WOMEN'S GUIDE

Ινδή που δέχτηκε επίθεση με οξύ ποζάρει ως μοντέλο σε καμπάνια [βίντεο]

Η Ινδή Laxmi Saa, είναι το κεντρικό πρόσωπο της νέας καμπάνιας "Face of Courage" που δημιούργησε μια βρετανική εταιρεία ρούχων. 

Στα 15 της χρόνια η Laxmi Saa, δέχτηκε επίθεση με οξύ (που προκάλεσε σοβαρά εγκαύματα στο πρόσωπό της), από έναν 32χρονο άνδρα που θέλησε να την εκδικηθεί με αυτόν τον τρόπο γιατί δεν δέχτηκε να τον παντρευτεί.
Δυστυχώς αυτή η πρακτική "εκδίκησης" γυναικών δεν είναι καθόλου σπάνια στην Ινδία, αφού όπως αναφέρει το BBC, σύμφωνα με τα στοιχεία του Acid Survivors Trust International, μόνο στην Ινδία κάθε χρόνο συμβαίνουν περίπου 1000 τέτοια περιστατικά.
Η Laxmi Saa, εδώ και χρόνια μάχεται για να ενημερωθεί το ευρύ κοινό για αυτή την απάνθρωπη πρακτική και προσπαθεί να πιέσει την κυβέρνηση της Ινδίας να απαγορεύσει την ελεύθερη πώληση του οξέος.
Τώρα η βρετανική εταιρεία Viva N Diva, που δημιουργεί κυρίως ρούχα όπως σάρι για Ινδές, επέλεξε την 32χρονη σήμερα, Laxmi ως κεντρικό πρόσωπο στη νέα της καμπάνια θέλοντας να στηρίξει το έργο της και να βοηθήσει στο να επικοινωνηθεί καλύτερα το μήνυμα της.
 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!