ΖΩΔΙΑ

Οι αστρολογικές προβλέψεις της Τρίτης 22 Οκτωβρίου 2024

Ο Ερμή από το ζώδιο του Σκορπιού επικεντρώνει το νου με μεθοδικότητα και επιμονή στον στόχο και ο Κρόνος από τους Ιχθείς,  βοηθά στην δομή και την συγκρότηση των προσωπικών σχεδίων! Το τρίγωνο Ερμή/Κρόνου που σχηματίζεται σήμερα, αποτελεί μία ιδανική όψη για να συγκροτήσουμε την σκέψη μας, να ξεκαθαρίσουμε τι θέλουμε, να κάνουμε σημαντικές και σταθερές συζητήσεις και επαφές που θα έχουν σταθερή ισχύ σε βάθος χρόνου. Κατάλληλη είναι η μέρα και για συμφωνητικά! Οι αποφάσεις που θα παρθούν σήμερα, θα έχουν σημαντική επιρροή σε βάθος χρόνου!

Κριός – Τακτοποιώντας τα οικονομικά

Σήμερα, θα κάνεις κάποιες σοβαρές συζητήσεις που θα αφορούν το μέλλον και την προοπτική των οικονομικών σου αγαπητέ μου Κριέ. Εάν έχεις εκκρεμότητες με δάνεια, κληρονομιές ή κοινά οικονομικά με άλλους, είναι η στιγμή να πάρεις αποφάσεις που θα σου δώσουν μεγαλύτερη ασφάλεια στο μέλλον. Το τρίγωνο του Ερμή με τον Κρόνο σε καλεί να προγραμματίσεις τις επόμενες κινήσεις σου και να δεσμευτείς για τη μακροπρόθεσμη σταθερότητα των οικονομικών σου. Μην διστάσεις να ζητήσεις βοήθεια από έναν ειδικό αν νιώθεις ότι το χρειάζεσαι, καθώς οι αποφάσεις αυτές είναι κρίσιμες. Παράλληλα, το τρίγωνο της Αφροδίτης με τον Β. Δεσμό από το ζώδιο σου, ευνοεί ιδιαίτερα εσένα που έχεις γεννηθεί το Μάρτιο, όπου μία νέα προοπτική στην ζωή σου σε γεμίζει με χαρά ή ενθουσιασμό, καλή όψη για να κάνεις μία νέα αισθηματική γνωριμία!

Ταύρος – Συζητήσεις με βάθος και ουσία

Οι σχέσεις σου με τους άλλους έρχονται στο προσκήνιο σήμερα, και θα κληθείς να πάρεις σοβαρές αποφάσεις για το μέλλον τους. Είτε πρόκειται για τον σύντροφό σου είτε για επαγγελματικούς συνεργάτες, η επικοινωνία γίνεται ουσιαστική και σταθερή. Αν υπήρχαν προβλήματα ή ανασφάλειες, τώρα είναι η κατάλληλη στιγμή να τα συζητήσεις ανοιχτά και να πάρεις αποφάσεις που θα ενισχύσουν τη σταθερότητα της σχέσης. Ο Ερμής στον Σκορπιό σου δίνει το βάθος να δεις πίσω από τις λέξεις, ενώ ο Κρόνος στους Ιχθείς σου προσφέρει υπομονή και επιμονή. Παράλληλα, ανοίγεται μία νέα προοπτική για τον οικονομικό τομέα!

Δίδυμοι – Ανασυγκρότηση της καθημερινότητας

Η καθημερινότητά σου και οι υποχρεώσεις που αφορούν τη δουλειά σου είναι ο τομέας στον οποίο χρειάζεται να πάρεις σημαντικές αποφάσεις αυτή την ημέρα. Το τρίγωνο του Ερμή με τον Κρόνο σε καλεί να οργανώσεις την καθημερινή σου ρουτίνα, να βελτιώσεις τον τρόπο που διαχειρίζεσαι τον χρόνο σου και να δεσμευτείς σε έναν πιο υγιεινό τρόπο ζωής. Μην αναβάλεις εκκρεμότητες που αφορούν την εργασία σου, καθώς τώρα είναι η στιγμή να βάλεις σταθερές βάσεις για το μέλλον. Η ωριμότητα και η πειθαρχία που θα δείξεις θα σου αποδώσουν καρπούς. Το τρίγωνο Αφροδίτης/Β. Δεσμό φέρνει σήμερα μία σημαντική προσωπική στιγμή, για σένα που έχεις γεννηθεί τον Μάιο!

Καρκίνος – Μία δημιουργική ημέρα

Σήμερα είναι η ημέρα που οι ερωτικές σου σχέσεις και τα δημιουργικά σου σχέδια απαιτούν ξεκάθαρες αποφάσεις και δέσμευση. Το τρίγωνο του Ερμή με τον Κρόνο σε βοηθά να δεις τι πραγματικά επιθυμείς σε αυτά τα δύο επίπεδα και να αποφασίσεις αν πρέπει να προχωρήσεις ή να αναθεωρήσεις. Μπορεί να νιώσεις την ανάγκη να μιλήσεις με τον σύντροφό σου για το μέλλον της σχέσης σας ή να θέσεις συγκεκριμένους στόχους για ένα δημιουργικό project. Το κλειδί είναι να κινηθείς με υπευθυνότητα και σοβαρότητα, αφήνοντας πίσω κάθε τι ασαφές.

Λέων - Δίνεις λύσεις σε οικογενειακά ζητήματα

Οι οικογενειακές σου υποθέσεις και τα θέματα σπιτιού σε καλούν να πάρεις σημαντικές αποφάσεις σήμερα το βέβαιο όμως είναι ότι θα δοθούν και λύσεις που θα σε ξαλαφρώσουν. Ίσως χρειαστεί να βάλεις τάξη κάποια θέματα ακίνητης περιουσίας ή να αναλάβεις κάποια νέα ευθύνη μέσα στην οικογένεια. Το τρίγωνο του Ερμή με τον Κρόνο σου δίνει την ευκαιρία να διευθετήσεις εκκρεμότητες και να πάρεις αποφάσεις που θα φέρουν σταθερότητα και ασφάλεια στο οικιακό σου περιβάλλον. Η συζήτηση με τα άτομα που εμπλέκονται θα βοηθήσει, καθώς μπορείς να εκφράσεις με σοβαρότητα τις απόψεις και τις ανάγκες σου ενώ μπορούν να λυθούν και οι διαφωνίες σου! Για σένα που έχεις γεννηθεί τον Ιούλιο είναι αναμενόμενη και μία ευχάριστη ερωτική έκπληξη!

Παρθένος – Επικοινωνείς εποικοδομητικά με το περιβάλλον σου

Η σημερινή όψη τριγώνου ανάμεσα στον Κυβερνήτη σου Ερμή με τον Κρόνο σου δίνει τη δυνατότητα να αναλάβεις δράση στον τομέα της επικοινωνίας και να κάνεις κάποιες σοβαρές συζητήσεις που θα φέρουν λύση σε θέματα σχέσεων και συνεργασιών. Σου είναι πιο εύκολο να βρεις την «χρυσή τομή» και να επικοινωνήσεις εποικοδομητικά με το περιβάλλον σου! Επιπλέον αυτή την ημέρα μπορείς να οργανώσεις με προσοχή τα επόμενα βήματά σου και να δώσεις βάση στην οργάνωση των πληροφοριών και των δικτύων σου. Το τρίγωνο της Αφροδίτης με τον Β. Δεσμό από τον Κριό, σε βοηθά να ανακαλύψεις νέες πηγές χαράς και εκτόνωσης!

Ζυγός – Οικονομικές Λύσεις

Στα οικονομικά σου ζητήματα που καλείσαι σήμερα Τρίτη να πάρεις αποφάσεις αγαπητέ μου Ζυγέ. Το τρίγωνο του Ερμή με τον Κρόνο σε βοηθά να οργανώσεις τα έσοδα και τα έξοδά σου με σοβαρότητα και πειθαρχία. Εάν έχεις αναβάλει την τακτοποίηση χρεών ή την κατάρτιση ενός προϋπολογισμού, τώρα είναι η κατάλληλη στιγμή να το κάνεις. Οι μακροχρόνιες επενδύσεις και οι οικονομικές αποφάσεις που θα πάρεις σήμερα θα έχουν θετικά αποτελέσματα, αν τις αντιμετωπίσεις με υπευθυνότητα και συνέπεια. Το τρίγωνο της Αφροδίτης με τον Β. Δεσμό από τον Κριό φέρνει μία άκρως ενδιαφέρουσα επαφή ή και γνωριμία για σένα που έχεις γεννηθεί τον Σεπτέμβριο!

Σκορπιός – Αποφάσεις για το μέλλον της αισθηματικής σου ζωής

Αγαπητέ μου Σκορπιέ, σήμερα Τρίτη είσαι στο επίκεντρο της αστρολογικές όψης που κορυφώνεται , καθώς ο Ερμής βρίσκεται στο ζώδιό σου. Οι αποφάσεις που καλείσαι να πάρεις αφορούν κυρίως εσένα και την προσωπική σου ανάπτυξη. Είναι η στιγμή να κάνεις έναν απολογισμό των επιλογών σου και να αποφασίσεις πώς θέλεις να κινηθείς στο μέλλον. Το τρίγωνο του Ερμή με τον Κρόνο σε βοηθά να βάλεις σαφείς στόχους και να δεσμευτείς σε ένα πλάνο που θα σε βοηθήσει να εξελιχθείς. Κινήσου με ωριμότητα και πίστη στις ικανότητές σου. Κάποιες ανοιχτές εξομολογήσεις στα αισθηματικά σε βοηθούν να συγκροτήσεις περισσότερο τα «θέλω» σου και να δεσμευτείς σε αποφάσεις για το μέλλον της αισθηματικής σου ζωής!

Τοξότης- Αποκατάσταση ισορροπιών

Η σημερινή όψη τριγώνου ανάμεσα στον Ερμή από τον Σκορπιό και τον Κρόνο από τους Ιχθείς σε καλεί να πάρεις αποφάσεις που θα σε βοηθήσουν να ανακτήσεις την εσωτερική σου ισορροπία. Ίσως νιώθεις την ανάγκη να αποτραβηχτείς από τις πολλές εξωτερικές επιρροές και να εστιάσεις στον εαυτό σου. Το τρίγωνο του Ερμή με τον Κρόνο σε καλεί να βρεις έναν τρόπο να ηρεμήσεις το μυαλό σου και να βάλεις τάξη στις σκέψεις και τα συναισθήματά σου. Επιπλέον το τρίγωνο της Αφροδίτης από το ζώδιο σου με τον Β. Δεσμό, ανοίγει μία νέα προοπτικής χαράς, μέσω μίας νέας δημιουργικής δραστηριότητας, ή μίας νέας αισθηματικής εξέλιξης που τώρα δημιουργείται!

Αιγόκερως – Μία άκρως κοινωνική ημέρα

Οι φίλοι σου και οι κοινωνικές σου επαφές είναι ο τομέας που απαιτεί την προσοχή σου σήμερα. Μπορεί να χρειαστεί να πάρεις αποφάσεις που αφορούν τη συμμετοχή σου σε ομάδες ή την κοινωνική σου ζωή. Το τρίγωνο του Ερμή με τον Κρόνο σου δίνει τη σοφία και την υπομονή να αναλύσεις ποιοι άνθρωποι αξίζουν την προσοχή σου και πού θα ήθελες να επενδύσεις το χρόνο και την ενέργειά σου. Είναι η στιγμή να βάλεις σταθερές βάσεις στις φιλικές σου σχέσεις και να απομακρυνθείς από τοξικές καταστάσεις. Σκέψεις και συζητήσεις για αλλαγές στο σπίτι ή και στην οικογένεια σε γεμίζουν με ενθουσιασμό!

Υδροχόος – Μέρα κατάλληλη για επαγγελματικές επαφές

Τα επαγγελματικά σου και η καριέρα σου βρίσκονται στο επίκεντρο των σημερινών συζητήσεων αλλά και αποφάσεων φίλε μου Υδροχόε. Το τρίγωνο του Ερμή με τον Κρόνο σου δίνει την ευκαιρία να πάρεις σταθερές αποφάσεις για το μέλλον της επαγγελματικής σου πορείας γεγονός που θα βοηθήσει και στην οικονομική σου συγκρότηση. Ίσως χρειαστεί να δεσμευτείς σε ένα νέο project ή να οργανώσεις τα επόμενα βήματά σου με σοβαρότητα. Η πειθαρχία και η στρατηγική σκέψη που θα δείξεις σήμερα θα σε βοηθήσουν να δημιουργήσεις τις κατάλληλες προϋποθέσεις για να εξελιχθείς και να πετύχεις τους στόχους σου. Αν έχεις γεννηθεί τον Ιανουάριο σήμερα θα δεχθείς μία πρόταση – έκπληξη που θα σε ενθουσιάσει!

Ιχθύες - Βήματα προσωπικής ανάπτυξης

Το τρίγωνο του Ερμή με τον Κρόνο που βρίσκεται στο ζώδιό σου σε καλεί να πάρεις σημαντικές αποφάσεις που αφορούν την εξέλιξή σου σε πνευματικό ή επαγγελματικό επίπεδο. Μπορεί να χρειαστεί να δεσμευτείς σε σπουδές, σε ένα ταξίδι ή σε ένα νέο επαγγελματικό ξεκίνημα που θα διευρύνει τους ορίζοντές σου. Η όψη αυτή σε βοηθά να δεις τα πράγματα με σοβαρότητα και να πάρεις αποφάσεις που θα έχουν μακροπρόθεσμα οφέλη. Κάνε τις σωστές επιλογές που θα σε οδηγήσουν στην προσωπική σου ανάπτυξη.

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!