VIRAL

True story: Από βουδιστής μοναχός έγινε γυναίκα μοντέλο [εικόνες]

Το γύρο του κόσμου κάνουν οι εικόνες της Mimi Tao, ενός μοντέλου από την Ταϊλάνδη που μεγάλωσε ως μοναχός σε βουδιστικό μοναστήρι.

Η Mimi γεννήθηκε αγόρι. Το όνομά της ήταν αρχικά Phajaranat Nobantao και ήταν ο γιος μιας πλούσιας οικογένειας στο Khon Kaen, στην ανατολική Ταϊλάνδη. Όμως ενώ τα υπόλοιπα παιδιά της οικογένειας πήγαν σε ιδιωτικό σχολείο, η Mimi βρέθηκε με ξυρισμένο κεφάλι να μεγαλώνει ως μοναχός σε βουδιστικό ναό.
Ωστόσο η Mimi ήδη από μικρό παιδί, ονειρεύονταν μια καριέρα ως μοντέλο στη μόδα. Όπως αναφέρει η Mirror, η Mimi ενώ ήταν μοναχός φορούσε μακιγιάζ και έκανε πασαρέλα στο κελί της. Μάλιστα όταν αποκάλυψε τα πλάνα της να γίνει γυναίκα στη μητέρα της, που την επισκέφτηκε στη μονή, αυτή απείλησε να την αποκληρώσει. 
Αλλά η Mimi δεν πτοήθηκε και αποφάσισε πως θα βρει τον τρόπο να κάνει την μητέρα της περήφανη. Ύστερα από 6 χρόνια σκληρής ζωής στο μοναστήρι, έφυγε για την Μπανγκόνκ, όπου άρχισε να δουλεύει αρχικά ως χορεύτρια σε καμπαρέ. Μετά ακολούθησε η καριέρα στο μόντελινγκ.
Σήμερα στα 22 της χρόνια, η Mimi έχει ήδη κατακτήσει τον κόσμο της μόδας στην χώρα της και σε άλλα ασιατικά κράτη και σύμφωνα με την Bangkok Post τώρα ετοιμάζεται να κατακτήσει και τις πασαρέλες της Νέας Υόρκης, αφού όλοι μιλούν για το νέο ανερχόμενο transgender μοντέλο, της παγκόσμιας βιομηχανίας μόδας.


Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!