ΖΩΔΙΑ

Οι αστρολογικές προβλέψεις της Δευτέρας 14 Οκτωβρίου 2024

Ο Ήλιος από το ζώδιο του Ζυγού, σχηματίζει τετράγωνο με τον Άρη, φέρνοντας κόντρες, αντιδικίες και αρκετή νευρικότητα στην καθημερινότητά μας. Το θάρρος, η τόλμη και η αντοχή στα δύσκολα μπορούν να μας βοηθήσουν να βρούμε τις ισορροπίες, αρκεί να συγκρατήσουμε την παρόρμηση! Παράλληλα μία άκρως τυχερή όψη, έρχεται για να προσφέρει ευκαιρίες επέκτασης και τύχης, το τρίγωνο Ήλιου/Δία θα χαρίσει τα «δωράκια» του αυτή την ημέρα, προκειμένου να μην μείνουμε μόνο στους «καβγάδες»!

Κριός – Πες ναι σε νέες προτάσεις

Για σήμερα Δευτέρα, δύο σημαντικές αστρολογικές όψεις φέρνουν τα γεγονότα τους κυρίως στον τομέα των σχέσεων και των συνεργασιών σου φίλε μου Κριέ. Το τετράγωνο Ήλιου/Άρη, προκαλεί εντάσεις, έριδες και πολλά νεύρα για υποθέσεις του παρελθόντος ή για θέματα που συνδέονται με το σπίτι και την οικογένεια. Το τρίγωνο Ήλιου/Δία ανοίγει μία πολύ καλή προοπτική για μία νέα γνωριμία, μία νέα πρόταση, ή μία ευχάριστη είδηση που θα σου τονώσει το ηθικό.

Ταύρος – Μέρα αταξίας αλλά οικονομικών ευκαιριών

Η πρώτη ημέρα της εβδομάδας φέρνει ένταση στην δουλειά αγαπητέ μου Ταύρε. Τσαντίζεσαι από λόγια που ακούς, από το πιεστικό πρόγραμμα, από την αταξία που υπάρχει γύρω σου! Επιπλέον, βιάζεσαι να μιλήσεις και να εκφράσεις την άποψή σου,αυτό μπορεί να σε φέρει αντιμέτωπο με καβγάδες. Όλα αυτά είναι απόρροια του τετραγώνου Ήλιου/Άρη που σου εφιστά αυτή την ημέρα την προσοχή και στις μετακινήσεις σου! Η θετική όψη της ημέρας που είναι το τρίγωνο Ήλιου/Δία, προσφέρει τύχη και επέκταση στα οικονομικά σου, αξιοποιείσαι την ευκαιρία που θα σου δοθεί!

Δίδυμοι – Συγκράτησε την επιπολαιότητα

Η εβδομάδα ξεκινά με αρκετά έξοδα αλλά και με τις επιθυμίες σου να κάνουν «πάρτι» και να λειτουργείς ασυγκράτητα και επιπόλαια με το χρήμα αλλά και με το συναίσθημα φίλε μου Δίδυμε. Με το τετράγωνο Ήλιου/Άρη, μην βιάζεσαι να κάνεις αγορές, ή να αφιερώσεις ένα μεγάλο ποσό για μία δραστηριότητά σου, σύντομα θα μείνεις με άδειο πορτοφόλι! Η τυχερή όψη που σχηματίζει σήμερα ο Ήλιος με τον Δία από το ζώδιο σου σε γεμίζει με αισιοδοξία, ενθουσιασμό ενώ ανοίγονται καλές προοπτικές για ψυχαγωγία και προσωπική επέκταση.

Καρκίνος – Μην θυμώνεις με ανούσια πράγματα

Τα νεύρα γίνονται κρόσσια αυτή την Δευτέρα φίλε μου Καρκίνε, αφού το τετράγωνο Ήλιου/Άρη σε επηρεάζει στενά και βιάζεσαι να κρίνεις, να αντιδράσεις και δεν σου είναι πολύ εύκολο αυτή την ημέρα να συμμαζέψεις τον εαυτό σου! Θυμώνεις με καταστάσεις του παρελθόντος, τσαντίζεσαι με υποθέσεις της οικογένειας, νιώθεις ευάλωτος και αυτό σε παρακινεί να επιτεθείς , το κάνεις όμως από άμυνα, γιατί δεν θέλεις να πληγωθείς! Εξισορροπητικά θα λειτουργήσει το τρίγωνο Ήλιου/Δία που είναι μία όψη σανίδα σωτηρίας που σε βοηθά να ξεφύγεις από τίς όποιες δυσκολίες εμφανίζονται τώρα στον δρόμο σου!

Λέων – Γίνεσαι ανυποχώρητος σε συζητήσεις

Για σήμερα Δευτέρα σε διακρίνει η δημιουργικότητα, η ανάγκη για επικοινωνία και θέλεις να πάρεις κάποιες τελικές αποφάσεις για θέματα επαγγελματικά και προσωπικά. Βιάζεσαι και πιέζεις τις καταστάσεις, γεγονός που σε εξουθενώνει, είτε μπορεί να γίνεις αρκετά αμετάκλητος σε συζητήσεις που θα κάνεις με πρόσωπα που συνδέεσαι στενά! Σήμερα όμως έχουμε και μία υποστηρικτική αστρολογική όψη, το τρίγωνο Ήλιου/Δία που προσφέρει στήριξη από το φιλικό περιβάλλον, νέες γνωριμίες και νέες προοπτικές που θα εκπληρώσουν τα σχέδια σου!

Παρθένος – Μην βιάζεσαι να αξιολογήσεις

Το ταμείο είναι μείον, αυτό το ξέρεις και το ξέρω ότι τα οικονομικά σου είναι το ευάλωτο σημείο σου αυτό τον καιρό! Το τρίγωνο Ήλιου- Δία που κορυφώνεται σήμερα, προσφέρει όμως ένα νέο άνοιγμα επαγγελματικό, μία νέα ευκαιρία εργασίας, που θα σε βοηθήσει να τονωθείς και να δεις τα οικονομικά να βελτιώνονται! Τι πρέπει να αποφύγεις σήμερα; Τις βιαστικές εκτιμήσεις και τις παρεξηγήσεις με πρόσωπα του φιλικού σου περιβάλλοντος. Μην θίγεσαι, μην προσβάλλεσαι και μην λειτουργείς άδικα απέναντι σε ανθρώπους που δεν θα έπρεπε.

Ζυγός – Εντάσεις στα επαγγελματικά ρέντα στα προσωπικά

Σημαντική μέρα για το ζώδιο σου, πόσο μάλλον αν έχεις τα γενέθλιά σου σήμερα που κορυφώνονται δύο σημαντικές αστρολογικές όψεις. Το τετράγωνο Ήλιου/Άρη σε παρακινεί να λειτουργήσεις με θάρρος, μαχητικά, τολμηρά, όμως υπάρχουν εντάσεις στον επαγγελματικό τομέα και τα πράγματα γίνονται «σαλάτα» με τα νεύρα να έχουν την τιμητική τους. Το τρίγωνο Ήλιου/Δία, είναι μία άκρως τυχερή όψη, που θα σε βοηθήσει αυτή την περίοδο να αναπτυχθείς, να εξελιχθείς, να γυρίσεις ένα νέο κεφάλαιο στην ζωή σου, να ενισχύσεις γνώσεις, εμπειρίες ή ακόμα και να ταξιδέψεις. Υιοθετείς μία νέα φιλοσοφία και στάση ζωής.

Σκορπιός – Ασυγκράτητες διαθέσεις

Ο παραδοσιακός κυβερνήτης του ζωδίου σου ο Άρης, σχηματίζει σήμερα τετράγωνο με τον Ήλιο και εσύ αγαπητέ μου Σκορπιέ είσαι πολεμοχαρής στα λόγια σου και τολμηρός στις κινήσεις που σκοπεύεις να κάνεις. Δεν μετράς τον κίνδυνο, το παρασκήνιο, την δυσκολία … είσαι ατρόμητος και πηγαίνεις κόντρα στο κύμα! Η θετική όψη τριγώνου του Ήλιου με τον Δία, προσφέρει ανταμοιβή και δικαίωση συναισθηματική αλλά και οικονομική! Η μέρα είναι εξαιρετική για να βρεθείς ωφελημένος από ένα έξτρα κέρδος!

Τοξότης – Το πάθος σε κατευθύνει

Μέρα με πάθος, έντονο ερωτισμό και ασυγκράτητες επιθυμίες Τοξότη μου, κάνε έρωτα όμως και όχι πόλεμο γιατί η μέρα μπορεί να βγάλει στην φόρα και μάχες συμφερόντων για οικονομικά και συγκρούσεις με το περιβάλλον σου, λόγω τετραγώνου Ήλιου/Άρη. Ωστόσο το τρίγωνο Ήλιου/Δία, προσφέρει ανέλπιστες ευκαιρίες εύνοιας στον τομέα των σχέσεων. Μία τυχερή γνωριμία, μία τυχερή πρόταση, ή μία ευχάριστη αλλαγή θα σε παρακινήσουν αυτή την ημέρα να κάνεις νέα σχέδια!

Αιγόκερως – Σε κόντρα με το περιβάλλον σου

Δεν είναι εύκολη αυτή η Δευτέρα για το ζώδιο σου αγαπητέ μου Αιγόκερε. Όπως πάντα είσαι επικεντρωμένος στα επαγγελματικά, παρόλο που δεν λείπουν το θάρρος, η δημιουργικότητα, η ετοιμότητα και η θέληση, φαίνεται ότι στην πορεία της ημέρας εκνευρίζεσαι με πρόσωπα που συνεργάζεσαι και προσπαθείς να επιβάλεις τις απόψεις σου! Το τρίγωνο Ήλιου/Δία ωστόσο σε βοηθά αυτό τον καιρό να εξελίσσεσαι προσωπικά και επαγγελματικά και να βρίσκεις την δύναμη που έχεις μέσα σου, που σε κατευθύνει να κάνεις τις επιλογές εκείνες που θα βελτιώσουν το επίπεδο διαβίωσής σου

Υδροχόος – Απαιτητική μέρα με πινελιές ερωτισμού

Τσαγκαροδευτέρα με αρκετή ενέργεια από πλευράς σου, όπου φροντίζεις να τρέξεις όλες τις υποχρεώσεις, να κάνεις πράγματα για την δουλειά, με πολύ άγχος και πολλές επαφές που σε αποσυντονίζουν ή και σε εκνευρίζουν. Χαλάρωσε ταχύτητα και πάρε ένα – ένα τα πράγματα με σειρά! Το τρίγωνο Ήλιου/Δία που σχηματίζεται σήμερα, προσφέρει το άνοιγμα και την προοπτική για μία νέα ερωτική ιστορία που θα σε συναρπάσει!

Ιχθύς – Ακολούθησε το ένστικτο και την έμπνευση

Άφησε τις ζήλειες και τους ανταγωνισμούς στην άκρη και κυνήγησε το πάθος σου, αυτό που θέλεις περισσότερο, χωρίς φόβο, χωρίς ανασφάλειες, αλλά δείχνοντας τις θετικές ποιότητες του χαρακτήρα σου! Σήμερα Δευτέρα η δημιουργικότητα μπορεί να αποτελέσει το δικό σου τυχερό χαρτί επιτυχίας. Τα οικονομικά μπορεί να σε ζορίζουν και να σου στερούν την άνεση να κάνεις ότι θέλεις την στιγμή που το θέλεις, όμως σου εγγυώμαι ότι έρχονται καλύτερες μέρες στην ζωή σου μα προπάντων καλύτερες μέρες με το «μέσα» σου!

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!