VIRAL

Μία αφίσα του γερμανικού κόμματος NPD προκαλεί θύελλα αντιδράσεων

Το Εθνικοδημοκρατικό Κόμμα της Γερμανίας (NPD) δημοσίευσε μία αφίσα με ένα αεροπλάνο και έχει προκαλέσει θύελλα αντιδράσεων και καυστικών σχολίων.

Την αφίσα δημιούργησε ο σύνδεσμος του κόμματος στην Ρηνανία-Παλατινάτο ( Παλατινάτο της Χώρας του Ρήνου) και δείχνει ένα αεροπλάνο που απογειώνεται με την φράση "Konsequent Abschieben" που σημαίνει "συστηματική απέλαση" να έχει τυπωθεί δίπλα στο αεροσκάφος, ενώ ακολουθεί η φράση "Unser Volk Zuerst" που σημαίνει "πρώτα οι δικοί μας άνθρωποι".
Αυτή η αφίσα του εθνικιστικού κόμματος προκάλεσε πληθώρα αντιδράσεων στα social media, σύμφωνα με το Ruptly, με πολλούς χρήστες του διαδικτύου, να βρίσκουν εξαιρετικά προκλητική την προτροπή για διαρκείς και συστηματικές απελάσεις προσφύγων από την Γερμανία και να κάνουν καυστικά σχόλια με αναφορές στους Ναζί, ενώ κάποιοι προτρέπουν τα μέλη του NPD να ακολουθήσουν οι ίδιοι τις προτροπές τους και να επιβιβαστούν σε ένα αεροπλάνο με προορισμό την Σιβηρία ή το πουθενά!

Παράλληλα πολλοί επισημαίνουν πως έτσι όπως έχουν διατυπωθεί οι δύο φράσεις, η αφίσα μοιάζει να θέλει να περάσει το μήνυμα να απελαθούν πρώτοι οι Γερμανοί!


 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!