WOMEN'S GUIDE

5 τεχνικές που επιλέγει ένας άντρας για να σε χωρίσει

Αν και ένας χωρισμός σε μία σχέση είναι δυσάρεστος, τις πιο πολλές φορές μπορεί να είναι και λυτρωτικός. Ανάλογα βέβαια ποιός είναι ο θύτης και ποιός το θύμα. 

Έχει διαπιστωθεί πως οι άντρες χρησιμοποιούν 5 κυρίως τεχνικές χωρισμού.

1. Εξαφανίζεται

Είναι το πιο συχνό φαινόμενο και εύκολος τρόπος να χωρίσει ένας άντρας μία γυναίκα. Χάνεται από προσώπου γης. Δεν απαντάει στο τηλέφωνο και ούτε στα μηνύματα σου. Ενώ έχει ήδη αποφασίσει πως δεν αξίζεις ούτε μια κουβέντα εξήγησης του χωρισμού. Συνήθως αυτό γίνεται είτε γιατί σε έχει βαρεθεί είτε γιατί έχει βρει τη νέα αντικαταστάτρια σου. 

2. Σε αφήνει με ψευδαισθήσεις

Αρκετοί άντρες επειδή είναι δειλοί και δεν έχουν τα κότσια να σε χωρίσουν, προτιμάνε να αποσυρθούν σταδιακά από τη σχέση σας βρίσκοντας διάφορες δικαιολογίες μέχρι να σε ξενερώσει και να τον χωρίσεις η ίδια. 

3. Ξαφνικός "θάνατος"

Μετά από μία τέλεια βραδιά μαζί του, μπορεί να ξυπνήσεις το επόμενο πρωί και να βρεις ένα μήνυμα που να σε χωρίζει. Μην δώσεις σημασία. Απλά ήσουν ένα ακόμα όνομα στο μακρύ κατάλογο των ερωμένων του. Άσε που πρέπει να τον ευχαριστείς κιόλας που σε σκέφτηκε και σου έστειλε μήνυμα στο κινητό. Για φαντάσου να ξυπνήσεις και δεις κανένα περίεργο στάτους στο προφίλ του στα social media φλερτάροντας με άλλες κοπέλες. Εκεί να δεις τι σοκ έχεις να πάθεις. 

4. Ο γυναικάς

Όταν καταλάβεις ότι ο γκόμενος σου ξενοκοιτάει εξαφανίσου αμέσως. Αυτού του είδους ο άντρας ποτέ δεν θα σεβαστεί ούτε εσένα ούτε και τη σχέση σας. Απλά θα σου δημιουργήσει τεράστια ψυχολογικά και σωματικά προβλήματα, ενώ το μόνο που θέλει ο ίδιος είναι να παίρνει την επιβεβαίωση εξυπηρετώντας τον εγωισμό και την ανασφάλεια του. 

5. Ό πραγματικός άντρας

Είναι ο τύπος που θα είναι ειλικρινείς μαζί σου και θα σου πει την αλήθεια μόλις καταλάβει πως η σχέση σας οδηγείται σε αδιέξοδο. Δυστυχώς, οι περισσότεροι άντρες δεν χωρίζουν σαν «πραγματικοί άντρες». Συνήθως προτιμούν τον πιο εύκολο και ανώδυνο τρόπο, όπου δε χρειάζεται να εξηγήσουν και να απολογηθούν. 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!