VIRAL

True story: Ηθοποιός κρεμάστηκε στην σκηνή θεάτρου και βρίσκεται σε κώμα

Το γύρο του κόσμου κάνει τις τελευταίες ώρες η μυστηριώδης υπόθεση με τον σοβαρό τραυματισμό ενός 27χρονου ηθοποιού, που συγκλονίζει την Ιταλία.

Ο 27χρονος Raphael Schumacher, συμμετείχε στην πειραματική θεατρική παράσταση Mirages στο Teatro Lux, που βρίσκεται στο ιστορικό κέντρο της πόλης Πίζα στην Ιταλία.
Το έργο περιλάμβανε έξι πράξεις που διαδραματίζονταν σε διαφορετικά σημεία του θεάτρου, με το κοινό να ακολουθεί τους πρωταγωνιστές παντού στον χώρο.

Όμως την στιγμή που ο νεαρός ηθοποιός υποδύονταν στην σκηνή πως θα κρεμαστεί και πέρασε τη θηλιά στο λαιμό του, κάτι συνέβη και τραυματίστηκε σοβαρά και έχει πλέον μεταφερθεί σε νοσοκομείο όπου νοσηλεύεται σε κωματώδη κατάσταση. 
Η αστυνομία απέκλεισε αμέσως τον χώρο όπου γίνονταν η θεατρική παράσταση και ανακρίνει τόσο τους συντελεστές του έργου όσο και το κοινό, αλλά κανείς δεν μπορεί ακόμα να περιγράψει τί ακριβώς συνέβη.
Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, ο νεαρός στέκονταν στο προαύλιο του θεάτρου όταν πέρασε την θηλιά και κανονικά θα έπρεπε να μην πάθει τίποτα, αφού λίγες ώρες νωρίτερα είχε κάνει την ίδια ακριβώς σκηνή με ασφάλεια. Κάποιοι αναφέρουν πως το κουτί πάνω στο οποίο κανονικά στέκονταν ο ηθοποιός, ξαφνικά είχε εξαφανιστεί, ενώ οι συντελεστές λένε πως η θηλιά ήταν ψεύτικη και κανονικά δεν μπορούσε να τον πνίξει, ενώ επίσης προβλέπονταν να υπάρχει και σχοινί ασφαλείας. Όλα όμως πήγαν στραβά. Ευτυχώς στο κοινό βρίσκονταν ένας γιατρός που κατάλαβε αμέσως πως ο ηθοποιός είχε κρεμαστεί στα αλήθεια και έσπευσε να τον βοηθήσει.
Η δε μητέρα του ηθοποιού, σύμφωνα με τους Times, αναφέρει πως δεν πιστεύει πως ο γιος της προσπάθησε να αυτοκτονήσει (είναι ένα σενάριο το οποίο εξετάζει η αστυνομία, όπως και την πιθανότητα  εγκληματικής ενέργειας) και δηλώνει κατηγορηματικά πως ναι μεν ο γιος της πρόσφατα έχασε τον πατέρα του και χώρισε, αλλά ήταν καλά και τονίζει πως δεν έχει αφήσει σημείωμα αυτοκτονίας.
Πάντως το όλο σκηνικό θυμίζει σε πολλούς τον περίεργο θάνατο του ηθοποιού Brandon Lee, στα γυρίσματα της ταινίας Το Κοράκι, που είχε συγκλονίσει τον κόσμο.

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!