VIRAL

True story: Ο 22χρονος που έγινε εκατομμυριούχος με τον online τζόγο

Τον τελευταίο καιρό όλοι μιλούν για το νέο αστέρι του on line poker, έναν 22χρονο Βρετανό, που μόλις κατάφερε να βγάλει 1,9 εκατομμύρια ευρώ μέσω τζόγου.

Πρόκειται για τον Charlie Carrel, έναν νεαρό που μέσα σε διάστημα δύο ετών κατάφερε να αποκτήσει αυτό το απίστευτο ποσό, ενώ το αρχικό κεφάλαιο που πόνταρε ήταν μόλις 30 ευρώ.
Ο Charlie πριν από δύο χρόνια αποφάσισε να εγκαταλείψει το πανειπιστήμιο Warwick (όπου είχε περάσει με εξαιρετικές βαθμολογίες) ύστερα από μόλις 6 εβδομάδες σπουδών και να μετακομίσει στο Jersey όπου ζει με την γιαγιά του.
Ο ίδιος εξηγεί πως αναγκάστηκε να φύγει από το πανεπιστήμιο, για να μπορέσει να επικεντρωθεί στο on line poker.
Πλέον συμμετέχει σε παιχνίδια on line poker που διοργανώνουν τα μεγαλύτερα καζίνο του κόσμου και οι ναοί του τζόγου όπως η Μάλτα, το Μόντε Κάρλο και φυσικά το Λας Βέγκας.
Πλέον έχει χαρακτηριστεί το νέο ανερχόμενο αστέρι του on line poker, ο ίδιος συνεχίζει να λέει πως ήταν πολύ τυχερός, αλλά πλέον (όπως αναφέρει σε πρόσφατη συνέντευξή του στην Mirror)  πιστεύει και ο ίδιος πως μπορεί κάποια μέρα να γίνει ο καλύτερος παίκτης στον κόσμο και η μητέρα του δηλώνει τρισευτυχισμένη.
Βέβαια δεν λείπουν και οι αντιδράσεις καθώς πολλοί θεωρούν πως η περίπτωση του Charlie αποτελεί αρνητικό πρότυπο για τη σύγχρονη νεολαία καθώς προωθεί τη νοοτροπία του εύκολου πλουτισμού και φυσικά ενός από τους μεγαλύτερους εθισμούς στον πλανήτη τον τζόγο.
 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!