VIRAL

Tα εγγόνια του "πιο δυστυχισμένου παππού" προσπαθούν να επανορθώσουν

Τις τελευταίες μέρες η φωτογραφία ενός απογοητευμένου παππού συγκίνησε τους χρήστες των social media και έγινε viral ενώ ο παππούς από την Οκλαχόμα χαρακτηρίστηκε ως ο πιο δυστυχισμένος παππούς στον κόσμο.

Όλα ξεκίνησαν όταν η εγγονή του Kelsey Harmon ανέβασε την φωτογραφία στο twitter εξηγώντας πως ο παππούς της είχε ετοιμάσει 12 burgers για να φάει μαζί με τα έξι εγγόνια του, αλλά μόνο η εγγονή του εμφανίστηκε στο ραντεβού τους.


Η απογοήτευση του παππού ήταν μεγάλη, ο κόσμος δήλωνε από την πρώτη στιγμή την συμπαράσταση σε αυτόν και άρχιζαν να τονίζουν πόσο άσχημο είναι να αισθάνονται μοναξιά οι μεγαλύτεροι σε ηλικία άνθρωποι και φαίνεται πως το μήνυμα το πήραν και τα υπόλοιπα εγγόνια που έσπευσαν να ζητήσουν συγγνώμη και να επανορθώσουν.
Έτσι τώρα όχι μόνο υπόσχονται πως θα πάνε να συναντήσουν και να φάνε μαζί με τον παππού τους το ερχόμενο Σάββατο 26 Μαρτίου, αλλά οργάνωσαν ένα ολόκληρο πάρτυ με ανοιχτή πρόσκληση σε όλους και εκατoντάδες burgers επίσης για όλους (βέβαια τα χρεώνουν 2 δολάρια το ένα).
Το πάρτυ θα γίνει στην πόλη όπου ζει ο παππούς στην Οκλαχόμα σε κεντρικό σημείο και τα εγγόνια του μέσω social media έχουν καλέσει τους πάντες. Κάτι μας λέει πως θα γίνει χαμός!


 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!