρα Ηλεκτρισμένη

Μετά την χθεσινή Ηλιακή Έκλειψη στο ζώδιο σου, οι ευαισθησίες σου είναι τονισμένες Ζυγέ μου και ακόμα είσαι ευάλωτος ή και φοβισμένος για το τί θα ακολουθήσει στη πορεία . Το τετράγωνο Σελήνης/Άρη σε κάνει να θίγεσαι και να προσβάλλεσαι από μία επαγγελματική εξέλιξη που τώρα δημιουργείται, προσπάθησε να επικεντρωθείς στην λύση και όχι στην «γκρίνια». Το τρίγωνο της Σελήνης με τον Δία που γίνεται το απόγευμα βελτιώνει σημαντικά την διάθεσή σου και σε βοηθά να βρεις λύσεις που θα βοηθήσουν στη βελτίωση των σχέσεών σου. Παράλληλα η ενασχόληση σου με μία νέα δραστηριότητα, η προετοιμασία ενός ταξιδιού ή και η γνωριμία με έναν νέο άνθρωπο μπορούν να σου μεταφέρουν έναν σημαντικό αέρα ενθουσιασμού

Σκορπιός – Κακοκεφιά αλλά και … κέρδη!

Μέρα εσωτερικών συγκρούσεων αυτή η Πέμπτη για το ζώδιο σου αγαπητέ μου Σκορπιέ. Το τετράγωνο Σελήνης/Άρη θα φέρει στην επιφάνεια παλιά τραύματα ή ανασφάλειες που καλείσαι τώρα να διαχειριστείς και να λύσεις. Παράλληλα η μέρα θα είναι αρκετά απαιτητική στις επικοινωνίες σου, στις επαγγελματικές σου συνδιαλλαγές ενώ τις πρωινές ώρες σε πιάνει η Σκορπίσια κακοκεφιά που τα βλέπεις όλα μαύρα, ευτυχώς αυτή η τάση γρήγορα ξεπερνιέται. Το τρίγωνο της Σελήνης με τον Δία του απόγευμα προσφέρει ψυχολογική τόνωση αλλά και χαρά που θα προέλθει από την θετική εξέλιξη που θα έρθει σε κάποια οικονομική σου υπόθεση!

Τοξότης - Εκνευρισμοί στις επαφές σου

Οι προκλήσεις και οι εντάσεις στην κοινωνική σου ζωή συνεχίζονται και σήμερα Πέμπτη για το ζώδιο σου αγαπητέ μου Τοξότη. Το τετράγωνο Σελήνης/Άρη μπορεί να προκαλέσει εντάσεις και διαφωνίες με τους φίλους σου, ή ακόμα και κάποιες συγκρούσεις με πρόσωπα που έχεις και κάποια οικονομική σχέση. Το τρίγωνο της Σελήνης με τον Δία τις απογευματινές ώρες προσφέρει ενθουσιασμό και την ευκαιρία να ξεφύγεις από το δυσάρεστο κλίμα και να δεις ανθρώπους που πραγματικά σε ενδιαφέρουν. Ευνοούνται ιδιαίτερα οι νέες γνωριμίες και οι ευχάριστες συμπτώσεις!

Αιγόκερως - Οι επαγγελματικές συγκρούσεις συνεχίζονται

Μετά την χθεσινή Ηλιακή Έκλειψη στο Ζυγό, εξακολουθείς να είσαι «κάπως» μέσα σου, ενώ στα επαγγελματικά σου κορυφώνονται κάποιες εξελίξεις που προκαλούν εκνευρισμό! Το τετράγωνο Σελήνης/Άρη θα δημιουργήσει ένταση και θα φέρει συγκρούσεις με τους συναδέλφους ή τους προϊσταμένους σου. Μην οδηγείς τα πράγματα στα άκρα, συγκράτησε την παρορμητικότητά σου και θυμήσου ότι ο στόχος σου αυτό τον καιρό είναι να ορθοποδήσεις και να ενδυναμωθείς. Το τρίγωνο της Σελήνης με τον Δία το απόγευμα , χαλαρώνει το κλίμα της ημέρας, ενώ σου προσφέρονται και κάποιες ευκαιρίες για να κλείσει η μέρα σου ήρεμα, χαλαρά αλλά και ποιοτικά!

Υδροχόος - Ένταση στα επαγγελματικά, φλόγες στα αισθηματικά

Αγαπητέ μου Υδροχόε, για σήμερα Πέμπτη, η Σελήνη συνεχίζει την πορεία της στον Ζυγό, σχηματίζοντας τετράγωνο με τον Άρη στον Καρκίνο, το πρόγραμμά σου πέφτει λίγο έξω και λαμβάνεις ειδήσεις στα επαγγελματικά σου οι οποίες σου προκαλούν εκνευρισμό! Προσπάθησε να μην αποσυντονιστείς από τις πολλές υποχρεώσεις και δείξε αυτοσυγκράτηση στο έντονο στρες που τώρα σου εκδηλώνεται! Καθώς οδεύουμε στο απόγευμα, το τρίγωνο Σελήνης/Δία προσφέρει μία ωραιότατη έκπληξη στα αισθηματικά που σε ανεβάζει πολύ!

Ιχθύες – Άγχος για τα οικονομικά

Ιχθύ μου, για σήμερα Πέμπτη η ψυχολογία συνεχίζει να είναι βαριά, κυρίως ως το απόγευμα. Η Σελήνη συνεχίζει την πορεία της στο ζώδιο του Ζυγού, οι οικονομικές υποχρεώσεις αποτελούν έναν μεγάλο βραχνά, που σε κάνει να αντιδράς γιατί δεν μπορείς εύκολα να κάνεις τις κινήσεις που θα θελες για να πετύχεις κάποια προσωπικά σχέδια! Επιπλέον, είσαι θυμωμένος και για μία ερωτική υπόθεση που σου έχει μείνει αγκάθι στο λαιμό! Τις απογευματινές ώρες συνέρχεσαι ενώ το τρίγωνο της Σελήνης με τον Δία σου επιφυλάσσει και ευχάριστες στιγμές στο σπίτι και με την οικογένεια!

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!